Ρετρό υπολογιστές

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Στους κύκλους των ρετρο κονσολάδων, είναι σχετικά γνωστό. Μάλλον γιατί κάποια παιχνίδια του έχουν μεταφερθεί και σε άλλα συστήματα. :p

Και έχει και φοβερή library.
Εγώ το έμαθα από εδώ

Το X68000 είναι θρύλος!! Στην ουσία ήταν developer machine για arcade!!! Αλλά πανάκριβο και τώρα και στην εποχή του!! Μια μινι κονσόλα που έβγαλαν πέρσι φτάνει τα πέντε κατοστάρικα!!! Αλλά το έχω σε FPGA!!!!!

Last edited:
little teaser ????
να ρίξω???

....και έχω πολύ πολύ ακόμα...:)
όλο ρετροσυλογές βλέπω (και προσπαθώ να στήσω και εγώ) τελευταία αλλά, ok ok με κέρδισε το Atari Lynx δεν θα πω ψέματα. Σπάνιο να το δεις, ακόμα πιο σπάνιο να το ξέρει κανείς. Respect!

δε μπορεις να φανταστεις ποσο χρησιμα ειναι τα φωτακια αυτα ...:LOL::LOL:
...τα είχα πάρει απο το release festival στους helloween που τα μοιραζε η δεη σα διαφημιστικα...
επαναφορτιζομενα..δυνατα..στις κουτες του οροφου οταν ψαχνω θεικα...
IMG20260523011842.jpgIMG20260523011851.jpg

Last edited:
καλησπέρα συμφορουμίτες μου..
αφου βρήκα και το δεύτερο σετ καρτών για το bench (αυριο μεθαύριο ελπίζω να τελειώσω το κείμενο των πρώτων...:):) )
...είπα να ρίξω άλλο ένα teaser...:):)
φιλούρες...
retro pt2 (1).jpgretro pt2 (2).jpgretro pt2 (3).jpgretro pt2 (4).jpgretro pt2 (5).jpg

πω πω το 7200/90? Περιμένω πως και πως έναν θείο μου να έρθει Ελλάδα που μου είχε πει θα μου δώσει το 7200/75 που έχει στο σπίτι του εδώ. Με Sony Trinitro SFII.

Και δουλεύουν όλα ε🤣🤣...μικρή εξαίρεση το συγκεκριμένο ql (όχι αυτό που ήταν με τα 8 bit )που θέλει αλλαγή ή μεμβράνη του πληκτρολογίου γιατί...δεν🤣🤣.. κ το pcw της amstrad που θέλει αλλαγή το λάστιχο του drive ..(to 6128 δουλεύει full) 👌👌👍👍

Και δουλεύουν όλα ε🤣🤣...μικρή εξαίρεση το συγκεκριμένο ql (όχι αυτό που ήταν με τα 8 bit )που θέλει αλλαγή ή μεμβράνη του πληκτρολογίου γιατί...δεν🤣🤣.. κ το pcw της amstrad που θέλει αλλαγή το λάστιχο του drive ..(to 6128 δουλεύει full) 👌👌👍👍
πρέπει να βρω και εγώ που έχω το 464 και το 6128 τώρα που το σκέφτομαι, τις οθόνες τους τις έχω δει που είναι αλλά όχι τα συστήματα.
Αν και μάλλον για πούλημα θα πάνε ή για τράμπα με σύστημα που με ενδιαφέρει.

Πλάκα πλάκα όσοι έχετε παλιά κομμάτια στο πατάρι, τώρα είναι η ώρα να πουλήσετε.

Πλάκα πλάκα όσοι έχετε παλιά κομμάτια στο πατάρι, τώρα είναι η ώρα να πουλήσετε.
δεν πουλάω τίποτα, που ξέρεις που θα μας φτάσουν οι αλήτες; ίσως χρειαστούν :p

Back