εμένα από την άλλη, μια απάθεια, μια παράδοση στην ματαιότητα της γραφειοκρατίας.Αμάν ρε Λέλο, στα μισά του ποστ είχα ήδη ανεβάσει πίεση. Χαρά στην υπομονή σου!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!εμένα από την άλλη, μια απάθεια, μια παράδοση στην ματαιότητα της γραφειοκρατίας.Αμάν ρε Λέλο, στα μισά του ποστ είχα ήδη ανεβάσει πίεση. Χαρά στην υπομονή σου!
![]()
Εξάρχεια: Καταγγελία για ξυλοδαρμό πατέρα από αστυνομικούς μπροστά στα παιδιά του - Βίντεο ντοκουμέντο
Οίδημα στο κεφάλι και μώλωπες σε όλο του το σώμα προκάλεσαν τα χτυπήματα αστυνομικών σε έναν άνδρα μπροστά στις δύο κόρες του σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, ο οποίος φέρεται μάλιστα και να συνελήφθη.www.news247.gr
Όλα καλά, όλα ανθηρά.
Έλληνας είναι όποιος έχει λάβει την Ελληνική παιδεία δεν είπε ο Ισοκράτης; (που δεν θυμόμουν και googlαρα;)
Θκομου είναι φιλτατε. Ναι, όταν παίζει εκνευρισμός και τάση για εμετό, βγαζω τον καλλιτέχνη που κρύβω μέσα μου.ελπιζω να μην ειναι κοπί παστέ απο πουθενα
![]()
Εξάρχεια: Καταγγελία για ξυλοδαρμό πατέρα από αστυνομικούς μπροστά στα παιδιά του - Βίντεο ντοκουμέντο
Οίδημα στο κεφάλι και μώλωπες σε όλο του το σώμα προκάλεσαν τα χτυπήματα αστυνομικών σε έναν άνδρα μπροστά στις δύο κόρες του σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, ο οποίος φέρεται μάλιστα και να συνελήφθη.www.news247.gr
Όλα καλά, όλα ανθηρά.
ά, το καταλάβαμε!! Δεν θέλετε μετρό με τίποτα!!
Ο Δ. ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στα παιδιά του όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί κοπέλα που ήθελε με την παρέα της να περάσει από τον χώρο του γηπέδου και τους απαγορεύτηκε η διεύλευση τη στιγμή που ήδη υπήρχε κόσμος μέσα.
Αυτο το συμπερασμα απο που το εβγαλες;
Θεωρώ ότι η απάντηση σου είναι καλοπροαίρετη και έχεις όρεξη να τσεκαρεις τι πραγματικά παίζει με το μετρό στα Εξάρχεια.Από τις εφημερίδες και sites που διαβάζω!! Όλων των αποχρώσεων!! Για του Στρέφη δεν έχω καταλάβει ακόμα τι γίνεται, αλλά για το Μετρό, μου φαίνεται ότι αυτοί που φωνάζουν, δεν έχουν μείνει τρίωρο μέσα στο αμάξι, σε μποτιλιάρισμα στον Κηφισό!!
(Γιατί πήγατε και βάλατε μετρό στα Νότια προάστια!! Για να μην αργούν οι Φιλιππινέζες σας)!!
Από τις εφημερίδες και sites που διαβάζω!! Όλων των αποχρώσεων
Ναι ρε φιλαράκι αλλά αυτός ο άνθρωπος πήγε να δει αγώνα μπάσκετ. Οι μπάτσοι μπορεί να ήταν εκεί για τους αντιρρησίες μέτρο. Αυτό δεν τον κάνει αντίθετο με το μέτρο. Ακόμα και αν ειναι ενάντια στο μετρό, δεν είχαν κανένα δικαίωμα να τον χτυπήσουν.
Από όπου και να το δεις, το θέμα είναι χουντικό.
Μάλλον δεν τον ταιζει καλά η Πολωνέζα.