Πρακτικά η μόνη καλή επιλογή για arcade racing είναι τα Forza Horizon.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πρακτικά η μόνη καλή επιλογή για arcade racing είναι τα Forza Horizon.
Δυο ακόμα που δεν τα έχω αλλά φαίνονται ενδιαφέροντα:
ναι έχεις δίκιο, τα θυμήθηκα επειδή τα είχα σταμπάρει αλλά είναι εντελώς άκυρα για το νήμα.Το Art of Rally....η τιμή του απλά δε πέφτει!
Ο Τίμαρος το έδωσ, μέσα στα Χριστούγεννα και είναι το μόνο παιχνίδι που έχασα.
Καλά που μου το θύμισες!! Μου θυμίζει πολύ το Rally Championships, στην Amiga!!!!!
Όχι ρε γαμώτο! Στην Amiga δεν το είχα ποτέ αυτό, αλλά δεν υπήρχε σε βελτιωμένη έκδοση σε arcade (ίσως δεύτερο μέρος), που είχε την κλασική μικρή καμίπνα αλλά με τιμόνι, πετάλια και ταχύτητες;
Το έλιωνα αυτό.
Όχι, αυτό έλεγα τελικά.
World Rally Championship (1993) - MobyGames
World Rally Championship is a driving game based on the world of rally driving. In your car you must complete stages against the clock and try to get a faster time than all your competitors. You have a selection of four courses with three stages, each...www.mobygames.com
για μια στιγμή χάρηκα ότι ήταν η deluxe του Eternal και πήγα να κάνω impulse purchase, αλλά είναι το σκέτοfanatical με doom wolfenstein και άλλα καλά
Αν ισχύει, θα το τιμήσω κυρίως λόγω Nioh 2, δεν πέφτει με τίποτα κάτω από 20€.Αυριο στο Choice θα εχει Nioh 2, WH 40000 Realms of Ruin, Saints Row (το τελευταίο)...