Ο κινηματογραφος περναει κριση, οικονομικη. Αποψη μου και καλλιτεχνικη. Δεν δινουν λεφτα για κατι που δεν εχει CGI και στις κτρυπιδες των ηθοποιων. Επειδη ετσι ειναι το μελλον; Ρητορικη η ερωτηση. Επειδη ολα ειναι μια αλυσιδα.
κακα τα ψεματα, οι περισσοτεροι που ασχολουνται με τα περιεργα universe, το κανουν επειδη προσθετει στην ιματζ τους. Ειναι cool, τραβαει like, νοιωθουν οτι ανηκουν σε μια κοινοτητα κ.α
Εκτος και αν μπορεις να μου αποδειξεις οτι στην πλειοψηφια τους ειναι ατομα σαν την
@kara, genuine.
Ολοι αυτοι, που αγορασαν ολα αυτα, τα παρα πολλα εισιτηρια, ειναι σκουπιδοφαγοι. Ετσι εμαθαν και ετσι τους πιπιλισαν τον εγκεφαλο να ειναι. Οταν βγαινει σουπερ ηρωας σε ταινια, μας
ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ρε αδερφε, πως να το κανουμε;
Λοιπον, μιλαμε για μεγαλο κοινο.
Αυτος ο τεραστιος οχλος που εχει δημιουργηθει, Δεν θα εκτιμησει μια καλη ταινια και ετσι, η καλη ταινια δεν θα γυριστει. Υποθετω οτι δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες εχω δει ηλιθια σχολια για καλη ταινια, σωστη, ποιοτικη. Για να μην ψαχνω παραδειγματα απο την πραγματικη ζωη, θα δωσω ενα παραδειγμα που ΙΣΩΣ, να το εχει κανει καποιος. Βασικα, ειμαι σιγουρος οτι καποιος, καπου το εχει πει.
All Quiet on the Western front. Πολεμικη ταινια και δεν ειχε πολλες εντυπωσιακες εκρηξεις. Πολυ βαρετη.
Τι να πεις σε τετοιου τυπου σχολια; Πρωτα, πρεπει να ξεκινησεις να εξηγεις οτι επειδη σου αρεσουν τα σπαιντερμαν, δεν εισαι σινεφιλ.
Ναι, καπως ετσι ξεκιναει η κριση, σε πολλα πραγματα.
Εχω δει σχολιο οτι το Grand Budapest Hotel ειναι μια βαρετη βλακεια. Χωρις τις αναλογες εξηγησεις. Δεν ειναι θεμα γουστου και προσωπικης αποψης, ξερω απο που ηρθε αυτος ο τυπος. Τι να του εξηγησεις τωρα του μπαγλαμα; Πρεπει να του πεις, τραβα πισω μεγαλε, απο εκει που ηρθες.