Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Δοκίμασα το Rimworld. Πολύ πιο απλοϊκό από το Dwarf Fortress, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, ίσα ίσα έχει και κάποια υποτυπώδη animations και γενικά είναι καλή εισαγωγή στο "είδος". Έχει μια ικανοποιητική randomίλα που σε τραβάει και σε κολλάει.

Τερματισα το Evil west! Παιχνιδαρα! Αλλα σε συγκριση με το shadow warrior 3 ειναι κατωτερο. Ομως και τα 2 συναγωνιζονται ισαξια τα DOOM σε βια και αιμα και ειναι ενα παιχνιδι που ολοι πρεπει να παιξουν!

Ξεκίνησα επιτέλους Γκαντ οφ Γουώρ Ράγκναρωκ. Βάλσαμο μετά από προεόρτια μετακόμιση, ταμάμ στην πολυπόθητη άδεια. Έπεσε και τρελό απγκρέιντ καναπέ, μάι μπόντι ιζ ρέντι.

Επιτέλους, τέλος και το Amnesia the dark descent. Γερά gossebumps το μουγκριτό του Grunt. Πολύ δυνατό και το επίπεδο με το αόρατο τέρας στο νερό. Το πιο wtf πράγμα, να πρέπει να τρυπήσω το κεφάλι ενός πτώματος και να κάνω μετάγγιση αίματος ώστε να πάρω τα αντισώματά του και να προχωρίσω στο παιχνίδι.
steamworkshop_webupload_previewfile_155942464_preview.jpg
Στη δική μου περίπτωση όλο μπροστά μου έβγαινε.

Capture4634.PNG

Επιτέλους, τέλος και το Amnesia the dark descent. Γερά gossebumps το μουγκριτό του Grunt. Πολύ δυνατό και το επίπεδο με το αόρατο τέρας στο νερό. Το πιο wtf πράγμα, να πρέπει να τρυπήσω το κεφάλι ενός πτώματος και να κάνω μετάγγιση αίματος ώστε να πάρω τα αντισώματά του και να προχωρίσω στο παιχνίδι.
View attachment 4691
Στη δική μου περίπτωση όλο μπροστά μου έβγαινε.

View attachment 4692

Όντως πολύ δυνατή εμπειρία το Amnesia. Θα συνεχίσεις και με τα υπόλοιπα της σειράς;

Σωποδήποτε. Αν και λένε πως το A Machine for Pigs είναι κομμάτι υποδιαίστερο από τον προκάτοχό του. Τα Penumbra λεν τίπ´τα?

χμ πρέπει να το ξαναπιάσω αυτό, αν και το έχω ξεχάσει και πρέπει να πάμε από την αρχή.
Με ένα reshade θα είνια ταμαμ

@bald_killer_clone τα Penumbra είναι περισσότερο χέσιμο, αλλά δείχνουν και τα χρόνια τους. Βέβαια με τόσο σκότος δε βλέπεις πολλά. Εγώ δεν τα άντεξα, φοβόμουν και τα παράτησα.

Τελειωσα το Signalis στο ps5 νταξ φοβερη εμπειρια πολυ ιδιαιτερο παιχνιδι με ΦΟΒΕΡΗ sci-fi ατμοσφαιρα! Μετα ελιωσα με το Immortality στο steam - απιστευτο Mindfuck ειχα να παιξω FMV game παρα πολλα χρονια αλλα με το συγκεκριμένο κολλησα πολυ άσχημα ( αχχ Marisa Marcel Ερωτας φοβερη πρωταγωνιστρια ! )

Λέω μηπως τσιμπησω Τunic στο play και κανα indie στο steam ειτε Norco είτε Citizen Sleeper

Τελειωσα το Signalis στο ps5 νταξ φοβερη εμπειρια πολυ ιδιαιτερο παιχνιδι με ΦΟΒΕΡΗ sci-fi ατμοσφαιρα! Μετα ελιωσα με το Immortality στο steam - απιστευτο Mindfuck ειχα να παιξω FMV game παρα πολλα χρονια αλλα με το συγκεκριμένο κολλησα πολυ άσχημα ( αχχ Marisa Marcel Ερωτας φοβερη πρωταγωνιστρια ! )

Λέω μηπως τσιμπησω Τunic στο play και κανα indie στο steam ειτε Norco είτε Citizen Sleeper

Ποιοτικές επιλογές όλα, μου αρέσει που υπάρχει ποικιλία σε είδη.

