Great0ldOne
Kraken
Ότι κι αν αποφασίσεις, και επειδή η κατάσταση με τις διαθεσιμότητες είναι πεντάστερο μπουρδέλο, πριν κάνεις την παραγγελία πάρε ένα τηλέφωνο το μαγαζί και ρώτα αν οι ημερομηνίες παράδοσης που δείχνουν online ισχύουν όντως. Μην πας σε κάποιον που πουλάει 5 ευρώ πιο ακριβά αλλά υπόσχεται παράδοση σε 3 αντί 30 μέρες, για να αρχίσει μετά τα "α, δεν είχε κάνει σωστά update το store/ο προμηθευτής μας κρέμασε/ο ερμής είναι ανάδρομος" και άλλα τέτοια.
Πάντως αφού σε ενδιαφέρουν αξιοπρεπείς 1080p επιδόσεις σε mid/high settings, σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αποκλείεις μια Radeon 570 8GB, με περίπου 160 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Ίσως καταφέρεις να χώσεις και ένα mid-tier τροφοδοτικό της προκοπής, εγώ δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ άμα είχα lamtech εν λειτουργία στο σπίτι μου.
Πάντως αφού σε ενδιαφέρουν αξιοπρεπείς 1080p επιδόσεις σε mid/high settings, σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αποκλείεις μια Radeon 570 8GB, με περίπου 160 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Ίσως καταφέρεις να χώσεις και ένα mid-tier τροφοδοτικό της προκοπής, εγώ δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ άμα είχα lamtech εν λειτουργία στο σπίτι μου.