Ναι ρε, εχω φτασει εκεια που γνωριζεις τη φοιτητρια με το pet και σου κανει τουρ τη watertown και μεχρι στιγμης με εχει ψησει και το worldbuilding και το story και το συστημα μαχης, ενω τα trash mobs ειναι τοσο-οσο να μην ειναι εκνευριστικα (κατι αναπαντεχο για jrpg).
Στην (μάταιη) αναζήτηση του τι να παίξω μετά τα Yakuza, έβαλα το πρώτο πριν ένα μήνα να δοκιμάσω τι λέει, χθες ξεκίνησα το τρίτο, και έχω 7-8 ακόμα ή πόσα είναι. It's Yakuza all over again.
Τρομακτικό worldbuilding και ανάπτυξη χαρακτήρων, απ' όσα έχω δει μέχρι τώρα. Υπέροχο setting επίσης, και φροντίδα μέχρι και στον τριτοτέταρτο npc που θα δεις 3 φορές όλες κι όλες σε ενα αρκ ξέρω 'γω. Είναι ξεκάθαρο το όραμα της Nihon Falcom σχεδόν απ' την εκκίνηση, και τρομάζω (από καύλα) στο πού μπορεί να φτάσει και τι θα συναντήσω παρακάτω
.
Το σύστημα μάχης τώρα, οκ, σίγουρα έχουμε δει καλύτερα πράγματα, αλλά το αφήνει στον παίκτη το πόσο θέλει να εμβαθύνει.
Υπάρχει ελευθερία αρκετή, γίνονται ωραία πραγματάκια με τα sepiths/quartzs/orbments και μπορείς να το κάνεις παιδική χαρά με τα builds,
αλλά για μένα δεν είναι το δυνατό σημείο της σειράς. Εν τω μεταξύ, έκανα τη μαλακία και ξεκίνησα το πρώτο στο hard, και έφτυσα αίμα για να βγούνε κάποια σημεία. Απ' το δεύτερο και μετά μόνο νόρμαλ, να μην αποτελεί χρονοβόρα διαδικασία να κόβεις/ράβεις για να βγει μια κωλομάχη ξέρω γω.
Το γαμάτο είναι ότι στο τρίτο απλοποίηθηκαν κάποια πράγματα ακόμα περισσότερο, και έχουν χωθεί και αρκετά qol πραγματάκια, που δεν θα πω ότι μου έλειψαν απ' τα προηγούμενα δύο, αλλά σίγουρα είναι γαμώ τώρα που τα έχω. Με κάνει να απολαμβάνω περισσότερο τα ατού της σειράς, τον κόζμο και τους χαρακτήρες.
@Norshgaath Καλό ποδαρόδρομο και καλό διάβαζμα (

) σου εύχομαι, ρίξε κανά update αν το τελειώσεις ή αν το παρατήσεις.