Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
σε αντίθεση με το messenger πάντως το viber δεν με έχει κρεμάσει ποτέ
πως να σε κρεμασει αφου ειναι ολοκληρο κρεμασμενο. Η ποιοτητα στην επικοινωνια που δινει ειναι οτι κοντινοτερο στα κυπελακια με τον σπαγγο.

"Otis, winner of Alaska's 2021 fat bear contest"

Εκανα copy paste απο λαθος tab και εβαλα λαθος λινκ αλλα δεν πειραζει γιατι ουτε εσεις θα το διαβασετε, σωστα;

Μεγάλη ατυχία ρε παιδί μου. Σαν να βλέπεις το Final Destination στην πραγματική ζωή.

Θα τα πω εξω απο τα δοντια γιατι εχω τασεις να βαριεμαι αυτη την ζωη. Αυτη η υποθεση με το καραβακι ειναι υπερβολικα μεγαλη και δεν πιστευω οτι απο πισω κρυβεται απλα ενας μεγαλεμπορος. Ειμαι σιγουρος οτι ξερουν και ενα μερος του μεγεθους αυτης της μπιζνας γιατι αν το παρουμε μονο απο την αρχη, θα δουμε πολυ καφε χρωμα στα εσωρουχα.

Σκασιλα του, δεν εχασε την δουλεια του που τον πληρωνει καλα, γιατι να απεργησει; μονο τα τσουραπια απεργουν. Στο "καναλι" που βγαινει για να εξηγησει στον κοσμο γιατι πρεπει να του ποναει ο πισινος, επειδη προσφερει εγρηγορση, δεν βγαινει με τον τιτλο του δημοσιογραφου αλλα με μαγικους τιτλους, φραγκατους και αφεντικους. Τωρα μου ηρθε παλι αυτο

Ωραίο πηγαδάκι στήθηκε εδώ.

Χε χε.

Δεν τον διαγράψανε για άλλα πολύ πιο χοντρά που έκανε (και είπε) και το σβήσανε ως απεργοσπάστη. Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει αυτό.
Άλλωστε και τον Καπόνε για φοροδιαφυγή τον μπουζουριάσανε.
Απο αλλού το περιμένανε, απο αλλού τους ήρθε. :LOL:

αυτοί φταίνε που δεν έχουν πάρει αντλίες δικές τους, τι όχι; αυτή δεν είναι η γραμμή της κυβέρνησης; :p

Μήπως να φτιάξω ξεχωριστό thread για everything Αρκούδα-related.

Μεγάλη ατυχία ρε παιδί μου. Σαν να βλέπεις το Final Destination στην πραγματική ζωή.

Back