Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Φατσα και χτενισμα, δεν χρειαζεται να ξερεις κατι περισσοτερο...

Μήπως αυτό λέγεται υπερεκπροσώπηση μιας ομάδας πληθυσμού σε κάτι πολύ αρνητικό;
Αυτο λεγεται προβληματικη κοινωνια και χωρα μπουρδελο.

Ο δολοφονημενος επελεξε ενα συγκεκριμενο στιγμιοτυπο απο ενα διαχρονικο προβλημα για να στιγματισει μια ομαδα "διαφορετικων" ατομων. Τετοιες ακροβασιες και λογικες ειναι συνηθης πρακτικη τοσο του Trump οσο και των δικων μας αντιστοιχων. "εχετε στοιχεια οτι οι διασωληνομενοι σε διαδρομο εκτος ΜΕΘ πεθαινουν ευκολοτερα;" αναρωτιοταν ο εδω Μαγκας.

Σε καθε περιπτωση, η τυφλη ταυτιση με το ισραηλ και τις πρακτικες του ειναι αρκετες για να καταλαβεις το ποιον του και τα πιστευω του.

Στα τεχνικα του θεματος, ετσι για συγκριση, ο υποτιθεμενος παρολίγον εκτελεστης του Trump βρισκοταν 120-150 μετρα και οριακα εγδαρε αυτι. Ο Agent 47 εικαζεται οτι βρισκοταν 182μ (200 yards) απο τον στοχο, πετυχε καρωτιδα και χαθηκε σε κοινη θεα.

Last edited:
Ακομα και νεκρος ειναι χρησιμος

The State Department has said that foreign visa applicants or holders could face consequences if they engage with social media content that makes light of Kirk’s assassination. Trump and his allies have indicated that they will use the killing to crack down on domestic political dissent

In light of yesterday’s horrific assassination of a leading political figure, I want to underscore that foreigners who glorify violence and hatred are not welcome visitors to our country,” Deputy Secretary of State Christopher Landau said.

At the end of his post, he encouraged people to “bring such comments by foreigners to my attention so that the State Department can protect the American people”.

Κάτσε ρε εσύ τώρα, δηλαδή το ότι έκανε ολόκληρη λίστα που στιγμάτιζε και στοχοποιούσε καθηγητές για τον επόμενο τρελό με όπλο (έχουν και μπόλικους) δεν τον κάνει αυτόματα φασισταριό του κερατά;

Για τα άλλα που λες να πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα, οπότε ρώτησα τον φιλάρα τον τσατΓΤΠ να μου το κάνει λιανά αυτό που λες και να το ψάξει παραπάνω. Γιατί καταρχάς αυτά που βάζεις εδώ είναι μερικά high profile mass shottings, όχι τα μόνα που έγιναν (ε ναι οκ μουρκα φακ γιεχ γκανζ). Οπότε το 49 πάει περίπατο, απλά κάποια γίνονται ειδήσης μέχρι και εδώ, άλλα είναι απλά Τετάρτη για το μούρκα.

Καταρχάς αυτό που πάτησες εσύ Nitro είναι "School Shootings" και όχι "School Shootings with deaths". Εγώ πάτησα το τελευταίο.
Όπως θα δεις και αν το ψάξεις λίγο, όταν λέμε School Shooting μπορεί να εννοούμε και «έφερε όπλο και βάρεσε στο ταβάνι».
Σου παραθέτω τα School Shootings που έγιναν το 2000 στην Αμερική.
1757654884831.png
Δεύτερον ακόμα και στα School Shootings With Deaths, υπάρχει περίπτωση να χουμε 2 μαλακισμένα από διαφορετικές συμμορίες π.χ. που μπορεί να βγάλανε όπλο και να σκοτώθηκαν.

Το προφίλ όμως των 5 τρανς που σκότωσαν, απ'όσο θυμάμαι δεν ήταν τέτοιο. Ήταν bullying+mental health (+πλυση εγκεφάλου).

