Stamatimenos
Death Knight
Από εδώ ψωνίζουν οι φίλοι μου στην Αθήνα και είναι πολύ ευχαριστημένοι.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!οι κανουριες παραλαβες που αφορουν τη μικρη μου ψυχωσουλα που λεγεται LOTR LCG και μια bonus πανοραμικη φωτο με ολα τα expansions.
1 . NAI νομιζω καηκα εντελως
2. το Playmat ΓΑΜΑΕΙ
3. ακομα ΔΕΝ εχω το Full SET
4. Πρεπει να κανω απεξαρτηση απο το Ebay αμεσα!!
View attachment 5285View attachment 5286
Thank you Ναυαρχε!!Εκπληκτική συλλογή, μπράβο ρε συ!
To Aeon Trespass είναι ξανά στο kickstarter με το μεγάλο πακέτο και όλο το game στα 271 ευρώ ενώ έχουν και ένα πακέτο πιο μικρο με ένα νέο story που είναι λίγο πάνω από τα 100 ευρώ.
Ηδη το game έχει μαζέψει πάνω από 1.8 εκατομμύρια δολάρια καθώς σχεδόν όλοι θέλουν να πάρουν αυτό το board game rpg φαινόμενο που έχει από τις υψηλότερες κριτικές στο boardgamegeek
![]()
Aeon Trespass: Odyssey
Tame the Titans! Arm, evolve and pilot them to battle against the Primordials.boardgamegeek.com
τωρα για το ίδιο το game από αυτά που έχω διαβάσει και έχω δει. Πρόκεται για ένα αρκετά μεγάλη δυσκολίας board game με φοβερές μινιατούρες και γενικά πολύ high quality σε όλα. Από την άλλη διαβάζω ότι έχει μια φοβερή δυσκολία αλλά είναι και αρκετά δύσκολο στις μάχες του.
![]()
![]()
![]()
Άντε να δούμε πότε θα σκάσει και αυτή η φούσκα..
(δεν αναφέρομαι στα επιτραπέζια αυτά καθαυτά αλλά στην υπερεκμετάλευση της δημοφιλίας τους)
Κοιτα έχω κάνει ήδη pledge το standalone expansion και δεν νομίζω να χρειάζομαι κάτι άλλο καθώς το βασικό game θα βγει πάρα πολλά σε μεταφορικά συν δασμούς άσε που μπορεί να το φέρει και κάποιο κατάστημα εδώ.Aν θελει κανεις να πάρει το βασικό, ή και το expansion ή μονο το καινούριο standalone ( SoH: Summer) να μου πει, καθώς εκανα το Fates pledge. Κυρίως προφανώς για να μοιραστούμε τα μεταφορικά (60-80 ευρω για βάρος 30+ κιλά).
Μου τα βγάζει όλα σαν add-ons και μπορώ να προσθέσω όσα χρειαστούν:
View attachment 5519