What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333

Στην επανένωσή του με την Wanda θα κλάψει ο μισός πλανήτης.

voyrtsi-martha-7.jpg
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,471
Bob is back to replace Bob who replaced Bob.


Welcome to planet Bob
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Black Panther: Wakanda Forever

Αρκετά φορτισμένη ταινία. Αφιερωμένη στον Boseman με ειδικό intro και μωβ marvel opening credits. Για μένα ξεχώριζει η Letitia Wright (Shuri), η χαρ/ρας της αντιμετωπίζει τα γεγονότα και εξελίσσεται όπως ακριβώς είχα στο νου. Ευχάριστη έκπληξη ο M'Baku με καίριες επεμβάσεις, ενώ λέει και την ατάκα της ταινίας. Σταθερή αξία η Okoye. Έχουμε και έναν νέο χαρ/ρα, δεν αναφέρω κάτι διότι θα την δούμε στη δική της σειρά. Ταίριαξε πάντως μια χαρά στην ταινία.

Ο βασικός villain δεν μου άρεσε, κάνει ένα πολύ άχαρο massive exposition μονοκοπανιά (θα το λατρέψεις @Northlander) δίχως να τον ρωτήσει κανείς. Τα κινητρά του με τα οποία αποφάσισε να κυρήξει πόλεμο στο δυνατότερο κράτος του κόσμου ήταν εντελώς βεβιασμένα και ό,τι να ναι. Αρκετές σκηνές δράσης είναι βγαλμένες από το Avatar 2. Τέλος η μουσική ήταν παρούσα σε όλη την ταινία, όμορφα κομμάτια ταξιδιάρικα. Αλλάζουμε πάρα πολλά μέρη καθόλη τη διάρκεια της ταινίας.

Αφήνω αυτό εδώ που συνόδευσε υπέροχα μια πολύ σημαντική σκηνή.


Αν και θα μάθουμε ποτέ πως σκεφτόντουσαν το αρχικό Black Panther 2, με το υλικό που είχαν και τους ήδη υπάρχοντες χαρ/ρες έκαναν πολύ καλή δουλειά.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Ο βασικός villain δεν μου άρεσε, κάνει ένα πολύ άχαρο massive exposition μονοκοπανιά (θα το λατρέψεις @Northlander) δίχως να τον ρωτήσει κανείς.
Μια φορά. ΜΙΑ ΦΟΡΑ. :giankos:
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,179
Γιορτινές μέρες κι είπα να δω κάμποσες superhero movies που δεν άγγιξα τα τελευταία 2 χρόνια. Πάμε λοιπόν.
Venom Let there be Carnage. Το θέμα Venom το χει πάρει πάνω του απ'ότι φαίνεται ο Tom Hardy. Γενικά είναι πολύ καλός στο να παίζει αυτό το ρόλο, απλά προσωπικά περίμενα κάτι πιο βίαιο ή σε horror φάση από ταινία που θα χει μέσα τον Carnage. Μάλλον όμως το project για τον Venom είναι Tom Hardy κάνε τα μαγικά σου, λίγο χιούμορ, λίγο CGI μάχες, τίτλοι τέλους.
Eternals. Δεν ήταν άσχημο, είχε κάμποσες καλές ερμηνείες και καλούτσικη πλοκή αλλά έτσι όπως την κόλλησαν με σελοτέιπ στο υπόλοιπο marvel universe τα σεναριακά κενά ήταν άστα να πάνε.
Spider Man no Way Home. Πείτε με τρελό αλλά από τους τρεις πιο χαρισματικό θεωρώ τον Garfield ο οποίος χαντακώθηκε αφού πρωταγωνίστησε στις χειρότερες ταινίες. Γενικώς fan service όσο δεν πάει.
Morbius. Μάπα. Ο Jared Leto έχει καταφέρει να είναι ο χειρότερος σε κανά δυο ταινίες που έχω δει. Εδώ ήταν όλο χάλια οπότε δεν ξεχώρισε αρνητικά, μάλλον ήταν το μόνο θετικό.
Οι επόμενες μετά από κανα δυο χρόνια πάλι.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,471

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Ο Χόκι χαροπαλεύει μετά από ατύχημα

Από ότι διάβασα η αστυνομία δεν είναι 100% σίγουρη ότι ήταν όντως ατύχημα. Είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο αλλά δεν αποκλείουν εντελώς την εγκληματική ενέργεια. Μακάρι ο avenger μας να βγει νικητής από αυτή την πολύ δύσκολη μάχη.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Έχω φίλους μαρβέλες αρκεί να μην ενοχλούν δει άνιμε καλύτερα από μαρβελοταινίες (τουτέστιν δυτικά άνιμε), οπότε μπράβο στο κορίτσι που είπε την αλήθεια.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Top Bottom