Single Player RPGs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θα περιμένω να βγει το 6ο crowdfunding για να στηρίξω 🫡

Όντως φαίνεται να Γκοθικίζει πολύ! Κάντε αίτηση για beta μπας και το δοκιμάσει και κάνας "δικός μας".

Πήρα inv για beta και έστειλα ένα στον @Chosen Undead λογικά μπορεί και εκείνος να καλέσει κάποιον.

ελεγα μπας και ειναι το πρωτο κινεζικο "γουιτσε 3 - like".... τελικα μοιαζει περισοτερο με το πρωτο κινεζικο ασάσικρή (τετραλογια - era, με τα άξιο αρπιγκι στοιχεια).
μιλω για το νεο πετ μου (εχω ξαναποσταρει) "Where Winds meet".
βεβαια ποτέ δεν ξες, πρεπει να δουμε τι παιζει με τις κουεστς και την ζωντανια του κοζμου γυρω απ τον παικτη.
οκ, λιγο χαόα (χοχοχο, το θυμαστε αυτο το ρεηκουί μήμ??) η μαχη. χαος και υπερβολικη ταχυτητα, αλλά το καταπινω, γιατι μ αρεζει πολυ το υπολοιπο (μποτάκιιιιιιιιιιιιι, πάρε ασιστ σε κενο τερμα....).
α, μην αρχισετε τιποτα ειρωνιες για την πτητικη ικανοτητα του ηρωος, γιατι θα σας μαλωσω. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, στο wuxia συμπαν (ιστοριες, ταινιες κλπ), οι χαι λεβελ μαρσιαλ αρτιστς κοβανε δρομο συχνα απ τις στεγες. που να μπλεκεις τωρα με το τραφικ του εδάφους..

αφορμη του μινι παραληρηματος? 10λεπτο γκειμπλέι βιντεο του κέιμ. χτες λεει αρχισε το Final Playtest. κατι σαν closed beta. ελπιζω αυτο να σημαινει οτι το ρηληζ ειναι κοντά.

Κι άλλο Disco-clone στο ραντάρ, περίπου, από τον δημιουργό του Cultist Simulator. Travelling at Night.

Travelling At Night is a dialogue-driven choices-matter CRPG. In the myth-scarred Europe of a very alternate Cold War, a hollow man with a shattering secret forges new goals to fill the emptiness inside. Choose sides; choose motives; choose your History.

γκοθι... rise... Asterfel, λεει. ευγενικα θα το πω, αρκετα επηρεασμενο απ τα πιρανχα γκειμς. :LOL:
και με γραφικαρες 2010 με 15, δηλαδη οτι μας αρεζει...
βεβαια χαζευοντας λιγο το γιουτιουμπ καναλι των ντεβς, δινω μια (αισιοδοξα λαρτζ) πιθανοτητα 15% να κυκλοφορησει τελικα...

ανάουνσμε τρέιλε:

Last edited:
Όσο κι αν το θεωρώ υπερεκτιμημένο από πολλές απόψεις, το RDR2 νομίζω ήταν το peak στα φωτορεαλιστικά γραφικά (μέχρι το GTA 6?). Το γεγονός ότι ήταν open-world (αντίθετα π.χ. με το πανέμορφο Alan Wake 2) το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.

γκοθι... rise... Asterfel, λεει. ευγενικα θα το πω, αρκετα επηρεασμενο απ τα πιρανχα γκειμς. :LOL:
και με γραφικαρες 2010 με 15, δηλαδη οτι μας αρεζει...
βεβαια χαζευοντας λιγο το γιουτιουμπ καναλι των ντεβς, δινω μια (αισιοδοξα λαρτζ) πιθανοτητα 15% να κυκλοφορησει τελικα...

ανάουνσμε τρέιλε:

Τί Risen-ίλα είναι αυτή;

Παρά τον θάνατο του Julian Lefay, οι devs της OnceLost Games ισχυρίζονται πως το development του Wayward Realms θα συνεχιστεί κανονικά, με early access στα τέλη του 2025.

2 δεινοσαυρικα sp rpgs για τα αρτηριοσκληρωτικα γερόντια του φορου (ναι, ναι, για σας που ξερετε τι ειναι η LDL χοληστερόλη και το Orizal).

- μοιαζει σε πρωτη ματια με ενα απ τα 5000 κειμς που ξεκινησε ενας μονοχνωτος η ενα ζευγαρι ξερωγω στο πισι τους και δεν κυκλοφορησε ποτές. περιεργως αμα μπεις στο στημ του, θα δεις οτι ειναι αρκετα βαθυ σε σχεση μ αυτο που νομιζεις. μακαρι να προχωρησει και να κυκλοφορησει κάποτες. προσωπικα, δεν θα κραταγα την ανασα μου παντως. κλασικα ενας λογος που αγαπαμε τετοια προτζεκτς ειναι οτι συνηθως εχουν ενα ονομα που ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. εδώ ειναι το Godforged: Origins of Ozgalor. μεχρι να φτασεις στο οζγκαλορ, εχεις ξεχασει το υπολοιπο. στο ρανταρ.

- το 1995 στελνει αγωνιστικους χαιρετισμους. ο ΑΝΤΡΕΑΣ ειναι πραιμινιστε, ο μαλαχτης ειναι νεος και ομορφος και ο μπορατσος εχει χαιτη, σπυριά και κυνηγαει την ανουλα του β3. θα μου πεις καλυτερα τετοια γραφικα παρα καποια πιξελαρτ, πως τα λετε, αντβεντσουρς που παιζετε και μετα βγανετε καταρρακτη. μειονεκτημα σ αυτο το βιντεο ο μακραν πιο εκνευριστικος (ακουστικα) γιουτιουμπε που εχω ακουσει κι εχω ακουσει πολλους. βαλε μιουτ και καμε την βουτια στο χωροχρονικο ασυνεχες. αν κυκλοφορησει ποτές, ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ, @Dim Gian Bot μου, να ξερεις.... (πρεπει ναναι τερμα εκνευριστικο αυτο, που σου μαμαμε την πρωτοβουλια και την χαρα της ανακαλυψης.... σορυ, μπροοοο 😈 ). α, οχι οτι σε νοιαζει συφορουμιτη, αλλά Gravebind λεγεται το κέιμ.

Τεράστια γκοτιά. Φαίνεται να άλλαξαν λίγο και την κάμερα και πλέον μοιάζει τελείως με Witcher 3.

τρέιλε για το γκόθι κλοουν of Ash and Steel. μή λάικς (κι ας ειδα μεσα κατι σαρβαιβα παπαργιες τυπου χανγκερ, θερστ κλπ).

Μου αρέσει που ξεπετιούνται γκέμια που γκοθικίζουν, μακάρι το remake να φέρει κόσμο και χρήμα στο franchise και στο είδος γενικότερα.

χα. εκει που ειχαμε το μπλακ γκέιζε για μακαριτη, σημερα παραδωσανε το 2ο μερος του φιξπακ... θυμιζω, ειναι αυτο που θα παραδιδανε περσι και φετος ταχα θα δινανε to dlc που θα ολοκληρωνε το κειμ.

ενταξει, σιτ χαπενς, οπότε καθυστερησαν τα πραματα ενα χρονο, μην εισαι πλεονεχτης. οκ, υπομονη. καποια στιγμη, λογικα του χρονου, θα ερθει και το dlc: Tales of the Moon Cult και επιτελους θα παιξωμε το γκέιμ.

το σημερινο απντειτ:

Μεχ, αλλά το πουλάει καλά το παλικάρι

Back