Γιορτινές μέρες κι είπα να δω κάμποσες superhero movies που δεν άγγιξα τα τελευταία 2 χρόνια. Πάμε λοιπόν.
Venom Let there be Carnage. Το θέμα Venom το χει πάρει πάνω του απ'ότι φαίνεται ο Tom Hardy. Γενικά είναι πολύ καλός στο να παίζει αυτό το ρόλο, απλά προσωπικά περίμενα κάτι πιο βίαιο ή σε horror φάση από ταινία που θα χει μέσα τον Carnage. Μάλλον όμως το project για τον Venom είναι Tom Hardy κάνε τα μαγικά σου, λίγο χιούμορ, λίγο CGI μάχες, τίτλοι τέλους.
Eternals. Δεν ήταν άσχημο, είχε κάμποσες καλές ερμηνείες και καλούτσικη πλοκή αλλά έτσι όπως την κόλλησαν με σελοτέιπ στο υπόλοιπο marvel universe τα σεναριακά κενά ήταν άστα να πάνε.
Spider Man no Way Home. Πείτε με τρελό αλλά από τους τρεις πιο χαρισματικό θεωρώ τον Garfield ο οποίος χαντακώθηκε αφού πρωταγωνίστησε στις χειρότερες ταινίες. Γενικώς fan service όσο δεν πάει.
Morbius. Μάπα. Ο Jared Leto έχει καταφέρει να είναι ο χειρότερος σε κανά δυο ταινίες που έχω δει. Εδώ ήταν όλο χάλια οπότε δεν ξεχώρισε αρνητικά, μάλλον ήταν το μόνο θετικό.
Οι επόμενες μετά από κανα δυο χρόνια πάλι.