Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Στην αρχή το πέρασα για κανά σάιμπερπανκ καζανάκι αυτό πίσω. Μετά λέω κανένα ραβδομπλέντερ που το κουβαλάει πάντα μαζί του. Τελικά ήταν πιο απλά τα πράματα.
 
Εχω αποριες.
Εβλεπα ενα βιντεο στο ΥΤ με εναν τυπο που επαιζε Torchlight 2. Μου εκανε εντυπωση, εκτος απο τον τροπο που επαιζε, το damage που εκανε. Σιγουρα ειναι θεμα gear και το πως εχεις στησει τον χαρακτηρα σου αλλα και παλι, μου φανηκε πολυ.
Δυστηχως, το video το ειδα στο κινητο και επειδη ειναι κουνελισιο το κινητο, ξεχασε τι εβλεπα. Βαριεμαι να ψαχνω τωρα. Σκτ συγκριση θα κανω. Βασικα παιζω απο το μεσημερι, δεν την παλευω πολυ και γι'αυτο τα εκανα ολα σκτ με την απορια μου. εκαψα.
Αυτος. με τον δικο του Embermage. Σιγουρα δεν ειναι 88lvl οπως ο δικος μου.
Παιζει με Prismatic Bolt. (περιγραφη παρακατω). Το συγκεκριμενο πεταει 5... bolt. Ακομα και οταν ειναι σε boss και γυρω γυρω χορευουν 40 τριβολια, ο τυπος κατεβασε το boss με συνοπτικη διαδικασια.

Εγω.
Παιζω ΑΟΕ με φωτια. Συνηθως, ριχνω Firebombs, που λειτουργει και σαν φραχτης για τα γκρουπ που ερχονται να με λυσαξουν.
firebombs.png

Καπακι, σπαμαρω 2-3 Firestorm. Το τριτο ειναι υπερβολη απλα μου αρεσει να παταω το κουμπι.
firestorm.png

Εαν βρεθω πολυ κοντα με τον εχθρο, κλειδωνω το κουμπι του Prismatic Bolt.
prismatic.png

Μπορει να γκρινιαζω αλλα ειναι πολυ δυνατο κουμπι.

Οταν φτανω σε αφεντικο, πεταω Blazing Pillar και τρεχω γυρω γυρω. Μενω μακρια απο μωλωπες και η διαδικασια να τον ριξω ειναι πολυ συντομη.
Blazing-Pillar.png


Εκανα μια συγκριση με Prismatic Bolt και με Blazing Pillar. Μπορει να μην ειμαι 100 lvl ομως σε αυτα τα skill εχω δωσει τους ιδιους ποντους.
Εκανα και μια βλακεια (εννοειται). Μπηκα να κανω την συγκριση σε Dungeon που ειναι 20+ lvl μεγαλυτερο και αν δεν ψοφαγα με ενα hit, ετρεχα πανικοβλητος. Φαινεται οτι δεν παιζω σωστα. Προσπαθω να επιβιωσω. Εκαιγα και το κεφαλι μου ολη μερα.

Η διαφορα στο damage ειναι ολοφανερη.






Εχω την εντυπωση οτι ο τυπος επαιζε με ξενα κολυβα, δηλαδη με cheat ή ειναι ηλιθιος. Mπορει να καθαριζε γρηγορα και πολυ ευκολα αλλα οχι γρηγορα οπως ο κουνελος με το Pillar.
EDIT
Εκαψα. Πως γινεται να κανει τεραστια ζημια στο Boss και σε οτι στεκεται διπλα του;
 
Last edited:
Ξεκινησα το Immortal fenyx rising. Ειναι και αυτο στην αρχαια Ελλαδα σαν το ASSASIN CRED ODYSSEY και ειναι της ubisoft. Καλο ειναι αλλα εννοειται βεβαια πως το odyssey ειναι πολυ καλυτερο. Εχει και αυτο μινωταυρο και ολα τα θρυλικα τερατα της αρχιας ελληνικης μυθολογιας τα οποια θα σφαξω αγριως για αλλη μια φορα! Ενα παιχνιδι που πρεπει ολοι οι Ελληνες να παιξουν οπως και το assasin creed odyssey οσοι δεν το εχετε παιξει ακομα!
 
Τόσα χρόνια πώς σου είχε ξεφύγει αυτό? Εσύ συνήθως κάτι παίζεις εντός του τριμήνου από την κυκλοφορία. Καλό σφάξιμο!!
 
Λένε σε κάμποσα reviews ότι το "είναι άδικο" να το συγκρίνουμε με Daggerfall, Morrowind κτλ, αλλά τέτοια vibes έχει και οπτικά, αλλά και σε mechanics είναι σα να παίζεις κάποιο από τα ορθόδοξα TES games.
 
