Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η καλλιτερη σειρα ever. "As the world turns" μονο και μονο οτι επαιξαν παπουδες, παιδια κι εγγονια ηθοποιων τα λεει ολα.

Περιμένω να δω αντιδράσεις από το σημερινό Wandavision :eek:. Στο thread του Marvel Cinematic universe θα γράψω δυο πράγματα για τις πιθανές εξελίξεις στο MCU μετά τα όσα είδαμε.

Γίνονται πραγματάκια.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναυπάρξει σειρά που να αλλάζει τίτλους αρχής σε κάθε επισόδειο. Μου αρέσει πολύ η ιδέα και η υλοποίηση του WandaVision.

Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος είπε πως είχε μονόχιτο τον Θανάση αλλά because of reasons την άφησαν στον πάγκο στη μάχη.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναυπάρξει σειρά που να αλλάζει τίτλους αρχής σε κάθε επισόδειο.

To Game Of Thrones το έκανε, που έδειχνε τα μέρη του χάρτη που θα εξελίσσονταν η δράση του επεισοδίου. Εκεί πάντως υπήρχε ένα μοτίβο. Με τελείως διαφορετικούς τίτλους αρχής, όχι, δεν νομίζω να υπάρχει άλλη.

Είδα τα πρώτα 5 επεισόδια του Lupin και μπορώ να πω ότι διασκέδασα αρκετά αλλά η σειρά ζητάει εμφανώς τη "συνενοχή" σου ώστε να μην πολυσκέφτεσαι τις ευκολίες της πλοκής και τις τραβηγμένες cool-αμάρες που σκαρώνει ο υπεργαμάτος πρωταγωνιστής της. Επίσης, έχετε υπόψιν ότι το πέμπτο επεισόδιο σταματάει με ένα "επιστρέφουμε σύντομα" και το Part 2 θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2021, απ'ό,τι φαίνεται. Νομίζω καλύτερα να ασχοληθεί κάποιος με το TV backlog του και να περιμένει. Πάντως, όπως και να΄χει είναι μια αρκετά ευχάριστη σειρά αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
6.5/10 από μένα.

Εκπληκτική σκάι-φάι τηλεόραση απ' το Expanse για 5η σερί σεζόν. 'Εχουν αλλάξει τόσα πολλά, τα πάντα παραμένουν πολύ ενδιαφέροντα, το chartacter development συνεχίζει σε ψηλούς ρυθμούς, φοβερά εφέ και μάχες σε σεζόν με μετρημένη δράση, φάμιλυ ντράμα σε άλλα σημεία και άλλα πολλά.
Τι να πω. Όσοι δεν βλέπουν χάνουν ειλικρινά.

Ναι αλλά εδώ κρατάει κινητό με πορτάκι πριν καν επινοηθεί.
spock+comm+002.jpg

Ε τι ίδιος είναι.

Την πρώτη φορά που είδα το Star Trek αυτό που μου είχε κακοφανει ήταν τα πλαστικά από το τζάμπο σκηνικά και η έλλειψη δράσης σε σχέση με το πιου πιου του star wars. Μεγαλώνοντας έμαθα να ξεχωρίζω τα φύκια από τις μεταξωτές κορδέλες.
Οπότε μην αγχώνεσαι, ότι χάνει σε εικόνα κερδίζει σε ουσία, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του.

Εντάξει, κατέληξαν σε μια πιο λογική επιλογή.

Αυτός τι μέσον έχει και παίρνει όλους τους ρόλους τελευταία;

WTF? Κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ; Που είναι το λάθος σε αυτό που είπε;

WTF? Κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ; Που είναι το λάθος σε αυτό που είπε;

διάβασε παρακάτω, έχει ιστορία με ψεκασμένα ποστ, μάλλον φόρτωνε η φάση από πριν και δεν ήταν περ σε αυτό το ποστ που ξεχείλισε την φάση

Back