By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Είπε ο πιθανόν χειρότερος χαρακτήρας του GoT."There is nothing like Marvel"
Είπε ο πιθανόν χειρότερος χαρακτήρας του GoT.![]()
Όλες οι σειρές θα μπορούσαν άνετα να έχουν 2-4 επιπλέον.
Εναλλακτικά, 6 λιγότερα.
Κρίμα πάντως (όχι γιατί δεν παίξει ξανά για την Disney, idc) αλλά μου αρεσε στο creed 3. Φαινόταν υποσχόμενος ηθοποιός.![]()
Jonathan Majors' 'Extreme Abuse' Allegedly Goes Back Nearly a Decade
Jonathan Majors was abusive with his partners and a source of “toxicity” at Yale, say 22 sources. Majors “categorically denies” all accusations.www.rollingstone.com
Και "καθαρός" να είναι δύσκολα θα γυρίσει άλλη σκηνή για τη Disney
Εγώ τον έχω δει στο Loki και στο Quantumania και στις δύο ταινίες παίζει διαφορετική εκδοχή του ίδιου χαρ/ρα. Μου άρεσε πάρα πολύ το πόσο διαφορετικός ήταν. Είναι κρίμα που πιθανότατα δεν θα τον δούμε αλλιώς ( στο τέλος του Quantumania δώσανε tease για το τι σχεδίαζαν)
Μετά τη phase 4 που είδαμε άσχετες ταινίες, φαινόταν πως θα επιστρεφαμε σε κάτι πιο δεμένο και οργανωμένο. Τώρα μάλλον πάμε ξανά σε επίπεδο σχεδιασμού, εκτός κι αν τον κάνουν recast.
Αναρωτιέμαι επίσης πως όλα αυτά θα επηρεάσουν το Loki 2, μήπως κάνουν τίποτα edit τις σκηνές του.
Πονάτε MCUάκιδες;
ότι τα έξι επεισόδια είναι πολύ λίγα.
'Ισως να ναι και καλύτερα (χωρίς να το έχω δει). Θυμάστε κ. Ναύαρχε, τί τραβάγαμε με filler/bottle, σε σαιζόν 24 επεισοδίων?