Συνεχίζω εκείνο το χαμένο playthrough του Witcher 3 με κουμπωμένο το νέο patch/upgrade. Μπορεί να μην έχω ray tracing, αλλά μιας που δεν ασχολήθηκα ποτέ με το μοντάρισμα του, μου φαίνεται λουκούμι μόνο με τα μανίσια.
Εναν χρόνο μετά, βρίσκομαι στις αρχες του Skeligge. Με αυτόν τον ρυθμό προβλέπω να το τελειώνω σε δυο τρία χρόνια…

Συνεχίζω εκείνο το χαμένο playthrough του Witcher 3 με κουμπωμένο το νέο patch/upgrade. Μπορεί να μην έχω ray tracing, αλλά μιας που δεν ασχολήθηκα ποτέ με το μοντάρισμα του, μου φαίνεται λουκούμι μόνο με τα μανίσια.
Εναν χρόνο μετά, βρίσκομαι στις αρχες του Skeligge. Με αυτόν τον ρυθμό προβλέπω να το τελειώνω σε δυο τρία χρόνια…
καλά κάνεις, το καλό κρασί θέλει σιγά σιγά.

Ποιοτικές επιλογές όλα, μου αρέσει που υπάρχει ποικιλία σε είδη.
Ε μετα απο τα 3 μεγαθηρια Elden Ring - Horizon FW - GoW Ragnarok που ελιωσα με τη σειρα που βγηκαν επρεπε να αραξω στα κυβικα μου και να παιξω κατι πιο χαλαρό και το έριξα στα indies !

Η απλά δεν έχω χρόνο για το μωρό 😛
Στο σύνολο για το 2022 έπαιξα συνολικά μετρημένα έντεκα παιχνίδια, τα τρία στο τάμπλετ.

Γι'αυτό πρέπει να πάρω το steam deck σύντομα για να επανορθώσω, διότι καλή η ταμπλέτα αλλά δεν μπορώ να στριμαρω στην τηλεόραση για να περάσω καλά, ούτε και έχω τις επιλογές της βιβλιοθήκης του Steam.

Συμφωνα με το Steam Replay επαιξα φετος:
30 νεα παιχνιδια. Συνολικα 39 τα 9 ηταν καποια που δεν προλαβα να τερματισω το 2021.
505 επιτευγματα.
21 παιχνιδια σε 118 μερες
Τα 3 κορυφαια παιχνιδια ειναι
Sonic Frontiers
God of war
Dying light 2
και μετα
Spiderman και
Sniper elite 5.

Εγκατέστησα την Director's Cut του Death Stranding μετά το ριφιφί που έκανα στο Epic Store. Έπαιξα για 3-4 ώρες και έφτασα στο "Chapter 2", αλλά ο in-game μετρητής γράφει game time 50 λεπτά. Οι υπόλοιπες 3 ώρες ήταν cutscenes.

Να συνεχίσω? Δεν ξέρω.

Εγκατέστησα την Director's Cut του Death Stranding μετά το ριφιφί που έκανα στο Epic Store. Έπαιξα για 3-4 ώρες και έφτασα στο "Chapter 2", αλλά ο in-game μετρητής γράφει game time 50 λεπτά. Οι υπόλοιπες 3 ώρες ήταν cutscenes.

Να συνεχίσω? Δεν ξέρω.
ούτε το Dear Easther τέτοιο πράμα... εκεί τουλάχιστον περπάταγες :p

Status
Not open for further replies.
Back