By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Blast from the past....
Κατι σαν Αττιλιο-Παπαλαζαρου, καλοκαιρια στην λεοφωρο, μου θυμιζει.H AMD είναι σε πρωταθλητικό σερί. Από τα τέλη του '20 με τους νέους Ryzen δέρνει αλύπητα την Intel
Καλά, ειδικά για την AMD, έχω δει αυτή τη συζήτηση να κάνει κύκλους σαράντα φορές. Και τελικά, το market share δείχνει ότι το 95% δεν θέλει VFM λύσεις, ή αν θέλει, γουστάρει τρελά να παίρνει από το ίδιο ράφι με τα halo products.
Όταν όμως αγοράζεις για χρόνια Nvidia και ψάχνεις για κάρτα 200+ ευρώ, δεν θα πάρεις AMD για να έχεις τις ίδιες επιδόσεις 30€ φθηνότερα.
αν ενδιαφερόταν το κοινό θα είχε ξεπουλήσει η AMD χρόνια τώρα.Σε αυτή την κατηγορία τιμής, τα 30€ είναι 15% διαφορά. Άμα δεν αρκεί αυτό το ποσοστό για να κάνει τη διαφορά, τότε έρχεσαι στο λόγια μου ότι το κοινό δεν ενδιαφέρεται για το καλύτερο value for money ως καθοριστικό παράγοντα επιλογής.
Σε αυτή την κατηγορία τιμής, τα 30€ είναι 15% διαφορά. Άμα δεν αρκεί αυτό το ποσοστό για να κάνει τη διαφορά, τότε έρχεσαι στο λόγια μου ότι το κοινό δεν ενδιαφέρεται για το καλύτερο value for money ως καθοριστικό παράγοντα επιλογής.
πλιζ τεικ ιντου κονσαιτνερεσιον, δατ, πολλοι που πηραμε μεταγραφη στην νιβιδια, το καναμε γιατι μας προδωσε η 3dfx με voodoo.nvidia