By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Unreal Engine 4.25 already supports Sony PlayStation 5 and Microsoft Xbox Series X, and Epic is working closely with console manufacturers and dozens of game developers and publishers using Unreal Engine 4 to build next-gen games.
Unreal Engine 5 will be available in preview in early 2021, and in full release late in 2021, supporting next‑generation consoles, current-generation consoles, PC, Mac, iOS, and Android.
Unreal Engine is designed for forward compatibility, so you can get started with next-gen development now in UE4 and move your projects to UE5 when ready.
Όπως συνέβει και στην παρουσίαση της Sony έτσι και της Microsoft είχε μπόλικα Unreal-based παιχνίδια.
![]()
Over a dozen Unreal Engine-powered games featured during Xbox Games Showcase
From Rare’s new IP Everwild to GSC Game World's highly-anticipated S.T.A.L.K.E.R. 2, Unreal Engine-powered projects shined during Microsoft’s gaming event.www.unrealengine.com
Δεν ξέρω, αλλά δεν αισθάνομαι ότι είναι τόσο απίστευτα μπροστά. Υπάρχουν πχ id tech, source, serious. Δεν ξέρω γιατί δεν συγκεντρώνει και περισσότερη προσοχή και η godot. Αν και στην παρούσα φάση είναι ακόμα πίσω, αναμένεται ένα γιγαντιαίο άλμα με την έκδοση 4. (λένε ότι θα βγει το 2021). Θα αποκτήσει δυνατότητες που θα ανταγωνίζεται όλες τις άλλες. Στην παρούσα έκδοση ουσιαστικά έχουν κάνει ένα βήμα πίσω μη υλοποιώντας πράγματα σε opengl αλλά για να κάνουν μεγαλύτερο άλμα προς τα μπρος αφού θα υλοποιηθούν κατευθείαν για vulkan.Kara ποια είναι η γνώμη σου για τις προοπτικές άλλων engines εναντίον της Unreal; Υπάρχει ανταγωνιστής στο λεγόμενο AAA επίπεδο;
ένας λόγος που η unity έχει την φήμη για κατώτερα αποτελέσματα είναι ότι προσελκύει όλους τούς άσχετους.unity δεν μπορεί να σταθεί στα ίσα με unreal?
Δεν ξέρω, αλλά δεν αισθάνομαι ότι είναι τόσο απίστευτα μπροστά. Υπάρχουν πχ id tech, source, serious. Δεν ξέρω γιατί δεν συγκεντρώνει και περισσότερη προσοχή και η godot. Αν και στην παρούσα φάση είναι ακόμα πίσω, αναμένεται ένα γιγαντιαίο άλμα με την έκδοση 4. (λένε ότι θα βγει το 2021). Θα αποκτήσει δυνατότητες που θα ανταγωνίζεται όλες τις άλλες. Στην παρούσα έκδοση ουσιαστικά έχουν κάνει ένα βήμα πίσω μη υλοποιώντας πράγματα σε opengl αλλά για να κάνουν μεγαλύτερο άλμα προς τα μπρος αφού θα υλοποιηθούν κατευθείαν για vulkan.