Χειριστηρια και παρεμφερη

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
αν είναι δυνατόν... σου κάνουν κουμάντο με την κονσόλα ΣΟΥ?

Αυτό είναι όλο το νόημα των walled gardens, να κάνουν κουμάντο σε όλα (και να βγάζουν χρήματα από όλα).

Αυτό είναι όλο το νόημα των walled gardens, να κάνουν κουμάντο σε όλα (και να βγάζουν χρήματα από όλα).
Αυτά έπρεπε να είναι παράνομα... ή τουλάχιστον να έτρωγαν μποικότ. Θέλω να πω ναι walled garden έχει και η apple αλλά ότι πληκτρολόγιο/ποντίκι θέλω βάζω δεν με αναγκάζει να αγοράσω 150€ πληκτρολόγιο.

Απέκτησα ένα pro controller για το switch. Ανώτερο του Xbox series x θεωρώ κατώτερο όμως του ps5 το οποίο είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου. Ειδικά ένα χειριστήριο το έχω κοντά 7 χρόνια και παραμένει σαν καινούργιο μετά από χιλιάδες εργατοώρες

Θέλω να πω ναι walled garden έχει και η apple αλλά ότι πληκτρολόγιο/ποντίκι θέλω βάζω δεν με αναγκάζει να αγοράσω 150€ πληκτρολόγιο.
Δώσε στην Apple πάνω από 50% τής αγοράς και είναι βέβαιο ότι θα το κάνει.

Δώσε στην Apple πάνω από 50% τής αγοράς και είναι βέβαιο ότι θα το κάνει.
αν κρατήσει η φάση με το neo και η φάση με τα windows, άνετα θα μάθουμε σε 5 χρόνια.

Απέκτησα ένα pro controller για το switch. Ανώτερο του Xbox series x θεωρώ κατώτερο όμως του ps5 το οποίο είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου. Ειδικά ένα χειριστήριο το έχω κοντά 7 χρόνια και παραμένει σαν καινούργιο μετά από χιλιάδες εργατοώρες
Με γειες. Το προ του σουιτς το θεωρώ και εγώ ένα από τα καλύτερα χειριστήρια που έχω πιάσει ποτέ ενώ για του ps5 δεν έχω δυστυχώς άποψη, αν και θα ήθελα να δοκιμάσω αυτό το περίφημο χαπτικ φιντμπακ ντουαλ σενς.

Το pro controller του 2 ειναι ο,τι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου προσωπικα

του ps5 το οποίο είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου
Είναι σίγουρα peak, όσον αφορά χειριστήρια της Sony. Και το λέω έχοντας πιάσει όλα τα προηγούμενα τους.

Ναι ισχύει. Τεράστια διαφορά από τα προηγούμενα. Πριν από αυτό θα σου έλεγα του Xbox 360 ή xbox one σαν καλύτερα

Back