Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Εγώ γέλασα πάντως

Η ΕΕ νομίζει ότι όλοι έχουμε λεφτά ή κυβερνήσεις που θα βοηθήσουν να πάρουμε φθηνά νεότερα οχήματα ή να έχουμε συγκοινωνίες της προκοπής (που δεν είναι και ρεαλιστικό για επαρχιακά μέρη).
Καλά τη κλικ μπαίτ του κερατά είναι αυτό; ΤΙ μας αφορά τι θα κάνουν τα μη επισκευάσιμα σκουπίδια; Μην μας πάρουν αυτά που έχουμε και δουλεύουν μας νοιάζει.

Επίσης για τους δασμούς σε τέμου κτλ δεν θα πούμε; εγώ πρόλαβα να βάλω μια παραγγελία...

Μην ανησυχείς, θα μας δώσουν καινούρια. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Το νέο υπάρχει παντού σήμερα, μάλλον θέλουν να μετρήσουν αντιδράσεις, αν και τώρα που το σκέφτομαι είναι ικανοί να το κάνουν στα σοβαρά. Η εε το έχει χάσει προ πολλού.

Μα δεν θέλουμε να έχεις αυτοκίνητο. Δεν θέλουμε να έχεις την ελευθερία της μετακίνησης. Κι αν θες να πας κάπου, πάρε νοικιαρικο.

Παιδιά, ξαναλέω, το τίτλος είναι ragebite, δεν έχει καμία σχέση με το να έχεις παλιό αυτοκίνητο. Αφορά μόνο παλαιό, παρατημένο ή μη επισκευάσιμο που εσύ θεωρείς ότι το θες για ντεκό και το κρατάς.

Το έψαξα το θέμα γιατί είμαι αναγκασμένος λόγω οικονομικής στενότητας να κρατήσω το ibiza 2007 (υπήρχε μια ιδέα να αγόρασα ένα νεότερο μεταχειρισμένο) και μελετάω πόσο μέσα θα μπω στο κόστος αποκατάστασης εδώ και λίγο καιρό.
Μην πάω και δώσω 2-3 χιλιάρικα για να το βάψω και να το κάνω κουκλί για να μου πει ο μητσοτός "ήρθα" μετά.

Εντάξει, δεν νομίζω να έχω το Γάλλο μέχρι το 2039...

Το καλό σε όλα αυτά είναι πάντα αφήνουν στην απέξω τις μηχανές.

Όλα είναι πιθανά να ξέρετε, με τον Μέρτς στο τιμόνι της Γερμανίας και για να προσπαθήσουν να σώσουν ότι δεν σώζεται

Όλα είναι πιθανά να ξέρετε, με τον Μέρτς στο τιμόνι της Γερμανίας και για να προσπαθήσουν να σώσουν ότι δεν σώζεται
ναι σιγά μην πάρουμε γερμανικές λαδιέρες :p

είχα που είχα φοβία για αυτά τα megabuildings, τώρα με έστειλε...

Γενικά ακόμα και σε "μικρές" για τα στάνταρ του εξωτερικού πολυκατοικίες νιώθω άβολα. Έμενα σε μια 8 όροφη  πριν μερικά χρόνια, αρκετά φαρδιά κιόλας με 4 διαμερίσματα ανά όροφο, και όποτε έφτανα και την έβλεπα από μακριά, ένιωθα πολύ παράξενα με τόσο μπετό πάνω από το κεφάλι μου (δεύτερος όροφος εγώ).

Έμενα σε μια 8 όροφη  πριν μερικά χρόνια, αρκετά φαρδιά κιόλας με 4 διαμερίσματα ανά όροφο, και όποτε έφτανα και την έβλεπα από μακριά, ένιωθα πολύ παράξενα με τόσο μπετό πάνω από το κεφάλι μου (δεύτερος όροφος εγώ).
Λογικό, είχες άλλους 6 ορόφους από πάνω σου.

BA-DUM..TSS

This is big
Τώρα αν αυτό είναι καλό ή όχι... προσωπικά προτιμάω να κάνουν cross licensing για να τα βλέπω όλα σε ένα service, το να τα αγοράσει όλα μια εταιρία έχει το ίδιο αποτέλεσμα αλλά στο long run θα έχουμε θέματα.

Back