shredder
Lich
Αντι καποιος να παρει στο ανιψι του κονσολα εαν το ανιψι ειναι κατω των 5 χρονων και ακομα δεν εχει δικο του pc τοτε ας του παρει ενα μετριο pc καλυτερο απο τις κονσολες. Αν και δεν ξερω κανεναν που να εκανε τοσο ακριβο δωρο σε ανιψι γιατι και τα 500 ευρω που κανει 1 κονσολα ειναι πολλα για δωρο. Το laptop σε συγκριση με ενα pc στην ιδια τιμη ειναι κατωτερο αρα συμφερει να παρεις pc στα ιδια λεφτα.Προφανώς για αυτόν που έχει ήδη ικανοποιητικό σύστημα έχει μικρό ενδιαφέρον.
Η προφανέστερη χρήση είναι αν κάποιος έχει πχ οικογένεια και θέλει ένα ξεχωριστό σύστημα για το σαλώνι. Ενδιαφέρον έχει επίσης σαν ιδέα για δώρο. Αντί να πάρει κάποιος κονσόλα σε ανήψι ας τού πάρει καλύτερα ένα steam machine. Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις που κανονικά κάποιος θα έπερνε λάπτοπ το steam machine είναι ενδιαφέρουσα εναλλακτική καθώς μπορείς πολύ εύκολα να το πάρεις μαζί σου όχι για το ίδιο το ταξίδι όπως το Deck αλλά λέω για την εύκολη μεταφορά του.
Εχω εναν φιλο ο οποιος εχει pc και laptop. Το pc το χρησιμοποει μεχρι το καλοκαιρι και το καλοκαιρι που παει στο εξοχικο απο Ιουλιο μεχρι τελη Σεπτεμβριου εχει το laptop το οποιο ειναι κατωτερο απο το pc του το οποιο ανβαθμισε ολο το 2022. Τα χρησιμοποει για ιντερνετ και δουλεια για αυτο θελει και το laptop. Ενω εγω που χρησιμοποω το pc για ολα εκτος απο δουλεια δηλαδη ιντερνετ παιχνιδια σειρες και ταινιες δεν εχω laptop. Ε και τι εγινε για 1 η 1,5 εβδομαδα που θα παω διακοπες αν δεν μπω στο ιντερνετ?