By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτο λεγεται προβληματικη κοινωνια και χωρα μπουρδελο.Μήπως αυτό λέγεται υπερεκπροσώπηση μιας ομάδας πληθυσμού σε κάτι πολύ αρνητικό;
Κάτσε ρε εσύ τώρα, δηλαδή το ότι έκανε ολόκληρη λίστα που στιγμάτιζε και στοχοποιούσε καθηγητές για τον επόμενο τρελό με όπλο (έχουν και μπόλικους) δεν τον κάνει αυτόματα φασισταριό του κερατά;
Για τα άλλα που λες να πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα, οπότε ρώτησα τον φιλάρα τον τσατΓΤΠ να μου το κάνει λιανά αυτό που λες και να το ψάξει παραπάνω. Γιατί καταρχάς αυτά που βάζεις εδώ είναι μερικά high profile mass shottings, όχι τα μόνα που έγιναν (ε ναι οκ μουρκα φακ γιεχ γκανζ). Οπότε το 49 πάει περίπατο, απλά κάποια γίνονται ειδήσης μέχρι και εδώ, άλλα είναι απλά Τετάρτη για το μούρκα.

ναι, αποκαλω τον δολοφονο ψυχακια. αυτη την στιγμη δεν γνωριζω το κινητρο του. το δεδομενο που εχω, ειναι, οτι καποιος πηρε ενα οπλο, (οπως σου εγραψα δεν εξεταζω την πολιτικη του τοποθετηση), και σκοτωσε καποιον. αν αποδειχτει οτι το εκανε για πολιτικους λογους, και παλι ψυχακιας ειναι. γιατι απλα δεν σηκωνεις οπλο να σκοτωσεις επειδη ο απεναντι ειναι πολιτικος αντιπαλος. αυτο εννοω με το πρωτο ποστ και ειναι τελειως ξεκαθαρο.
αν εγω θεωρω συγκεκριμενα τον κερκ φασιστα η οχι, ειναι δικο μου θεμα, και μπορει να εχω δικιο η αδικο. αυτο δεν σημαινει σε κανενα συμπαν οτι θα προσπαθησω ν ασκησω σωματικη βια πανω του. το ξαναγραφω γιατι προφανως δεν εγραψα πουθενα οτι ο ταδε ειναι φασιστας αρα τον εκτελω.
αυτο που με τριγκαρε ειναι οτι εγραψες οτι οι καλλιτεχνες και τα καναλια ειναι ουσιαστικα οι υπαιτιοι τετοιων γεγονοτων. βολικο. το οτι υπαρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ/ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ/ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ που θ ακουσουν την τέιλο σουί να βριζει τον πορτοκαλομαλλια και θα βγαλουν ενα καλσνικοφ να τον φανε, δεν σημαινει οτι η τέιλο σουί δεν πρεπει να πει την ΓΝΩΜΗ της για τον προτοκαλομαλλια, ελπιζω να συμφωνεις σ αυτο.
-----
εντιτ: α, οκ. αφου καποιος μπορει υποθετικα αν εχει τον χρονο η τα κονε να βρει οπλο να φαει καποιον, τοτε να αφησουμε σ ολες τις χωρες της γης ελευθερη την οπλοκατοχη. μια χαρα. θα λυνονται στο πι και φι οι διαφορες των αθρώπω και θα μειωθει και ο υπερπληθυσμος. φιλε μου, και μ ενα καλοξυσμενο μολυβι (ουουυυυ, εχω δει αξον μουβις εγω που με βλεπεις....) μπορεις να φας καποιον αν ο μέσα εαυτος σου στο επιτρεπει/προτρεπει. αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να υπαρχουν δρακοντειοι νομοι για την οπλοκατοχη, ειναι εντελως στοιχειωδες νομιζω.
ας αφησωμε λιγο την υπερποντια πολιτικη να δουμε ενα χαριτωμενο που συνεβη χτες. και στο φανισταφ παει και στο φεισπαλμ παει κι οπου θες.
παρακολουθα συφορουμιτη τα πρωτα 2'50'' αυτου του βιντεο. ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ, στο εγγυωμαι (σ εχω γελασει ποτές??). οι παντες στην αρχη νομιζαν οτι τρολαρει, αλλά οχι. ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ.
και προφανως:
![]()
Βαφτιστήρι του Βορίδη ο «τυχαίος» νεαρός στη Στεφανίδου που αποθέωσε τον Μητσοτάκη - Documento
Μάλλον έχουν μεγάλη δυσκολία να βρίσκουν νεαρούς που αποθεώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξυμνούν τον εργασιακό μεσαίωνα και δίνουνwww.documentonews.gr
Αυτό το έχω δει να ποστάρεται κατά κόρον στο ρεσετέρα και προσωπικά το βρίσκω επικίνδυνο. Ποιος αποφασίζει που τοποθετείται η γραμμή του intolerance;

Καταρχας να διευκρινησω πως η απαντηση απευθυνοταν στην ερωτηση του νιτρου,οσον αφορα την διατηρηση της αστικης δημοκρατιας μεσα απο ενα σοσιαλφιλελευθερο πλαισιο οπου εχει συνηθισει ο δυτικος κοσμος και δεν σημαινει πως υιοθετω αυτο το πλαισιο εξολοκληρου (καθως αυτο συμπεριλαμβανει εννοιες οπως του κρατικου μονοπωλιου της βιας, των ιεραρχικων εξουσιαστικων μορφων, της συστημικης διαφθορας κοκ).Αυτό το έχω δει να ποστάρεται κατά κόρον στο ρεσετέρα και προσωπικά το βρίσκω επικίνδυνο.
Δεν μπορει να υπαρξει συγκεντρωτισμος στην αποφαση του τι θεωρειτα μη-ανεκτικη συμπεριφορα. Τετοιες αποφασεις ειναι παντα μεσα σε ενα πλαισιο, ενω στην αστικη δημοκρατια εφαρμοζονται οι νομοι μεσω της λαικης κατακραυγης των πολιτων.Ποιος αποφασίζει που τοποθετείται η γραμμή του intolerance;
οτι πεις μπρο.
η δικαιοσυνη ειναι αστεια, τα οπλα ειναι καλα, ο punisher ειναι το ειδωλο μας.
εγω ειμαι τσιλ και κουλ και κοτα. επειδη ζω σε μια κοινοβουλευτικη δημοκρατια κι απαιτω να λειτουργουν οι θεσμοι της. εσυ ζεις σε μια ζουγκλα κι αν σου κοιταξουν στραβα τη γκομενα, μπορει και να κοψεις κανα λαρυγγι γιατι η δικαιοσυνη ειναι αστεια. μπρο, πες μου την γειτονια σου να μην πολυπερναω.