Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μια που ειπες κουγιας, εχω ωραιο νεο επικαιροτητας. βασανιστηκα αρκετα που θα το ποσταρω, γιατι μπορουσε ανετα να μπει σε πολλα θρεντς (ποδοσφαιρου, φεισπαλμ κλπ κλπ), αλλά νομιζω ειναι για δω.
τι να πω? ισως δεν αντεξε να ειναι στην επικαιροτητα η πρωην συζυγος και αποφασισε να παρει τα φωτα πανω του, με Εξαιρετικο τροπο....

δειτε και τα βιντεακια. Αξιζουν. :ROFLMAO:

kougias2[1].jpg

εντιτ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ: διαβαστε και την ανακοινωση. το ζησαμε κι αυτο. ειρωνευεται καποιον ο κουγιας οτι ειναι 1.55...
και στην φωτο/βιντεα φαινεται κοντυτερος.... :ROFLMAO::sneaky:
Ψηλε, μας πιασανε...

Για ένα brief window τα ξημερώματα, χάκαραν τον λογαριασμό του Πρώτου Θέματος στο Xwitter:

F-xRa5uXUAAIZqN.png

F-xTk7bXAAcmfc8.png

F-xSDuFXUAAWIx_.png

F-xLdr-WkAAs4-Q.png

που μπορούμε να του κάνουμε ένα donation του ήρωα;

Σταθερά όπου βόθρος και το επιπλέον σκατό.

αλαλοθ παλι μενω απο τον κουγια.
τελικα την ανελαβε την πρωην. ε, τα χει λιγο χαμενα κι αυτος με τοσες υποθεσεις. ασε που παιζει ακομα να εκκρεμει καμμια αγωγη μεταξυ τους απο τοτε που παιζανε τακουνιές.

ωστοσο θα ειναι τρελλο πλοτ τουιστ να τα ξαναβρουνε ξερωγω με αφορμη την δικη αυτη.

Τελικά, ναι. Αναφέρθηκε σε αυτήν ως "πρώην σύζυγος μου και εντολέας μου", αυτό δεν σημαίνει ότι ανέλαβε την υπόθεση;

Ρε φίλε πραγματικά μένω έκπληκτος με το πόσο διορατικός είμαι. Ακόμα και όταν κάνω πλάκα, πέφτω μέσα. Μόνο το στοίχημα δεν μπορούμε να πιάσουμε με τίποτα.

Χθες; καπου μπουκαρα για να διαβασω ενα αρθρο που ποσταρε καποιος. Απο κατω ειχε αυτο το αρθρο.
Το διαβασα αλλα ξεχασα να ασχοληθω. Σημερα το ειδα να με περιμενει.

Λεει για αυτους που περνανε απο συνεντευξη για μεροκαματο, τους προσλαμβανουν αλλα αυτοι δεν μπαινουν στην διαδικασια να πανε για δουλεια. Ο λογος; βρηκαν καλυτερη. Ενα απο τα καλα οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος.
Οταν εχεις την τεχνογνωσια σε μερη που δεν υπαρχει, εισαι ο βασιλιας του παιχνιδιου.
Εμενανανε μου αρεσε οτι εθιξαν το θεμα οτι τοσα χρονια αυτο το εκαναν οι εταιριες. Εστελνες το C.V σου και στα @@ τους. Πες μου ρε μαπα, δεν παιζει συνεργασια. Στειλε απαντηση στο email και γραψε Τσου!
Παιζει αυτη η σιωπη και λες, τωρα αυτοι, εκλεψαν το βιογραφικο μου για λογους που δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω;

Καλά τα λες, όμως στις εταιρείες στο εξωτερικό αυτή τη περίοδο ισχύει το αντίθετο (ενω αυτο που γραφει το αρθρο ισχυε για εως περισυ αλλα και μεχρι τις αρχες του 2023).

Όπως είχε ποσταρει ο ναύαρχος στο αντίστοιχο θρεντ, υπάρχουν πολλές κουβέντες πως απολυσαν κόσμο και έχει αυξηθεί η ζήτηση από τους εργάτες προς τις θέσεις.

Αποτέλεσμα, κυρίως στο τομέα της πληροφορικής, όχι μόνο να μην βγαίνουν συμβόλαια έργου για εργάτες, αλλά ούτε καν πολλές αγγελίες για συμβάσεις απασχόλησης.

Προφανώς με σκοπό να ρίξουν τους μισθούς. Στην Ελλαδα θα παρει κανα χρονο ακομη μεχρι να μπουμε σε αυτη τη φαση

Last edited:
Απο την στιγμη που εχουν ξεκινησει φαινομενα τυπου, δουλεψε χωρις λεφτα για να στησεις καριερα, η μειωση μισθων φανταζει οχι και τοσο κακο σεναριο. Η αποψη μου στηριχτηκε απο την εμπειρια μου σε μερη οπου δεν υπαρχει τεχνογνωσια.
Σε αυτα τα μερη, οταν καποιος αποφασισει να κανει ενα εταιρικο βημα προς τα εμπρος, ανακαλυπτει οτι η αναζητηση προσωπικου μπορει να γινει λιγο δυσκολη.

