By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!he report also tells us the AMD FSR is relatively easy to implement and that it might be compatible with Nvidia GPUs, suggesting that the technology will be open-source.
![]()
AMD FidelityFX Super Resolution is reportedly launching in June - KitGuru
AMD might be close to launching its competitor to DLSS. A new report claims that developers alreadywww.kitguru.net
Το καλύτερο:
Φαίνεται ότι τίποτα δεν θα εμποδίζει σε επίπεδο hardware και παλιότερες AMD να το υποστηρίξουν, ε ρε και να το βάλουν μέχρι πίσω τίποτα 570/580, το "οι AMD παλιώνουν σαν το κρασί" θα πάρει εντελώς νέο νόημα.
![]()
RX 7900 XT RDNA 3 GPU reportedly brings at least 40 percent more performance - KitGuru
AMD's flagship RDNA 2 GPUs have been out for a while now, which means it is time to start looking ahwww.kitguru.net
Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνειςΚαλημέρα και καλως σας βρηκα , εχω θεμα με το ενα ανεμιστηρακι απο τη sapphire nitro R9 380 4GB ανεβαζε θερμοκρασια και ειπα να δω τη φταει ανοιξα το κουτι και δουλευε ο ενας ο δευτερος προσπαθησα να τον γυρισω αλλα δεν εβρισκε στην ψηκτρα και τελικα μου εμεινε στο χερι !! μπορω να βρω αλλον η να ταιριαξω κανενα 8αρι που εχω περισευμα ;
Λαμακι σχηματος Π παχους 1 χιλ. στηριγμενο με βιδουλες στο δαπεδο του κουτιου. Στο πανω μερος του Π στηριγμενος ο ανεμηστηρας ( rgb για μουρη δεν το συζητω) Υψος Π τοσο ωστε ο ανεμηστηρας να ακουμπα σχεδον την ψυκτρα της VGA. Ρευμα ανεμηστηρα απο τροφοδοτικο.Πατέντα, βρες ένα random ανεμηστηράκι 120χιλ και βάλτο με κάποιον τρόπο από κάτω να φυσάει (βγάζοντας το χαλασμένο), σούπερ πατέντα με δική σου ευθύνη, μπορείς να το δέσεις στην κάρτα γραφικών με σπάγκο που αντέχει θερμοκρασίες, που βάζουν στα κρέατα για φούρνο. Αλλιώς δες αν μπορείς να το στηρίξεις κάπως από κάτω.
Παιζει και ναχει καμια δεκαρια χιλιαδες ωρες λειτουργιας μαιναροντας στην Μορια, ρε Νιτρο. Καλλιτερα καινουργιος 5-6Ε κανειinsomnia.gr μην δίνει κανένας κάποια κάρτα σαν αυτή