Κινηματογραφικη Σκηνή.
αφιερωμενη στον Noborracho, στον ναυαρχο και στους Ηρωες με τα Κολάν:
αφιερωμενη στον Noborracho, στον ναυαρχο και στους Ηρωες με τα Κολάν:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ίσως απλά να μην ήταν καλές οι συγκεκριμένες super hero movies, μα η αλήθεια είναι πως, κάνοντας μια μικρή αναδρομή στις αναμνήσεις που έχω από το MCU, κατέληξα στο ότι έχω να ευχαριστηθώ ταινία του από το X-Men: First Class (εκκρεμεί ακόμη το Logan, για το οποίο έχω ακούσει ύμνους, ίσως το δω σήμερα). Εξαιρείται ίσως το πρώτο Deadpool, μα αυτό κατ' εμέ είναι καθαρά σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία.
Τα Avengers ήταν ΟΚ σαν time killers, με τις στιγμές τους, δεν θα τα έβαζα στην ίδια κατηγορία με τα δύο παραπάνω Spider-Man πχ, μα δεν είμαι καν σίγουρος αν έχω δει το Endgame ή σταμάτησα στο Infinity War πλέον, κι αυτό μου λέει πολλά. Όλα πολύ γυαλιστερά και πλαστικά, από τις εκρήξεις και τα gadgets, μέχρι τις προσωπικότητες, τα ψυχικά φορτία των οποίων ελαφραίνουν θαυματουργικά περί τα 30-35 λεπτά πριν τους τίτλους τέλους. Το χιούμορ πάντα το ίδιο half-witted, φλερτάρει ή μετουσιώνεται συχνά σε smartassery, με τις ατάκες να σκάνε αλυσιδωτά, σχεδόν σαν να πρέπει να φύγουν γρήγορα από τη μέση, για να δούμε το επόμενο CGI.
Αυτό που θέλω να πω, είναι πως μάλλον τελικά καταλαβαίνω περισσότερο τον Σκορτσέζε απ' όσο νόμιζα. Ίσως έπρεπε να ξαναδώ μια MCU ταινία για να το συνειδητοποιήσω, ίσως απλά να μεγάλωσα ανεπανόρθωτα, μα πολύ δύσκολα θα πειστώ να ξαναδιαθέσω το χρόνο, τουλάχιστον για όσο αυτές διατηρούν το καρμπόν, σχεδόν φιγούρα Hasbro, ύφος που λανσαρίστηκε από τα Iron Man κι έπειτα.
Το είδα το Spiderverse αλλά θεωρώ ότι δεν αγγίζει το Spider-man 2. Κατάταξη:
Spider-man 2
Spider-man
Spider-man Far From Home
Spider-man Homecoming
Into the Spider-verse
Spider-man 3
Amazing Spider-man
Amazing Spider-man 2
Δόξα το Μεγάλο Gamepad στον Ουρανό, δεν έχω ιδέα τι είναι τι από αυτά που έγραψες. Το μόνο που μου έχει μείνει από όλες τις ταινίες Spiderman, είναι η Emma Stone με schoolgirl outfit.
Τα σαλάκια του Μοίραρχου των Μαμμάκυθων ενώ πληκτρολογούσε τα χαχά-ονόματα του Σπάιντερμαν παίζει να λέρωσαν το Μικρό Παρεκκλήσι μας εδώ στο Βατικανό. Ίου και θα σας αποστείλουμε το λογαριασμό καθαρισμού.
Το είδα το Spiderverse αλλά θεωρώ ότι δεν αγγίζει το Spider-man 2. Κατάταξη:
Spider-man 2
Spider-man
Spider-man Far From Home
Spider-man Homecoming
Into the Spider-verse
Spider-man 3
Amazing Spider-man
Amazing Spider-man 2
Βρε Μιτσάκο δεν έχεις δει το Logan; Την ίσως καλύτερη ταινία με χαρακτήρα της Marvel;![]()
Ι see you and I raise you
Spider-Man: Into the Spider-Verse (Αν και ίσως άδικο να μπαίνει σε σύγκριση με τις Live-Action), Ό,τι πιο κοντά στα κόμιξ, εξαιρετικά στυλάτη, με υπέροχη δομημένη ιστορία, που από τη φύση της μπορούσε να προκαλέσει ασύνδετο αχταρμά. Εισάγει ένα σωρό χαρακτήρες ταυτόχρονα (ακόμα και τον ίδιο τον πρωταγωνιστή) και όλοι είναι διακριτοί και αξιομνημόνευτοι με το πέρας της ταινίας.
Spider-Μan Far From Home (εξαιρετικός Mysterio)
Spider-Μan Homecoming
Εδώ έδωσε ένα χεράκι βοηθείας τα Marvel Studios στη Sony και φαίνεται. Ο Spider-Man δεν είναι καταθλιπτικός (Garfield) ή 30άρης (Μaguire), αλλά πιο πιτσιρικάς, ετοιμόλογος και ανάλαφρος όπως μου ταιριάζει από τα κόμιξ.
Spider-man 2, σε ένα κόσμο χωρίς τις ταινίες του MCU θα την είχα ψηλότερα, ήταν πολλή καλή για τότε που βγήκε.
Spider-man
Spider-man 3, η παρουσίαση του Venom με χάλασε περισσότερο
Amazing Spider-man (Sorry Emma, έχεις παίξει σε καλύτερες ταινίες)
Amazing Spider-man 2 (Sorry Emma, έχεις παίξει σε καλύτερες ταινίες)