Επίσης το ότι υπήρχε λίστα με καθηγητές ή καθηγήτριες που επέμεναν να μιλάνε σε παιδάκια νηπιαγωγείου δημοτικού και γυμνασίου για το πόσο καλό είναι να σαι τρανς και ότι «ίσως πρέπει να αλλάξετε φύλο αν δεν νιώθετε καλά», Ε ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!
Δυστυχώς η μαλακία που ποστάρατε για το watchlist δεν αναφέρει αυτό το πολύ σημαντικό στοιχείο.

Από το κυρίως leftist wikipedia :
The website lists academic staff which Turning Point believes "discriminate against conservative students, promote anti-American values and advance leftist propaganda in the classroom."

Και ναι, όταν ένας καθηγητής μιλάει στον 8 χρονο γιο μου για τους λόγους που πρέπει να αλλάξει φύλο, ή για το πόσο μεγάλος αρχηγός ήταν ο Στάλιν ή τις ντρόγκες που κούμπωνε ο Χιτλερ για να γίνει υπεράνθρωπος στράτετζιστ, ναι θέλω να το ξέρω.

Tο 80% των ΦΑΣΙΣΤΩΝ (θα ρθω και σε σένα Χειρομαλάκτη) που βλέπουμε όμως να σκοτώνουν τελικά είναι leftists - brainwashed by leftist media. Έχεις αναρωτηθεί γιατί;
Lower IQ? More triggered (aka Mental Health Problems)?

ναι, αποκαλω τον δολοφονο ψυχακια. αυτη την στιγμη δεν γνωριζω το κινητρο του. το δεδομενο που εχω, ειναι, οτι καποιος πηρε ενα οπλο, (οπως σου εγραψα δεν εξεταζω την πολιτικη του τοποθετηση), και σκοτωσε καποιον. αν αποδειχτει οτι το εκανε για πολιτικους λογους, και παλι ψυχακιας ειναι. γιατι απλα δεν σηκωνεις οπλο να σκοτωσεις επειδη ο απεναντι ειναι πολιτικος αντιπαλος. αυτο εννοω με το πρωτο ποστ και ειναι τελειως ξεκαθαρο.

αν εγω θεωρω συγκεκριμενα τον κερκ φασιστα η οχι, ειναι δικο μου θεμα, και μπορει να εχω δικιο η αδικο. αυτο δεν σημαινει σε κανενα συμπαν οτι θα προσπαθησω ν ασκησω σωματικη βια πανω του. το ξαναγραφω γιατι προφανως δεν εγραψα πουθενα οτι ο ταδε ειναι φασιστας αρα τον εκτελω.

αυτο που με τριγκαρε ειναι οτι εγραψες οτι οι καλλιτεχνες και τα καναλια ειναι ουσιαστικα οι υπαιτιοι τετοιων γεγονοτων. βολικο. το οτι υπαρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ/ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ/ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ που θ ακουσουν την τέιλο σουί να βριζει τον πορτοκαλομαλλια και θα βγαλουν ενα καλσνικοφ να τον φανε, δεν σημαινει οτι η τέιλο σουί δεν πρεπει να πει την ΓΝΩΜΗ της για τον προτοκαλομαλλια, ελπιζω να συμφωνεις σ αυτο.

-----

εντιτ: α, οκ. αφου καποιος μπορει υποθετικα αν εχει τον χρονο η τα κονε να βρει οπλο να φαει καποιον, τοτε να αφησουμε σ ολες τις χωρες της γης ελευθερη την οπλοκατοχη. μια χαρα. θα λυνονται στο πι και φι οι διαφορες των αθρώπω και θα μειωθει και ο υπερπληθυσμος. φιλε μου, και μ ενα καλοξυσμενο μολυβι (ουουυυυ, εχω δει αξον μουβις εγω που με βλεπεις....) μπορεις να φας καποιον αν ο μέσα εαυτος σου στο επιτρεπει/προτρεπει. αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να υπαρχουν δρακοντειοι νομοι για την οπλοκατοχη, ειναι εντελως στοιχειωδες νομιζω.

