Τόσο καλά?
Μερικές φορές βοηθά η μείωση των προσδοκιών. Αν σου πω ότι είναι άθλιο, θα δεις τα υπόλοιπα επεισόδια περιμένοντας κάτι καταστροφικό οπότε μπορεί να το ευχαριστηθείς τελικά.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τόσο καλά?
πρέπει να δω το The Foundation πρώτα για να δω αν θέλω να το αναλάβει η apple![]()
Will we finally see Neuromancer on the screen?
Neuromancer on film has been a hot topic among science fiction fans since the book was first published in 1984. Every few years over the subsequent decades, news would percolate up that a Neuromancer movie adaptation was in the works, only for the organizers to lose interest, fail to find...j-nelson.net
![]()
θα το ρισκάρω, και άλλα πράγματα που έγιναν μεταφορές είχαν γκρίνια και μου άρεσαν.Δεν θέλεις. Ουπς, spoiler ήδη από το 2ο επεισόδιο Foundation.
Από τα καλύτερα ανταπτεσιον εκεί έξω. Εφάμιλλο με την αριστουργηματική 1η σεζόν του Rings of Power!πρέπει να δω το The Foundation πρώτα για να δω αν θέλω να το αναλάβει η apple![]()
Προειδοποιημένος από τον έγκριτο μύστη ΜπραΜπρού και αρκετά επιφυλακτικός, είπα να ξεχαρμανιάσω την κάψα μου για Ιταλιάνικο δράμα με το Σούμπουρα. Όπως τα γράψατε είναι συνάδελφοι.
Προς τιμήν του, δεν αποπειράται να αντιγράψει το επικό Γκομόρα, εστιάζει περισσότερο στο 'υψηλό' επίπεδο της μαφίας και της διαπλοκής της με τους πολιτικούς και την Εκκλησία. Άπειροι πόντοι για τη μορφάρα Σκιαδαρέση που δεν είχα ιδέα ότι μίλαγε φαρσί τα Ιταλικά. Θεωρώ θα τα περάσω έμορφα, ο πιλότος έστησε ωραία το ταμπλώ. Τα πλάνα της Ρώμης είναι να πας σέρνοντας ως εκεί και να γλείφεις κάθε πετραδάκι, κλαίγοντας δάκρυα πικρά για τις ημέρες που απλώς πέταγες δυό τζιν σε ένα σάκο και την έκανες για άγνωστα σημεία.
ΥΓ Ήταν ιδέα μου ή χρησιμοποιούσε ίδια σκηνικά με το φίλμ; Υποτίθεται πως είναι πρήκουελ αλλά θα έπαιρνα όρκο πως κάποιες τοποθεσίες/χαρακτήρες τους είχα δει και στην ταινία.
Δε ξέρω για τις σειρές, αλλά το κομματάκι ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
Αν έχουν τέτοια μουσική τα γκομοροσουμπουρα, ψηθηκα να τα τσεκαρω ακόμη παραπάνω
in Cavil we trust![]()
Henry Cavill reportedly in talks to star in and produce a Warhammer 40K series for Amazon
Yep, more Henry Cavill news. We're changing our name to HC Gamer.www.pcgamer.com
Warhammer και Αμαζον. Καλά θα πάει αυτό.
Τα ζομπι τα παρατησα. Απαλευτο. Μπηκα μερικες μερες σε καραντινα για να δω αν θα με πιασει επιθυμια να δαγκασω κανεναν. Μετα το θεμα με τον αγγελο του twin peaks σκεφτηκα, why not? Χθες το βραδυ το εβαλα να παιξει, για τον τροπο που γυρισαν την σειρα. Ξεκιναει η σειρα και βλεπω την γυναικα που ειναι τυλιγμενη σαν ανθοδεσμη στην ακτη. Αρχισα να θυμαμαι αλλα κοιμηθηκα 10 το πρωι.