Ragequit.gr quotes out of context

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Νταξ πολλές φορές μπερδεύεται ο κόσμος.

Ειδικά άμα βλέπει κανείς πολύ Netflix, αρχίζουν να του δημιουργούνται αμφιβολίες... :Ρ

Επίσης, προσοχή στις πρίζες, να είναι ασφαλείας (αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι δηλαδή, όχι τιποτάλλο)

Το ότι το ένιωσε, πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή αρχή. Από κει και μετά, θεωρώ ότι θα συνηθίσει και τους σκελετούς.

Αν κάποιος το παίξει μόνο και μόνο για την Eve θα τα βγάλει τα λεφτά του.
Αν κάποιος το παίξει απλώς για το gameplay και τις μάχες, ομοίως.
Ε τώρα γι΄ αυτόν που θα τα παίξει και για τους 2 παραπάνω λόγους, πράφιτ.
Στα κοκκινα ο υδραγυρος. Αποφυγετε ασκοπες παλινδρομικες μετακινησεις.

επιτέλους το 'ένιωσα', παίζοντας το συγκεντρωμένος, από την αρχή ως το τέλος

Και μετά φταίει το botάκι που quotάρει... Αφού ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΣΤΕ καθημερινά, κύριοι του Ρεηκουί!!!111!!!

Για την ώρα το έπαιξα γύρω στις 90 ώρες και θέλω να παίξω κάτι άλλο τώρα... και ελπίζω να το φχαριστηθώ.

Ναι, το ξέρω, με σιχαθήκατε όλοι πια, αλλά don't shoot the messenger. Είμαι και σε ευαίσθητη ηλικία, γι' αυτό μη με αποπαίρνετε σας παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. :Ρ

Μα αφού αυτές χαιρέτησαν, όχι εκείνος. Πως λέει το γνωμικό, men are in love, women are in business.
Χρόνο ελπίζω να φτιάξατε κάνα prenup, αλλιώς πες αντίο στις καμήλες σου!

Το όλο αστείο βασίζεται στο ότι οι κορασίδες χάρηκαν που γνώρισαν Χρόνο, λόγω ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών, δέαρφορ μπήχτης.

🙁

Το συγκεκριμένο ταξιδάκι αξίζει ολόκληρο σεντόνι, κουβερλί, πάπλωμα και μαξιλάρι. Είναι στο πλάνο ένα ταξιδάκι με μηχανή στο Ιράν για περεταίρω εξερεύνηση και διακανονισμό του προξενειού.

Το συγκεκριμένο ταξιδάκι αξίζει ολόκληρο σεντόνι, κουβερλί, πάπλωμα και μαξιλάρι. Είναι στο πλάνο ένα ταξιδάκι με μηχανή στο Ιράν για περεταίρω εξερεύνηση και διακανονισμό του προξενειού.
Δεν νομίζω ότι είναι καλή εποχή τώρα, περίμενε να ρίξουν τον επόμενο γύρο από φάπες με τους δίπλα και πας καπάκια. :p

Τους πρώτους μήνες την βίδωνα και γω. Επειδή όμως η όλη φάση του βάλε-βγάλε σε συνδυασμό το ότι έπρεπε να βρίσκω πατέντες για να σφηνώνω

Τι υδραυλικά κόλπα είναι αυτά, έχω μείνει πίσω.

Back