Αναβαθμίσεις των εορτών

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Με 1500 κανεις καλη αναβαθμιση. Θα το αναβαθμισεις ολο μαζι ταυτοχρονα?Μεχρι τα χριστουγενννα δεν περιμενουμε να βγει κατι αλλο. Εγω περιμενω να ανακοινωθει ημερομηνια κυκλοφοριας των RYZEN 11000 που μπορει μεχρι τοτε να το εχουν ανακοινωσει.

Λοιπόν, η φάση δεν υπάρχει...
Τι παίζει με το κάρμα ρε φίλε!
Ετοιμάζομουν να πουλήσω το παλιό αμάξι κοψοχρονια σε μια ξαδέρφη μου μιας και με κάλυψε η δουλειά με εταιρικό, και η σκέψη ήταν μέρος των χρημάτων να τα δώσω για νέο πισι.

Σήμερα λοιπόν, έμεινε από μπεκ...
Κανα 1500€ με την εργασία πάνω κάτω...
ΑΚΡΙΒΩΣ το μπάτζετ του Πισιου δηλαδή...
:giankos::giankos::giankos:

Μα καλά, 1500 για μπεκ;... Από χρυσάφι είναι αυτούνα ή προέκυψε και άλλη παράπλευρη ζημιά;

Η μπορείς να πεις στην ξαδέρφη, 1500€ αύξηση λόγω πολέμου.
Ο λαστιχας που μας τα έπαιρνε από 6 αυτοκίνητα, όλο το σόι, συν μια μηχανή, όταν πήγα για καινούργια ελαστικά μου είπε μια εξωφρενική τιμή με πρόσχημα το ξέρεις που έχει πάει το γάλα μετά τον πόλεμο; Πώς θα ταΐσω τα παιδιά μου;
Στάκα Ντόρα της Λειβαδιάς, που ψάχνεις κι εσύ για γάλατα.

Σε άλλα νέα, πήρα καινούργιο πληκτρολόγιο, Corsair K70 max και ποντίκι, mx master 3s. Δεν ξέρω πότε θα τα δοκιμάσω σε πραγματική δράση αλλά για την ώρα είμαι το πιο καυτό αγόρι του γραφείου!

Μα καλά, 1500 για μπεκ;... Από χρυσάφι είναι αυτούνα ή προέκυψε και άλλη παράπλευρη ζημιά;
Από χρυσάφι μάλλον, περίπου 350€ το κομμάτι κάνουν καινούργια, βάλε x4, βάλε και εργασία και there you have it...

Έχουν γράψει βέβαια 440Κ χιλιομετρακια.
Ήταν ψιλοαναμενομενη "ζημιά" μιας και γενικότερα το lifespan τους είναι εκεί στα 400Κ με βάση τον κατασκευαστη.
Με την ξαδέρφη είχαμε κάνει κουβέντα ότι αν το πάρει και χρειαστούν τα μπεκ αλλαγή μέσα στον πρώτο χρόνο θα μοιράζαμε το κόστος.
Τελικά το πέος ήταν για πάρτη μου μόνο.

Back