By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Λοιπόν, η φάση δεν υπάρχει...
Τι παίζει με το κάρμα ρε φίλε!
Ετοιμάζομουν να πουλήσω το παλιό αμάξι κοψοχρονια σε μια ξαδέρφη μου μιας και με κάλυψε η δουλειά με εταιρικό, και η σκέψη ήταν μέρος των χρημάτων να τα δώσω για νέο πισι.
Σήμερα λοιπόν, έμεινε από μπεκ...
Κανα 1500€ με την εργασία πάνω κάτω...
ΑΚΡΙΒΩΣ το μπάτζετ του Πισιου δηλαδή...
![]()
Από χρυσάφι μάλλον, περίπου 350€ το κομμάτι κάνουν καινούργια, βάλε x4, βάλε και εργασία και there you have it...Μα καλά, 1500 για μπεκ;... Από χρυσάφι είναι αυτούνα ή προέκυψε και άλλη παράπλευρη ζημιά;
Με 1500 κανεις καλη αναβαθμιση. Θα το αναβαθμισεις ολο μαζι ταυτοχρονα?Μεχρι τα χριστουγενννα δεν περιμενουμε να βγει κατι αλλο. Εγω περιμενω να ανακοινωθει ημερομηνια κυκλοφοριας των RYZEN 11000 που μπορει μεχρι τοτε να το εχουν ανακοινωσει.
Μπορεί να διαβάζει και ο μηχανικός μου Ragequit forum, να είδε ότι μπορώ να διαθέσω 1500 και να άδραξε την ευκαιρια ώστε να μην φτιάξω Πισι καλύτερο από το δικό του που έχει για να κόβει τα τιμολόγιαΗ μπορει να μην χαλασε το αυτοκινητο και να αποφασισε για αλλο λογο να μην κανει αναβαθμιση. Λεει οτι ειχε αποφασισει να δωσει 1500 ευρω για να αναβαμισει το pc και μετα μας ειπε οτι χαλασε το αυτοκινητο και η ζημια ειναι 1500 ευρω. Δεν μπορει να ειναι αληθεια κατι αλλο συμβαινει.
Πήγαινε κει χάμω βούτα κάνα δυο μπεκ από κάνα χωράφι (μήπως τα χρειάζονται;; ο οπεκεπε να' ναι καλά) και κρατάς τα λεφτά για αναβάθμιση.Μπορεί να διαβάζει και ο μηχανικός μου Ragequit forum, να είδε ότι μπορώ να διαθέσω 1500
Ελά ρε συ, γίνονται τέτοια πράγματα? Που το ξανάδες δηλαδή?εκει φτασαμε. φτιαχνουν δικαιολογιες για να μην αναβαθμιζουν.
για να μην φαω την περσινη ξενερα με την 6700χτ (επαιζε στα 350 αλλα δεν την πηρα) τσιμπησα μια 9060χτ 16gb για να αντικαταστησει μια 6600. λιγο που την δοκιμασα σε witcher 3 με RT τρεχει στα 60fps σε ολα ultra. ελπιζω να βαστηξει 2-3 χρονια , 128 memory bus αλλα τι να κανς?
για να μην φαω την περσινη ξενερα με την 6700χτ (επαιζε στα 350 αλλα δεν την πηρα) τσιμπησα μια 9060χτ 16gb για να αντικαταστησει μια 6600. λιγο που την δοκιμασα σε witcher 3 με RT τρεχει στα 60fps σε ολα ultra. ελπιζω να βαστηξει 2-3 χρονια , 128 memory bus αλλα τι να κανς?
ενώ με AMD είσαι έτοιμος για linux. Πολύ καλή επιλογή
Τα τελευταία δύο χρόνια η nvidia φαίνεται έχει κάνει τεράστια πρόοδο. Οπότε μην αποθαρρύνεται όποιος έχει nvidia να δοκιμάσει.ενώ με AMD είσαι έτοιμος για linux.
Εγω δεν εχω παρει καρτα ηχου απο τοτε που αρχισαν να τις ενσωματωνουν στις μητρικες δηλαδη εδω και πανω απο 10 χρονια. Απορω γιατι πηρε το Dark Archon.