Μα Χειρομαλάκτη....Χειρομαλάκτη....Γιατί να αποκαλέσεις καν αυτόν τον άνθρωπο ως «ψυχάκια»;
Όπως είπες δεν ξέρεις το κίνητρο του... Μπορει o Charlie KIrk να του χε σκοτώσει όλη την οικογένεια, αφού την είχε βιάσει πρώτα και μετά ο Kirk να τον κορόιδευε κυνικά ενώ ο ύποπτος της δολοφονίας ήταν αιμόφυρτος. Δεν του χε μείνει τίποτα άλλο στη ζωή και έτσι αυτός ο πρώην βιοπαλαιστής, νυν-απεγνωσμένος ανθρωπάκος πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έβαλε ως τελευταίο σκοπό στη ζωή του να σκοτώσει τον δολοφόνο των αγγένω του.
Άρα είχε κάθε δικαίωμα ο άνθρωπος να σκοτώσει τον Kirk και δεν ήταν ψυχάκιας. Είδες που βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα με τα δεδομένα που έχεις;

Καταλαβαίνεις ότι μπορούμε να παίζουμε αυτό το παιχνιδάκι αιωνίως.

Τώρα, αυτό που είπα ήταν ότι κυρίως ΚΑΝΑΛΙΑ (τηλεόρασης, Youtube κλπ) και δευτερευόντως οι καλλιτέχνες ήταν υπαίτιοι, ναι.
Για μένα σε ποσοστό 85%-15%. Ο λόγος είναι προφανής : Δεν θα πας σε έναν καλλιτέχνη για να ακούσεις πολιτική ανάλυση ή άποψη. Θα πας σε αυτούς που κάνουν την πλύση εγκεφάλου στους καλλιτέχνες (τα ΜΜΕ δηλαδή). Αλλά αν πει ο Kyle Gas ή ο Jack Black "KILL TRUUUUUMP" , εσύ θα χειροκροτήσεις γελώντας. Ο άλλος δίπλα σου ίσως κάνει το ίδιο, αλλά μπορεί να πει «ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ, ΚΑΙ ΓΩ ΗΡΩΑΣ ΤΡΑΝΟΣ».

Και πάμε στο βασικό πρόβλημα που είναι η κριτική ικανότητα.
Τον ορισμό του Φασίστα τον έδωσα χθες. Ο Kirk θεωρώ πως έκανε το εντελώς αντίθετο. Προσέφερε το βήμα στον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ήθελε να έρθει (ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ) και να κάνει συζήτηση με τον ίδιο, για όποιο θέμα ήθελε.
Αυτό είναι Φασισμός;
Προφανώς και κυρίως ερχόνταν να μιλήσουν κολλεγιόπαιδα, αλλά είχα πετύχει σε βίντεο του πολλές φορές και καθηγητές και άλλους μεγάλους σε ηλικία. Στο 90-95% των περιπτώσεων, υπήρχε ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ στα επιχειρήματα των άλλων. Πάντα με λογική και ηρεμία. Ποτέ δεν τον είδα να βρίζει, ποτέ δεν τον είδα να φωνάζει.
Παρολαυτα, βλέπω ακόμα άτομα σε σχόλια να γελάνε και να λένε
«Καλά που ψόφησε, ήταν φασίστας, ρατσιστής και μισογύνης».
Το ρατσιστής δεν ξέρω καν από που προέκυψε. Το μισογύνης διάβασα ότι του το λένε γιατί είχε πει πως

«Οι γυναίκες μετά τα 30 που δεν είναι παντρεμένες σταδιακά γίνονται θλιμμένες, αγχώδεις και κατα συνέπεια έχουν αυτοκτονικές τάσεις».
Για το τελευταίο δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά τα 2 πρώτα ισχύουν 100%.

ας αφησωμε λιγο την υπερποντια πολιτικη να δουμε ενα χαριτωμενο που συνεβη χτες. και στο φανισταφ παει και στο φεισπαλμ παει κι οπου θες.
παρακολουθα συφορουμιτη τα πρωτα 2'50'' αυτου του βιντεο. ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ, στο εγγυωμαι (σ εχω γελασει ποτές??). οι παντες στην αρχη νομιζαν οτι τρολαρει, αλλά οχι. ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ.

και προφανως:

Ό,τι πιο εμετικό έχω δει στη ζωή μου. Ακόμα πιο εμετικό και από τα κομματόσκυλα που χαν βάλει για να πουν ότι τα τραίνα τώρα πια είναι ασφαλή και δεν τους επηρεάσε το έγκλημα με τους 57 νεκρούς.

