Θέλω να αποσύρω την πρότασή μου για τα δολοφονικά κοπρόσκυλα πιο πάνω, χαλαρά στο τοπ10 των πιο ηλίθιων ατάλαντων κρίνζι μαλακιών που έχω δει κι έκλεισα στο 10λεπτο από το αιμάτωμα. Οι κορκόδειλοι πάντως βλέπονται, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΥΛΟΥΜ, ήταν λίγο κρίνζι η σύγκριση. Οκ τζιτιπί μούβι αλλά βλέπεται και αυτό χωρίς να έχει καν βυζγιά. Τον μονόκερο ακόμα δεν τον είδα. Ούτε αυτήν με το δολοφονικό καγκουρό που πόσταρα τελευταία, αλλά οκ αυτήν δεν πρόκειται, ίσα που ασχολήθηκα για να ποστάρω το τρέηλερ εδώ.
Και προσπερνόντας τα ατυχή δύο τελευταία μου ποστ, συνεχίζω με τρεις προτάσεις που ξεχειλίζουν εγγυημένη ποιότητα, όπως σας είχα συνηθίσει παλιότερα.
Ξύλο, ζόμπι, Ταϊλάνδη. ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να πάει στραβά.
Δεν έχω να πω κάτι, πέρα από το ότι ο τίτλος έχει 4 γράμματα σαν την προηγούμενη. Μεγάλο συν για 'μένα, όταν επιλέγω τι θα δω.
Εδώ το επίπεδο ανεβαίνει ξεκάθαρα, μιας και μιλάμε για λέξη με 5 γράμματα και άρθρο μπροστά. Οι κακοηθείς θα πούνε ότι μοιάζει λίγο με φοιτητικό πρότζεκτ, επειδή δεν θυμούνται πως ήταν τα δικά τους φοιτητικά πρότζεκτς.
Και προσπερνόντας τα ατυχή δύο τελευταία μου ποστ, συνεχίζω με τρεις προτάσεις που ξεχειλίζουν εγγυημένη ποιότητα, όπως σας είχα συνηθίσει παλιότερα.
Ξύλο, ζόμπι, Ταϊλάνδη. ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να πάει στραβά.
Δεν έχω να πω κάτι, πέρα από το ότι ο τίτλος έχει 4 γράμματα σαν την προηγούμενη. Μεγάλο συν για 'μένα, όταν επιλέγω τι θα δω.
Εδώ το επίπεδο ανεβαίνει ξεκάθαρα, μιας και μιλάμε για λέξη με 5 γράμματα και άρθρο μπροστά. Οι κακοηθείς θα πούνε ότι μοιάζει λίγο με φοιτητικό πρότζεκτ, επειδή δεν θυμούνται πως ήταν τα δικά τους φοιτητικά πρότζεκτς.
Κίντερ έκπληξη που έπαιζε στο μπακράου τη στιγμή που τελείωσα το ποστ.