captain kal
Death Knight
Επιτέλους χαλάρωσα λίγο από δουλειές και βρήκα χρόνο για κανονικό gaming (εννοώντας κανονικό single player, και όχι ένα ματσάκι LoL πριν κοιμηθώ για χαλάρωμα)
Είχα όρεξη για sci-fi καταστάσεις και είχε πάρει το μάτι μου ότι βγήκε προχτές το 1.9 στο Empyrion , είχα μείνει πίσω 2-3 major updates οπότε ότι πρέπει για φρέσκο single player playthrough. Φυσικά με το Reforged Eden περασμένο (overhaul mod που προσθέτει άπειρα πράματα, αλλάζει αρκετά gameplay στοιχεία και αυξάνει την δυσκολία, φοβερό community γενικά το παιχνίδι) και σετάροντας το παιχνίδι για single player δράση (στο hard μεν, αλλά με κλειστό το CPU Limit γιατί στο end game μόνος σου δεν βγαίνει, οπότε θες να κατασκευάζεις πλοία θωρηκτά χωρίς περιορισμούς για να έχεις ελπίδα)
Παίζοντας το πρώτο 8ωρο θυμήθηκα τι παιχνιδάρα είναι. Καταφέρνει και συνδιάζει survival, δράση, exploration και πολύ building με μοναδική παγίδα το να πελαγώσεις με το πόσα πολλά πράγματα έχεις να κάνεις. Ακόμα παλεύω να επιβιώσω στις ζούγκλες της Pandora (ο αρχικός μου πλανήτης) και επιτέλους κατάφερα να μαζέψω τα materials για το πρώτο μου σκάφος (φτερό στον άνεμο, αλλά βοηθάει στο exploration) Αν βρω χρόνο θα κάνω ποιο αναλυτικό πόστ στο αντίστοιχο topic, αξίζει να το λιώσουν οι φαν του είδους!
Βγήκε το Reforged Eden για 1.9? Για καινούργιο playthrough τι προτείνει? (Έχω ήδη γράψει καμιά 60αριά ώρες από early alpha αλλά είμαι ακόμα σκουριασμένος!!!!)
Δεν κάθομαι να γτιάξω μόνος μου πάντως!! Ας είναι καλά το workshop και τα έτοιμα blueprints!!!!