Πολύ υποβιβάζεται στις συζητήσεις το θέμα του φόβου. Όταν ο φόβος αλλάζει στρατόπεδο τα πάντα μπορούν να συμβούν και ο Λουίτζι με τον τωρινό ασχέτως ποιος είναι, δημιουργούν ενα πολύ σημαντικό κλίμα που αξίζει περισσότερο από χιλιάδες αναλύσεις και ηλίθιες συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής (όχι πως δεν χρειάζονται και αυτές).

κανενα παιχνιδακι δεν παιζω. εννοω καθε λεξη. ακομα κι απ το σεναριο επιστ. φαντασιας που χρησιμοποιησες για να ειρωνευτεις οσα εγραψα, προκυπτει εμμεσως οτι δικαιολογεις την αυτοδικια (".... είχε κάθε δικαίωμα ο άνθρωπος να σκοτώσει τον Kirk και δεν ήταν ψυχάκιας...."). οχι, ηταν ψυχακιας ακομα κι αυτος. προφανως εκει βρισκεται η διαφωνια μας. απ την πρωτη στιγμη γραφω οτι καποιος που σηκωνει οπλο να σκοτωσει ειναι ψυχακιας. αυτο ειναι το κυριο πραγμα που τον χαρακτηριζει για μενα. δεν με νοιαζει η πολιτικη του τοποθετηση, ουτε το κινητρο του. για σενα ειναι πιο σημαντικο να τον χαρακτηρισουμε πρωτα αριστερο η δεξιο και οχι διαταραγμενο. οκ, ο καθενας εχει αλλες προτεραιοτητες στο πως βλεπει τα πραγματα. θελω να πω ακομα κι αν ο τυπος (αν συλληφθει ζωντανος) βγει και καταθεσει τις αριστερες/σοσιαλιστικες/κομμουνιστικες του θεσεις ξερωγω, για μενα ΔΕΝ ειναι αριστερος, γιατι δεν σεβαστηκε την ανθρωπινη ζωη. τοσο απλο. η αυτοδικια (που παει χερακι χερακι με την ελευθερη οπλοκατοχη) καλο ειναι να μεινει στις ταινιες του κιλου που βλεπουμε για να περασει η ωρα.

μου ξαναγραφεις για τον κερκ. συγνωμη για την εκφραση, αλλα στα γκογκοβια μου ο κερκ. απ την πρωτη στιγμη σου ξεκαθαρισα οτι η αποψη που εχω γι αυτον δεν παιζει κανενα ρολο στην συζητηση μας (που ειναι νομιζω για τον δολοφονο του). δεν προκειται ν αλλαξω γνωμη για τον κερκ και δεν εχει και καμμια σημασια. θα βρεθει αλλος να τον αντικαταστησει, μην στεναχωριεσαι.

ο τυπος που ειδες δεν ειναι απλα εμετικος. ειναι κι αυτος φανερα διαταραγμενος. αν πας στο φεισπαλμ σταφ και δεις το βιντεακι που ποσταρα εκει, λεει κι αλλες 3-4 φρασεις προς το τελος οταν ξαναπαιρνει τον λογο καθως τον ρωτησε μια κοπελα 2-3 απλοικα πραγματα. οταν δεις τον τροπο που μιλαει και τι της λεει, μπορει και να συμφωνησεις οτι ειναι προβληματικη προσωπικοτητα.

Last edited:
Νομίζω η μεγαλύτερη ζημιά που κάνουν οι ακραίοι τύποι που αξιοποιούν το αγαθό της Δημοκρατίας για ελευθερία της έκφρασης, με σκοπό να το αφαιρέσουν από όλους τους άλλους όταν θα έχουν εξουσία (όχι απαραίτητα πολιτική), είναι ότι μας κάνουν ώρες ώρες να αναρωτιόμαστε αν θα έπρεπε να έχουν ελευθερία της έκφρασης ή θα έπρεπε να τους αφαιρεθεί αυτό το αγαθό με σκοπό την προστασία της Δημοκρατίας που θέλουν να καταστρέψουν.