Αν δεν κανω λαθος, το αρθρο μιλαει για την Γερμανια. Εαν υπηρχε μια θεση στην Γερμανια για μενα και μια ιδια θεση στο Αφγανισταν, Δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να σκεφτω, Αφγανισταν. Θα μου εδιναν και οσες κατσικες ηθελα για να κορεσω τις ορεξεις μου. Αυτο το κακογουστο αστειο εχει καποιες ριζες στην πραγματικοτητα. Οταν η εταιρια σου λεει, αν θελεις κανενα γκομενακι, να μας ενημερωσεις για να σου βρουμε μια καλη κοπελα. Καταλαβαινεις οτι δεν εισαι αναλωσιμος.
Ναι, τους μισθους στην δυση μπορουν να τους ριξουν. Μπορουν να κανουν και ενα σωρο καπιταλο-σατανιστικα κολπα.
Οταν ομως βρεθουν στην φαση να μην βρισκουν ανθρωπους με τεχνογνωσια, επειδη θα εχουν παρει συνταξη, θα γελασει και το τελευταιο καζανι στην κολαση. Επειδη τα πραγματα δεν δειχνουν θεληση να το φρεναρουν, θα γινει.
Για το 2024, εχει προβλεφθει οτι στην Ευρωπη, οι ανθρωποι ηλικιας 65+ θα ειναι πολλοι περισσοτεροι απο τους ανθρωπους ηλικιας 15 ετων.
Η Δανια ειναι μια πολυ καλη χωρα για μελετη. Η μεση ηλικια του πληθυσμου ειναι τα 42 ετη.
Εχουν ηδη μπει στην φαση, περισσοτεροι θανατοι παρα γεννησεις. Το 2022 ηταν η πρωτη χρονια που οι "μη δυτικες" γυναικες εκαναν λιγοτερα παιδια απο τις ντοπιες γυναικες. Ναι, ολα θα αμηθουν στην πετρα την καυτη και θα ειναι μηνας Αυγουστος.

Εμπρος για πρωτη κυρια ματσουκα, γυναικα πρωθυπουργου

Η φαση με την εκτελεση του 17χρονου στη Βοιωτια απο τον ΟΠΚΕ, εξελισεται ακριβως οπως αναμενοταν.

ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου, Γιάννης Μπακαγιάννης, μίλησε εξ αρχής για «εκτέλεση» ενώ ανέφερε ότι οι αστυνομικοί δεν ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και παράλληλα ενημέρωσαν την οικογένεια ότι ο ανήλικος είχε μπει στο χειρουργείο ενώ το παιδί είχε ήδη καταλήξει.

Ακόμη, κατήγγειλε ότι «οι προανακριτικοί υπάλληλοι της συγκεκριμένης έρευνας κατάφεραν να πρωτοτυπήσουν παγκοσμίως βάζοντας το δράστη ως υπεύθυνο φύλαξης του χώρου που τελέστηκε η πράξη. Μάλιστα όταν έφτασε η Σήμανση εκεί προκειμένου να εντοπίσει DNA, επισημαίνει σε έκθεσή της ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο καθώς η περιοχή είχε πλυθεί με νερό».

Εβγαλε και βιντεο ηχητικο ο Αλφα απο την εκτελεση.... Τραγικες στιγμες ξαναζουμε για απειροστη φορα.

Τζουμι φορ πρεζιντεντ

Μακάρι να καταλήξουν να τον συλλαμβάνουν κι αυτόν τον μαλάκα μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.

Και μετά και όλους τους subs στο κανάλι του. Ένοχοι για έλλειψη γούστου, και καταδίκη σε ισόβια μετά από δίκη-παρωδία.

Σχωράτε με αλλά κυριολεκτικά ποιος.
Ποιος είναι αυτός ο """"Αρχηγός""""; Είναι κάτι σαν τα αρχηγόπουλα της Πάνια;
Είναι κάποιος κακός στο σύμπαν της Ετέρνια ή σε ένα από τα σύμπαντα της Μάρβελ;

Κανονικα, οσοι χρηματοδοτουσαν αυτη την σαπιλα, ειναι συνενοχοι και ηθικοι αυτουργοι. Διαβασα το αρθρο και εφριξα.
Για το FYI. Σε αφρικανικο κρατος που γνωριζω αρκετα καλα. Η σουμα απο τα αδικηματα πρεπει να τα πιανει τα ισοβια.
Λεω πρεπει επειδη γνωριζω μονο επιφανειακα τι εχει συμβει. Εδω, στην τριτοκοσμικη ευρωπη, δεν πιστευω οτι θα φανε οτι τους αξιζει.

Για τον Hayate πρόκειται;

Back