Χειριστηρια και παρεμφερη

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θέλω να πάρω ένα φτηνιάρικο μπλουτουθ γκειμπαντ για να κανω το αιφονι το παλιο, εμιουστεισιον. Του έχω περασει ρετροαρκ και ρομς και δουλευουν μια χαρά και δοκίμασα επιπλέον το ντιαμπλο ιμορταλ το οποίο επίσης παίζει άψογα. Η δοκιμή βέβαια έγινε συνδέοντας το σουιτς προ κοντρολερ που ειναι χειριστήριο των 80€ αλλά οκ. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο:

Τελικά αποφάσισα να μη δώσω άνω των 20€ για να πάρω μια κινεζιά από το σκρουτζ και έτσι πήρα μια κινεζιά από την Κίνα.

Με παίδεψε λίγο η σύνδεση bluetooth με το iphone 11, κάνει και συχνά αποσυνδέσεις. Θα κάνω δοκιμή τόσο στο 16 όσο και στο σουιτς για να δω αν έχει να κάνει με το χειριστήριο ή με το 11αρι. Ποιοτικά είναι οτι περίμενα να πάρω με 11€, πλαστικούρα και έντονο κλικικλικι στα πλήκτρα, φωτάκια σε όλα τα κουμπιά, γενικά μια φτηνιάρικη κατασκευή. Αν το κάνω και δουλέψει σωστά και σταθερά θα το χρησιμοποιήσω για λίγο πάντως.

Ένας φίλος μου έδωσε ένα Sidewinder Force Feedback 2!!!!! Πόσο γαμάτο είναι σε games που το υποστηρίζουν!!!

Ένας φίλος μου έδωσε ένα Sidewinder Force Feedback 2!!!!! Πόσο γαμάτο είναι σε games που το υποστηρίζουν!!!
Ποια παιχνίδια είναι αυτά γιατί τα ψάχνω με το κιάλι... και εμένα μου το είχαν δώσει δώρο σε κάποια φάση, κάποιος φίλος του πατέρα μου που είχε πάθει κρίση μέσης ηλικίας με MS Flight Simulator και μετά του πέρασε :p

Ποια παιχνίδια είναι αυτά γιατί τα ψάχνω με το κιάλι... και εμένα μου το είχαν δώσει δώρο σε κάποια φάση, κάποιος φίλος του πατέρα μου που είχε πάθει κρίση μέσης ηλικίας με MS Flight Simulator και μετά του πέρασε :p

X-Wing Alliance και Freespace 2, μέχρι στιγμής!! Το πρώτο και σε Win 10 και σε Bazzite!! Προσπαθώ να δώ τι γίνεται με την σειρά Χ της Egosoft!!

X-Wing Alliance και Freespace 2, μέχρι στιγμής!! Το πρώτο και σε Win 10 και σε Bazzite!! Προσπαθώ να δώ τι γίνεται με την σειρά Χ της Egosoft!!
δουλεύει στο Χ3 αλλά χωρίς force feedback

από ότι διαβάζω έχει εγκαταλειφθεί το FF σαν τεχνολογία και χρησιμοποιούν κάτι άλλο πλέον για ανάδραση. Το ερώτημα λοιπόν είναι, μπορούμε να βρούμε κάποιο translation layer να δουλεύει το FF με νεότερα παιχνίδια; Γιατί σαφώς νεότερο driver με κάτι τέτοιο αποκλείετε να δούμε.

έκανα κάποιες αγορές από Κίνα αυτές τις μέρες και με έψησαν οι σατανάδες του τέμου να πάρω τζάμπα μπιχλιμπίδια αν έκανα ένα Χ ποσό αγορών.
Οπότε κατέληξα για να κλείσει η διαφορά στο ποσό να τσιμπήσω και ένα GameSir T4 nova lite σε κίτρινο πορτοκαλί (because fuck my life κάνω επανάσταση) και το περιμένω από μέρα σε μέρα.

έκανα κάποιες αγορές από Κίνα αυτές τις μέρες και με έψησαν οι σατανάδες του τέμου να πάρω τζάμπα μπιχλιμπίδια αν έκανα ένα Χ ποσό αγορών.
Οπότε κατέληξα για να κλείσει η διαφορά στο ποσό να τσιμπήσω και ένα GameSir T4 nova lite σε κίτρινο πορτοκαλί (because fuck my life κάνω επανάσταση) και το περιμένω από μέρα σε μέρα.