Πως στο καλό τραβάς την γραμμή μεταξύ ελευθερίας της έκφρασης για αποκρουστικές απόψεις και προστασίας της Δημοκρατίας από οι αποκρουστικές απόψεις να γίνουν αποκρουστικές πράξεις;

Πως στο καλό τραβάς την γραμμή μεταξύ ελευθερίας της έκφρασης για αποκρουστικές απόψεις και προστασίας της Δημοκρατίας από οι αποκρουστικές απόψεις να γίνουν αποκρουστικές πράξεις;
1757665138152.png

Αυτό το έχω δει να ποστάρεται κατά κόρον στο ρεσετέρα και προσωπικά το βρίσκω επικίνδυνο. Ποιος αποφασίζει που τοποθετείται η γραμμή του intolerance;

Εμ, Χειρομαλάκτη....Διαβάζεις τα ποστς;

Είπα πως όταν χαρακτηρίζεις κάποιον ΦΑΣΙΣΤΑ, τουλάχιστον τώρα πια, εννοείς ότι δεν ανέχεται την αντίθετη άποψη και θέλει να τιμωρήσει αυτόν ή αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη. Εγώ δεν είπα αν το σκουλήκι που έκανε τη δολοφονία ήταν αριστερός ή δεξιός.
Εγώ ΦΑΣΙΣΤΑ χαρακτήρισα αυτό το σκουπίδι, γιατί δεν του άρεσαν οι απόψεις του Kirk, και ΓΙ'ΑΥΤΟ το λόγο τον ΣΚΟΤΩΣΕ.

Ή μήπως πια με τον όρο «Φασίστας» εννοούμε αυτόν που ακολουθεί κατά γράμμα τα ρητά και την ιδεολογία του Μουσολίνι;

1757695632806.png

Εν τέλει δεν έπεσα έξω. Όχι, ότι ήταν και άθλος. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. Αλλά προφανώς θα πεταχτούν τώρα και θα πουν «προβοκάτσια» μπλα μπλα μπλα και λοιπές μπαρούφες.

Κλασικά κι αναμενόμενα όλα αυτά.

Μόνο μία τελευταία κουβέντα, η δικαιοσύνη στις περισσότερες χώρες είναι αστεία. Στο παράδειγμα που σου έδωσα και θεώρησες ειρωνικό, αν κάποιος σου σκότωνε τη γυναίκα και τα παιδιά με τόσο μίσος, μετά θα δικάζονταν από ένα γελοίο σύστημα και θα μπορούσε να το παίξει τρελός και να αθωωθεί κιόλας στην χειρότερη. Το να θες να πάρεις εκδίκηση για κάτι τόσο ακραίο, δεν σε κάνει ψυχάκια, αλλά μάλλον λογικό και Karma-inducer. Αλλά οκ εσύ είσαι τσιλ και κουλ. Για να διατηρηθεί το επιχείρημα σου ακέραιο, εσύ κι αυτόν ψυχάκια θα τον έλεγες, ssssure bro.

Η αλήθεια είναι ότι με την συνεχή και άστοχη μερικές χρήση της, η λέξη φασίστας έχει ξεπέσει να είναι λίγο χειρότερη βρισια από το μ@@@ς, κάτι που είναι κακό γιατί έχει ως επακόλουθο να χάσει την έννοια και το κυριότερο, το ιστορικό βάρος της

οτι πεις μπρο.
η δικαιοσυνη ειναι αστεια, τα οπλα ειναι καλα, ο punisher ειναι το ειδωλο μας.
εγω ειμαι τσιλ και κουλ και κοτα. επειδη ζω σε μια κοινοβουλευτικη δημοκρατια κι απαιτω να λειτουργουν οι θεσμοι της. εσυ ζεις σε μια ζουγκλα κι αν σου κοιταξουν στραβα τη γκομενα, μπορει και να κοψεις κανα λαρυγγι γιατι η δικαιοσυνη ειναι αστεια. μπρο, πες μου την γειτονια σου να μην πολυπερναω.

