Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θέλω να αποσύρω την πρότασή μου για τα δολοφονικά κοπρόσκυλα πιο πάνω, χαλαρά στο τοπ10 των πιο ηλίθιων ατάλαντων κρίνζι μαλακιών που έχω δει κι έκλεισα στο 10λεπτο από το αιμάτωμα. Οι κορκόδειλοι πάντως βλέπονται, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΥΛΟΥΜ, ήταν λίγο κρίνζι η σύγκριση. Οκ τζιτιπί μούβι αλλά βλέπεται και αυτό χωρίς να έχει καν βυζγιά. Τον μονόκερο ακόμα δεν τον είδα. Ούτε αυτήν με το δολοφονικό καγκουρό που πόσταρα τελευταία, αλλά οκ αυτήν δεν πρόκειται, ίσα που ασχολήθηκα για να ποστάρω το τρέηλερ εδώ.

Και προσπερνόντας τα ατυχή δύο τελευταία μου ποστ, συνεχίζω με τρεις προτάσεις που ξεχειλίζουν εγγυημένη ποιότητα, όπως σας είχα συνηθίσει παλιότερα.

Ξύλο, ζόμπι, Ταϊλάνδη. ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να πάει στραβά.

Δεν έχω να πω κάτι, πέρα από το ότι ο τίτλος έχει 4 γράμματα σαν την προηγούμενη. Μεγάλο συν για 'μένα, όταν επιλέγω τι θα δω.

Εδώ το επίπεδο ανεβαίνει ξεκάθαρα, μιας και μιλάμε για λέξη με 5 γράμματα και άρθρο μπροστά. Οι κακοηθείς θα πούνε ότι μοιάζει λίγο με φοιτητικό πρότζεκτ, επειδή δεν θυμούνται πως ήταν τα δικά τους φοιτητικά πρότζεκτς.

Κίντερ έκπληξη που έπαιζε στο μπακράου τη στιγμή που τελείωσα το ποστ.

Δυνατό ταινιάκι με έναν πατέρα που δεν αναγνωρίζει το εκπαιδευτικό σύστημα, την κυβέρνηση, τις τράπεζες και οδηγεί τον ίδιο και τον γιό του στην τελική σύγκρουση. Κωμικοτραγικό σε στιγμές και τον Nick Offerman να παίζει μία βίαια εκδοχή του Ron Swanson.

@soad667 Η δευτερη τετραδα γραμματων της ταινιας δειχνει πως πρεπει να φτιαχνεται το σωστο θαμπνειλ σε ενα βιντεο στο γιουτιου. Εχεις πρωταγωνιστη τον Τζουντ Λο και φιγουραρει η Αννουλα και η Σιντνευ. Σολντ απο χθες.

To αναφέρεις σαν να 'ναι κάτι κακό Μαλαντρουά :D

*πλησιάζει με μαλακοχαμόγελο κι ανοίγει πεταλούδα*

Κάτι άκουσα πως είχες επάνω σου χρήματα για το Longest Journey, ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ.

ΥΓ Όλσο, δεν είναι δυνατόν να μην έπιασες την αναφορά :

Marvelίζει νομίζω; Ο Karl Urban φαίνεται να το διασκεδάζει, αλλά γενικά ποτέ δεν κατάλαβα την επιμονή να εστιάζουν στον Johnny Cage, ο οποίος είναι ένας χαρακτήρας-παρωδία του Van Damme.

Whatever, θα το δούμε, θα ρίξουμε το χαβαλέ μας και θα το ξεχάσουμε το αμέσως επόμενο λεπτό.

Τελειο το Mortal kombat! Η καλυτερη τιανια για φετος! Αυτο θελουμε αιμα και σφαγη!!!! Οπως στα παιχνιδια! Ενω οι 3 πρωτες ταινιες mortal kombat του 90 αν και πολυ καλες δεν ειχαν τοσο βια οοσο τα παιχνιδια και ουτε ειχαν fatality! Το mortal kombat του 2021 και αυτο ειναι 1000 φορες καλυτερα!! Λεω να οργανωσουμε κανα πρωταθλημα mortal kombat 1 εδω στο ragequitν α σας δειρω ολους!!

