Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
εμεις οι διαπρεπεις κουνελιστές του φορου, που τον παρακολουθουμε χρονια, αντιληφθήκαμε ενα ποστ κατι σαν χαιρετούρας πριν κανα εικοσαημερο.

αλλά ξερωμε οτι θα επιστρεψει όποτε του το επιτρεψουν οι ψηφιακές συνθηκες της υποσαχαριας αφρικης, οπότε δεν ανησυχουμε. μην αγχωνεσαι μποτ, δεν εγινε κανα μπηφ αποχωρησης. δεν εχει τετοια στο ρεηκουί, ολοι αγαπιώμεθα.

Εγώ πάλι ανησυχώ που ο @Norshgaath έχει σκαλώσει στα 1.992 σχόλια ενώ του υπολοίπονται άλλα 8.

Αμ αυτό πού το πας;...

Παντού άγχος πια! Είμεθα και κάποιας ηλικίας!!!111!!!

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η νέα φόρμουλα είναι account reset at (2k posts - 2 επί των αριθμό λογαριασμών μέχρι εκείνη τη στιγμή).

εμεις οι διαπρεπεις κουνελιστές του φορου, που τον παρακολουθουμε χρονια, αντιληφθήκαμε ενα ποστ κατι σαν χαιρετούρας πριν κανα εικοσαημερο.

Αυτό εδώ εννοείς Μαλάχτη μου;

Παω να κανω την τελευταια βουτια. Να ειστε καλα παιδια. Τα Joystick πανω απο το γραφειο.

αντιο

"Τελευταία βουτιά" για πού; Αφού ο Λέλος δεν πάει για μπάνιο (στην παραλία). Και αυτό το αινιγματικό και ανατριχιαστικά λιτό "αντίο" στο τέλος;;;...

Ο @lelos kounelos δεν ήθελε να αλλάξει το Ancient Red Dragon. Απο τη στιγμή που έγινε Tarrasque τον πήρε η στενοχώρια. Ο @Norshgaath από την άλλη πρέπει να αναλλώνεται στην εύρεση νέου ψευδώνυμου. Αυτή τη φορά φαντάζομαι κάτι απίστευτα εξαντρικ και εξεζητημένο π.χ. Γιώργος.

πολλα θριλερ βλεπεις μποτάκιε.
o λελος ειναι τρολερος κούνελος. μην ψαρωνεις.

ισως τον ειχε κουρασει η περσονα του και ψαχνει καινουρια με καινουριο user name.

πολλα θριλερ βλεπεις μποτάκιε.
o λελος ειναι τρολερος κούνελος. μην ψαρωνεις.

ισως τον ειχε κουρασει η περσονα του και ψαχνει καινουρια με καινουριο user name.

Για κάποιο περίεργο λόγο, δε μου φάνηκε καθόλου τρολερό το συγκεκριμένο ποστ πάντως. Μακάρι να κάμω λάθος.

Επίσης, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ο Κούνελος να βαρέθηκε τον Κούνελο! Ο Κούνελος είναι ιδέα, είναι φιλοσοφία!

Πάμε λίγο.

Ήμουν στην συμβασιλεύουσα, pun intended, αλλα δεν το γνώριζα ώστε να σκάσω μύτη με την καμιζόλα/ντολαμά μου για να νομίσουν ότι αναστήθηκε ο Τέλλος Αγρας!

η σάτιρα δεν πρέπει να έχει όρια, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και λίγες του έριξε.
Αυτό που έκανε αυτός δεν είναι σάτιρα... σε καμία περίπτωση. ήταν ιντερνετικό ξεμπρόστιασμα σε έναν άγνωστο που απλά χαιρόταν για το μωράκι του... όχι λυπάμαι αυτό όχι σάτιρα δεν είναι, αλλά ίσως πρέπει να τον δει γιατρός τον αστειέμπορα... και δεν εννοώ για τις μάπες που έφαγε.
Ο συγκεκριμένος δεν ήταν καθόλου τυχαίος ή άγνωστος, γνωστός φασίστας πολιτικός που προάγει την βία κατά ξένων για αυτό και το σχόλιο του κωμικού , το ακραίο αστείο είχε συγκεκριμένο σκοπό και στόχο όπως πρέπει

Αν η Ελλάδα ήταν αεροπορική εταιρεία.

πλάκα πλάκα είναι σαν κάτι περιπτώσεις που θα μπεις σε κανένα συνεργείο, καμιά αποθήκη ή τίποτα τέτοιο με κανένα ξεχασμένο σύστημα που "it just works" και δεν το πειράζουν.

ήσυχα είναι εδώ στο forum τι έγινε, πήγατε διακοπές;

Back