Αυτό το έχω δει να ποστάρεται κατά κόρον στο ρεσετέρα και προσωπικά το βρίσκω επικίνδυνο.
Καταρχας να διευκρινησω πως η απαντηση απευθυνοταν στην ερωτηση του νιτρου,οσον αφορα την διατηρηση της αστικης δημοκρατιας μεσα απο ενα σοσιαλφιλελευθερο πλαισιο οπου εχει συνηθισει ο δυτικος κοσμος και δεν σημαινει πως υιοθετω αυτο το πλαισιο εξολοκληρου (καθως αυτο συμπεριλαμβανει εννοιες οπως του κρατικου μονοπωλιου της βιας, των ιεραρχικων εξουσιαστικων μορφων, της συστημικης διαφθορας κοκ).

Περα απο αυτο το disclaimer και την σοσιαλφιλελευθερη προσεγγιση του Ποππερ, για τη διατηρηση της κοινωνικης αρμονιας σε μια αστικη δημοκρατια, το συγκεκριμενο παραδοξο με βρισκει συμφωνο.

Καταλαβαινω γιατι το βρισκεις επικινδυνο, καθως ο ποππερ θεωρει ως θεμελιωμα μιας συγχρονης κοινωνιας την εννοια του ενεργου και οχι παθητικου πολιτη.
Χωρις την κοινωνικη συμμετοχη, αυτη η αποψει μπορει να χρησιμοποιηθει κατα κορον απο τους εξουσιαστες με αφορμη ενα γεγονος (προβοκατσιας η οχι) για να τροφοδοτησει κοινωνικη καταστολη.

Ηδη γινεται μεσω astroturfing για δημιουργια κλιματος (ειδικα σε κοινοτητες οπου ειναι ευφορες ως εδαφος φασιστικης προπαγανδας οπως η gaming κοινοτητα ή κοινοτητες χαμενες εξολοκληρου απο φασιστες οπως το 4chan).
Ποιος αποφασίζει που τοποθετείται η γραμμή του intolerance;
Δεν μπορει να υπαρξει συγκεντρωτισμος στην αποφαση του τι θεωρειτα μη-ανεκτικη συμπεριφορα. Τετοιες αποφασεις ειναι παντα μεσα σε ενα πλαισιο, ενω στην αστικη δημοκρατια εφαρμοζονται οι νομοι μεσω της λαικης κατακραυγης των πολιτων.

Χαρακτηριστικο παραδειγμα η περιπτωση των φασιστων της Χρυσης Αυγης, καλη ωρα τωρα που αποφυλακιζουν "για λογους υγειας" το φασιστα Μιχαλολιακο. Ακομη και μετα τη συστημικη ανοχη και σπρωξιμο... (πχ συμμετοχες σε πρωιναδικα, διαφημιστικη προπαγανδα περι "παιδιων που φυλασσουν τις γιαγιαδες στα ΑΤΜ απο τους αλητες αραπηδες λαθρο, για να βγαζουν τα λεφτα τους" κοκ) η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων τους εβλεπε ως αυτο που ειναι. Φασιστες.-

---

Το κλου για την διατηρηση μιας κοινωνικης αρμονιας σε μια αστικη δημοκρατια, ειναι η μαζικοτητα της κοινωνικης συναινεσης, ο δημοσιος διαλογος απο τα κατω για ενεργοποιηση των πολιτων και η κοινωνικη πιεση ωστε να υπαρχει συνεχης αντισταση προς την αλτ-ραιτ συστημικη προπαγανδα που, χρησιμοποιωντας την οπτικη του overton's window, μεταθετει συνεχως το αφηγημα ολο και πιο πολυ στην συντηρηση και τον αυταρχισμο. Μπορουμε να παιρνουμε ως παραδειγμα αποφυγης την κατεστραμμενη κοινωνια των ΗΠΑ για αυτο.

Απο την αλλη θα υπαρξει η αποψη πως η ιδια η υπαρξη μιας αστικης σοσιαλφιλελευθερης δημοκρατιας, λειτουργει ως ενα βαρυ προκαλλυμα για την αθροα εκμεταλλευση των εργατων και οταν το προκαλλυμα αρχιζει και σκιζεται τοτε τα μπαλωματα που μπαινουν εδω και κει ειναι αυτα του φασισμου, but who am i to tell...

