1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Παρά το ότι με έχουν αποτρέψει όλοι, αισθάνομαι ότι θα κάνω καμιά βλακεία να το πάρω για το Nioh 2 και μετά θα μου σπάσει την χολή με την δυσκολία του.

Παρά το ότι με έχουν αποτρέψει όλοι, αισθάνομαι ότι θα κάνω καμιά βλακεία να το πάρω για το Nioh 2 και μετά θα μου σπάσει την χολή με την δυσκολία του.
Εγώ το έψηνα πολύ πέρυσι τέτοια εποχή που έπαιζα το Wo Long.

Τώρα δεν είμαι και τόσο στη φάση να παίξω soulslike, αλλά σε χαμηλή τιμή, θα μπει και αυτό στο backlog όμορφα-όμορφα...

Το σκεφτόμουν κι εγώ χθες, λέω δεν θα αντέξω άλλο souls-like. Εχω, διάολε, και καμιά 90+ games στην wishlist (οχι όλα souls like φυσικά, για όνομα του Θεού)

δε ξέρω τι παίχτηκε αλλά στο steam, Command and Conquer 3, to expansion, το Red Alert 3, kai to expansion όλα έχουν πέσει 2€ έκαστο.

μετά θα μου σπάσει την χολή με την δυσκολία του.
Από τη στιγμή που μπορείς να καλείς revenants npcs ανά τακτά σημεία (και στη συντριπτική πλειοψηφία των bosses), έξτρα από τους ζώντες που σε συνοδεύουν σε κομβικά story events (και είναι unkillable), δε νομίζω ότι θα έχεις θέμα.

Εχω κωδικό από GoG για το Pillars 1 Definitive Ed. στα 5.19€. Υπάρχει πουθενά φθηνότερα, γιατί δε θυμάμαι να το εχω δει πουθενά αλλού φθηνότερα.

Επίσης, αυτο το Dark Souls 2 First Sin Ed. η τιμή του αντί να κατεβαίνει όλο κ ανεβαίνει. Ειδικά το DS3 εχει λίγο γμθ...

αν έχει και τα dlc μέσα μην το σκέφτεσαι

Επανέρχομαι μετά από καιρό για ενημερώσω πως το alpha protocol είναι και πάλι διαθέσιμο για αγορά μετά από τόσα χρόνια και με την ιδιαίτερη περιποίηση του gog για να παίζει απροβληματιστα σε καινούρια μηχανήματα. Το έπαιξα στον καιρό του και με είχε εντυπωσιάσει με τις επιλογές, τους διαλόγους και την ιστορία του. Φαντάζομαι το action κομμάτι που ήταν λίγο janky τότε, σήμερα θα είναι αρκετά χειρότερο αλλά ήταν πολύ μπροστα από την εποχή του.
Προσθήκη του link που ξέχασα Alpha protocol και με μικρή εκπτωσουλα

Δεν είναι άσχημο και αυτό αλλά μόνο το Symphony of War έχω προσωπικά στο wishlist. Πάσο.

Αν το πάρει κανείς και δεν τον ψήνει το Hob's Barrow ή το Humankind, δε θα έλεγα όχι...

μέσα για την κλήρωση Humankind :p

Back