Ωραίος, αυτό είχα πάρει και εγώ. Πες εντυπώσεις όταν το παραλάβεις.

Ωραίος, αυτό είχα πάρει και εγώ. Πες εντυπώσεις όταν το παραλάβεις.
Από την στιγμή που πρακτικά θα πάω από το Logitech Precision σε αυτό, λογικά όλες οι εντυπώσεις θα είναι θετικές :p
Δεν σκόπευα να πάρω κάτι τώρα κοντά να πω την αλήθεια, αλλά κάποιες μέρες που έχω λίγο χρόνο θα ήθελα να μπορώ να αράξω στο HTPC να παίξω λίγο Silksong χωρίς να μπλέξω με καλώδια (που δεν φτάνει και μέχρι τον καναπέ κιόλας).

Σορρυ που θα στο χαλασω αλλα αυτα τα δυο δεν πανε μαζι :devilish:
Τουλάχιστον, είναι ένα οικονομικό χειριστήριο σε περίπτωση που καταλήξει σε κάναν τοίχο

Για αυτο και εγω παιζω στον καναπε, ωστε να μπορω να χτυπαω (οχι πεταω) το switch pro controller στα μαξιλαρια.

Καλά εγώ χαλαρά παίζω, αν αρχίσει να με εκνευρίζει θα το παρατήσω στην ψύχρα. Βέβαια δεν έχω παίξει πολύ, μόνο το μποσάκι με τα κουδούνια έχω φάει. Αλλά μπορεί να πεισμώσω, αλλά να φτάσω σε "μου έκανε τα νεύρα μπίλιες να το βγάλω" έχει φάει rage uninistal άμεσα.

Καλά!! Εγώ έχω ευχαριστηθεί το Force Feedback 2!!!! Έχω κάνει map τα κουμπιά στο Duckstation και έχω ξεκινήσει Ace Combat 3!!!!

Ερώτηση: Τα κουμπιά από την κάτω πλευρά του joypad, πως υποστηρίζονται? Έχω ένα 8bit Ultimate 2 και το χρησιμοποιώ σαν απλό 360!!

Έκατσε να το παραλάβω για δώρο στην γιορτή μου σήμερα :p
Πολύ ποιοτικό, άμεση ανταπόκριση και σε blutooth (δοκίμασα στο κινητό) και με το dongle του.
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι να σας πω, από εκεί που έρχομαι όλα τρελά μου φαίνονται.

Τελευταία φορά που είχα αναλογικούς μοχλούς και τρέμουλο ήταν στο PSX... και τόσα χρόνια έπαιζα χωρίς αυτά με το logitech precision. Καλά αναλογικές σκανδάλες δεν είχα ποτέ, έβαλα λίγο το παλιό NFS HP 2010 και δοκίμαζα τα γκάζι/φρένο και μουρλάθηκα, ως παλιόγρια πάντα έπαιζα PSX style, γκάζι στο Χ φουλ πατημένο μόνιμα.

Θα δείξει, θα κάνω και άλλες δοκιμές σίγουρα, κάπου θα βρω λίγο χρόνο στις γιορτές.
Μέχρι τώρα το έχω λατρέψει, αλλά για κάποιο λόγο ψήνομαι να παραγγείλω και το PSX style gamesir :p μόνο 13€ είναι γμτ... στο τέμου.

remalakeseinaiteleio.jpg

Τσίμπησα ένα απλο generic χειριστήριο για το xbox one για να παιζω τα διπλάκια μου. Όλα κυλούσαν όμορφα ώσπου προψε μου εβγαλε ενα μήνυμα πως δεν είναι οφισιαλι σαπορτεντ απο την μαικροσοφτ και ως εκ τουτου, καπουτ. Φινιτο. Τον πούλο αδερφέ. Έκανε ενα σερτς και βρηκα πως απο το 2023 περιπου, όσα χειριστηρια δεν πληρουν τις προδιαγραφες ωστε να εχουν την σταμπα του οφισιαλ κοντρολερ παιζουν για μια εβδομαδα και μετα μπλοκαρονται.
Τρισκαταρατη εμες θα παρεις τα @@ μου, ουτε μισο ευρω στα κλειδαδικα πλεον για το Χ1. Στα διαλα συχγυστηκα παλι πρωινιατικα.

αν είναι δυνατόν... σου κάνουν κουμάντο με την κονσόλα ΣΟΥ?

Back