Single Player RPGs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Aκριβώς. Και μια εταιρεία σχεδόν ποτέ (ειδικά στην εποχή μας) δεν απαρτίζεται από τα ίδια άτομα, σε βάθος χρόνου. Bioware έβγαλε το ME1 και Bioware έβγαλε το ME4, αλλά πόσοι από τους ίδιους υψηλόβαθμους, με κρίσιμο ρόλο, δούλεψαν και στα δυο; Δεν θα μου έκανε καμιά εντύπωση αν ήταν εντελώς διαφορετικά τα πρόσωπα.

Lead designers και οράματα ακολουθούμε, όχι ονόματα στο κουτί.

κι αλλο ενα για το οποιο δεν ειχα ιδεα.
"Blades of fire" απο την μερκιουρυ στημ. δεν την ξερω εγω, υποθετω θα σας ειναι γνωστη και λατρεμενη γιατι εχει βγαλει κατι μετροιντβανια, πως τα λενε αυτα, που τα παιζουνε κατι περιεργοι αθρώποι οπως ο αδαν :p:cool:.
αναπαντεχο να μου τραβηξει το ενδιαφέρο τετοιο κειμ. λενε οι γνώστες απο κατω οτι θυμιζει γκοντοφγουώ, που δεν τα χω αγγιξει, ουτε και προκειται, και η μαχη νταρκσωουλίζει (βρε, νεβερ εβερ....). αλλά κατι μ αρεζει εδω, μπορει να ναι το παλαβα εθιστικο κραφτινγκ (καλα, ισως να το βαριεσαι μετα απο καποιες φορες, αλλά τωρα που το ειδα μου φαινεται μπρίλιαντ..).
ο φεξτρα κι ο λουκάς (αν και ειναι σπονσορντ τα βιντεος) γουσταρουν αυτο που βλεπουν...:

απο την μερκιουρυ στημ. δεν την ξερω εγω, υποθετω θα σας ειναι γνωστη και λατρεμενη
Ναι, όχι επειδή είναι θυγατρική του Steam ή κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή μεταξύ άλλων έχει βγάλει αυτό το υποτιμημένο (από τους ίδιους τους χαρντκορ οπαδούς της σειράς) διαμάντι κι αυτή την ακόμα πιο υποτιμημένη καλτίλα στην οποία τα Souls χρωστάνε αρκετά.
Btw action-adventure είναι και το τελευταίο τους πόνημα, μην περιμένεις κάτι σε Gothic, Witcher κλπ. Βρε νέβερ έβερ ντοντζ μπέιμπει ντόντζ. :cool:💪

Back