ξεκινησα drakesang the river of time, πρωτα εφτιαξα rogue για γρηγορο και ευκολο πλουτισμο μεσω pickpocket αλλα δεν βρηκα πολλα δουκατα και στις μαχες με κανανε μπλε στο ξυλο.
οποτε εφτιαξα εναν thorwalian πελεκυφορο και κυλαει ποιο καλα το παιχνιδι. σκασανε και αλλοι thorwalians με τα πλοια τους απο το dlc και προβλεπεται γερο τουρλουμπουκι.
 
Τερματισα το LIKE A DRAGON ISHIN!!! Τι παιχνιδαρα! Ενα απο τα καλυτερα ninja παιχνιδια που εχουν βγει αν οχι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Μου αρεσε παρα πολυ! Ευχαριστηθηκα αγρια σφαγη και πολυ αιμα! Τετοια παιχνιδια θελουμε!
 
Αυτο που μου αρεσει με τον σρεντερ ειναι οτι δεν ποσταρει οπως η πλεμπα. Ανακοινωνει και επιστρεφει σε αυτο που εκανε. Δεν κοιταζει πισω του, δεν τον ενδιαφερει τι θα λεχθει μετα την "ανακοινωση". Ειναι το Α και το Ω. Νομοθετης.
Σαν να περιμενει απαντηση ο Rocksteady....
 
Αυτο που μου αρεσει με τον σρεντερ ειναι οτι δεν ποσταρει οπως η πλεμπα. Ανακοινωνει και επιστρεφει σε αυτο που εκανε. Δεν κοιταζει πισω του, δεν τον ενδιαφερει τι θα λεχθει μετα την "ανακοινωση". Ειναι το Α και το Ω. Νομοθετης.
Σαν να περιμενει απαντηση ο Rocksteady....

Καλά τα λες...
Βέβαια, αν το δει κανείς από την πλευρά της Ψυχολογίας... :Ρ
 
Δεν την "λεω" στον σρεντερ, οχι οτι θα διαβασει αυτα που γραφουμε. Ειναι TRVE σρεντερ περσονα.
 
Δεν την "λεω" στον σρεντερ, οχι οτι θα διαβασει αυτα που γραφουμε. Ειναι TRVE σρεντερ περσονα.

Ναι, το κατάλαβα, απλώς υπάρχουν 2 πλευρές που εξηγούν αυτή τη συμπεριφορά. Τείνω προς τη 2η... :Ρ
 
το dlc του the ascent το λες και απογοητευση. δεν νομιζω οτι το content που δινει αξιζε τα λεφτα του. οτι ειπα και στο πρωτο post. fun game οχι καποιο ιδιαιτερα καλο στορυ αλλα σε κραταει το gameplay ετσι και αλλιως. αλλα αν ο σκοπος σας ειναι να το παιξετε online coop μακρια τα crashes ειναι παρα πολλα που δεν νομιζω οτι αξιζει να παιξετε με τα νευρα σας.

edit: στα 2 τελευταια cutscenes το game απλα αποφασισε να μου κοψει τον ηχο. εκει φτασαμε να πρεπει να παμε στο youtube για να το δουμε σωστα.
 
Τέλος και το Resident Evil 6. Full action όπως και το 5, δεν θυμίζει σε πολλά Resident Evil. Θετικό το ότι βλέπουμε και όλους αυτούς τους χαρακτήρες μαζί και παίζουμε την ιστορία με τον καθένα από αυτούς. Γενικά το παιχνίδι είχε τις καλές στιγμές του, αρκεί να μην το δει κανείς σαν RE αλλά κάτι διαφορετικό.
Συνεχίζω σε zombie ρυθμούς με το Dead Island Riptide, έτσι για λίγο άμυαλο ΣΦΑΞΙΜΟ!
 
Αυτή είναι η αστυνομία I.

Εχτές το βραδάκι εφτασα στο τρίτο "act" και υποκλίνομαι. Μόνο παράπονο που δεν είχα αλκοολι έτοιμο τη στιγμή που έπαιζα.

Δυνατό
 
Έγραφα τόση ώρα ένα reply που κορόιδευα τη Σόνυ και το marketing και όσους praisαραν το ρεαλιστικό χιόνι κτλ στο God of War, και θα έφερνα ως παράδειγμα προς σύγκριση το RDR2, που νόμιζα ότι είχε βγεί πριν το GoW, αλλά τελικά βγήκε μετά.
Ωραίο παιχνίδι, μου αρέσουν τα σκηνικά και οι χαρακτήρες, από spoilers κατάφερα να μη φάω τίποτα τόσα χρόνια, οπότε πάμε δυνατά.
 
praisαραν το ρεαλιστικό χιόνι κτλ στο God of War, και θα έφερνα ως παράδειγμα προς σύγκριση το RDR2, που νόμιζα ότι είχε βγεί πριν το GoW, αλλά τελικά βγήκε μετά.

Wat?

GoW 20/4/2018
RDR 2 26/10/2018
6 μήνες διαφορά έχουν...

Flawless victory το RDR 2 στα physics.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top