οτι πεις μπρο.
η δικαιοσυνη ειναι αστεια, τα οπλα ειναι καλα, ο punisher ειναι το ειδωλο μας.
εγω ειμαι τσιλ και κουλ και κοτα. επειδη ζω σε μια κοινοβουλευτικη δημοκρατια κι απαιτω να λειτουργουν οι θεσμοι της. εσυ ζεις σε μια ζουγκλα κι αν σου κοιταξουν στραβα τη γκομενα, μπορει και να κοψεις κανα λαρυγγι γιατι η δικαιοσυνη ειναι αστεια. μπρο, πες μου την γειτονια σου να μην πολυπερναω.

Ωραίο το ποστ σου μπρο.
Βάζεις λέξεις που δεν είπα.
Ναι, όταν η δικαιοσύνη αφήνει τέτοιες τρύπες και παραθυράκια, είναι αστεία.
Τα όπλα δεν είπα ότι «είναι καλά», αλλά ότι έχουμε το δικαίωμα να τα έχουμε στην κατοχή μας, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ και είμαστε καλά στα μυαλά μας.
Κότα δεν σε είπα, αλλά το έβαλες εσύ. Είσαι καλός στο να επικαλείσαι το συναίσθημα. Μπορείς να γράψεις σε εφημερίδα.
Επίσης στο παράδειγμα που έδωσα, δεν είπα ότι θα το κανα και γω απαραίτητα, αλλά θα είναι κάτι που προσωπικά θα το δικαιολογούσα. Γιατί όταν αφαιρείς 3 ζωές που έχεις περάσει τη ζωή σου και έχεις μεγαλώσει είναι εν μέρει λογικό να αντιδράσεις έτσι. Γιατί είσαι ΣΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ξέρεις...κάτι που δίνουν και ως ελαφρυντικό τα δικαστήρια...Νομίζω λέγεται «εν βρασμώ ψυχής». Ψάξ'το λίγο, γιατί χρησιμοποιείται πολύ σε ένα από τα όργανα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας που ζεις.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν δικαιολογώ κάποιον να πάρει όπλο και να σκοτώσει, επειδή διαφωνεί με κάποιον σε 4-5 ιδεολογικά πράγματα. Εκεί είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ (και προφανώς και ψυχάκιας). Αλλά εσύ για κάποιον λόγο δεν θες να δεχτείς ότι είναι φασίστας ακόμα.
Σ'αρέσει πάντως να τα γράφω 2 και 3 φορές για να τα εμπεδώνεις...

1. ναι, ειμαι λιγο αργος. θελω να τ ακουω 3-4 φορες για να το καταλαβω. ωστοσο δεν προκειται να βγει κατι ετσι. εγραψα πως τα βλεπω, εγραψες πως τα βλεπεις. ειναι καθαρα θεμα αντιληψης του κοσμου γυρω μας και προσωπικων αποψεων. οπότε αν σου κανει καλο και σ ευχαριστει, συνεχισε να γραφεις αυτο που γραφεις. εγω εγραψα ηδη ο,τι εχω να προσφερω στην κουβεντα πανω στο θεμα.

2. εχεις δικιο. ειμαι καλος σ αυτο: να γραφω ανοιχτα και καθαρά πραγματα που υπονοει ο αλλος.
οπως και τωρα στην τελευταια σου προταση.
μια χαρα. κανενα προβλημα απο μερους μου. πες οτι γουσταρεις. αγαπη μονο.

οπως εχω ξαναγραψει δω μεσα, υπαρχει ενα οικοπεδο καπου στον οργανισμο μου που βρισκονται προσεκτικα τοποθετημενες και ταξινομημενες αλφαβητικα οι αποψεις των αλλων για το ατομο μου. μεχρι σημερα δεν ειχα κατι στο Ε ειν η αληθεια.

με τον ντόρο που γίνεται είπα να του ρίξω μια ματιά παραπάνω και εγώ. Στην αρχή νόμιζα είναι απλά μινι τραμπαρίφας, αλλά ΟΚ ο τύπος ήταν κοολ ινφλουένσερ κασιδιάρης, τι διάολο συζητάμε ακόμα;
Καταδικάζω το να τον σκοτώσουν αλλά οκ το ξέπλυμα που πάει να γίνει προς το πρόσωπό του και τα απίστευτα εμετικά που έχει πει... λίγο όπα κάπου.

Back