Νομίζω ότι αξίζει μόνο για τον Κάρλ, όλο το υπόλοιπο καστ δεν φαίνεται σοβαρό, καλά στον Ρέιντεν δεν θα φτάσουν ποτέ τον πασόκικο ορθόδοξο Lambert, σίγουρα φαίνεται καλύτερο πάντως από τις μαλακιούλες που βλέπαμε σε DVD όταν κωλοβαράγαμε στο λύκειο :p

Ένα ανορθόδοξο ζευγάρωμα σκηνοθέτη και χαρακτήρα:

Είμαι πολύ περίεργος να δω το αποτέλεσμα.

O Δικαστής Dredd στα κομικς, είχε αρκετά στοιχεία σατιρας, οπότε ίσως δεν είναι και τόσο περίεργη επιλογή.

Γαμώ θα βγει, ο Γουαϊτίτι είναι σκληρό πρώην νερντάκι με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, ξέρει καλά τί κάνει.

Αν φέρει τον Κάρλ πάλι εγώ έιμαι μέσα και ας μην μου άρεσε το τσίρκο του ράγκναροκ

Αν φέρει τον Κάρλ πάλι εγώ έιμαι μέσα και ας μην μου άρεσε το τσίρκο του ράγκναροκ

Το ράγκναροκ καλό ήταν!! Το επόμενο ήταν για τα πανηγύρια!!!

Είπα να σβήσω λιγάκι τον εγκέφαλο μου και έκατσα να δω το Ballerina.

Αφού ξέρεις τι να περιμένεις, τότε θα περάσεις καλά για δύο ώρες. Ωστόσο η Ana De Armas δεν με έπεισε, ούτε με τις υποκριτικές της ικανότητες ούτε σαν κεντρική ηρωίδα δράσης. Συγκριτικά με τον Keanu Reeves, που έχει και λίγο χρόνο μέσα στην ταινία, εμφανώς υστερεί σαν παρουσία, αλλά και στην ταχύτητα των σκηνών δράσης. Κρίνοντας τη στο συγκεκριμένο έργο, είναι απλώς μια οπτασία (αυτό έλειπε). Ελπίζω στο sequel να προπονηθεί λιγάκι.

Τώρα, για το αν είναι καλύτερο από το John Wick 4, η αλήθεια είναι ότι δεν το θυμάμαι ιδιαίτερα, καθώς η τετραλογία είναι λίγο συγκεχυμένη μέσα στο κεφάλι μου. Σαν μέλος του franchise είναι μια χαρά, αλλά μάλλον από εδώ και στο εξής, θα το ξεζουμίσουν με Ballerina sequels...

Προσπαθουν να βρουν/εφευρουν την επομενη Angelina Jolie. Δεν πετυχε η Jennifer Lawrence οποτε εφεραν τη επομενη αταλαντη.

Στα της ταινας, αντεξα μεχρι λιγο μετα απο την 1η αποστολη. Κακες σκηνες δρασεις δυστυχως, κακη η ηθοποιος στο ρολο αυτο (κατορθωμα).

Last edited:
Σαν μέλος του franchise είναι μια χαρά, αλλά μάλλον από εδώ και στο εξής, θα το ξεζουμίσουν με Ballerina sequels...

Αυτό ήταν το σχέδιο αλλά μάλλον δεν τους βγήκε γιατί η ταινία δεν πήγε καλά εισπρακτικά.

Χρειάστηκε να γκουγκλάρω για να δω τι είναι αυτό το ντεάρμας, αλλά εντάξει, αν με αυτό το προσωπάκι..

4f1ad82f36bb-gettyimages-1469977697.jpg

..καταφέρνεις να σε περνάει ο Κιάνου σε υποκριτική με την απαράμιλλη εκφραστικότητά του, τι να πω. Γκιτ γκουντ. Καλά ότι σε ξεπερνάει και σε ταχύτητα που στα τζογουί πάλευε σα τον βραδύποδα της ζουτοπίας ένα πράμα, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΕΜΕ.

Back