Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Βλέπουμε Ολυμπι(κ)ακούς. :Ρ
Τι ακριβώς βλέπεις γιατί έχει ξέρω γω 30 αθλήματα και τα μόνα που δείχνει η ΕΡΤ είναι η Ζιόντεκ με μία άμπαλη και κάτι ψωράλογα.

Είχα περιέργεια να δω τι είναι αυτό το Skateboarding.

Καταρχάς έχει την κολύμβηση που είναι πάντα ενδιαφέρουσα.
Μετά είχαμε την ξιφασκία, που αν και φλώρικη , έχει πάντα ενδιαφέρον. Τώρα βλέπουμε ιππασία οικογενειακώς, αλλά τι να καταλάβετε εσείς από ιππασία; Αυτά είναι αθλήματα για αρχοντους!

Τι ακριβώς βλέπεις γιατί έχει ξέρω γω 30 αθλήματα και τα μόνα που δείχνει η ΕΡΤ είναι η Ζιόντεκ με μία άμπαλη και κάτι ψωράλογα.

Είδα προηγουμένως την Γκουντούρα στη σπάθη που πήρε τα σώβρακα (και ό,τι άλλο είχε πάνω της) της Καναδής, αλλά και τον Μάρκου στα 800 μέτρα ελεύθερο, ο οποίος πήρε ένα "πουλί" ΤΟΟΟΣΟ μετά συγχωρήσεως.

Ιππασία δεβλέπω. Βλέπω μόνο δίποδα ζώα. :Ρ

Από τα μη κλασικά, θα ήθελα να δω 3x3 basket, breaking, όλα της ποδηλασίας (ειδικά BMX racing), κωπηλασία, rugby, climbing, τρίαθλο και κανώ. Πέρα της κωπηλασίας, δε νομίζω η ΕΡΤ να φιλοτιμηθεί να δείξει κάτι άλλο.

Τόσους έχουν στείλει, τι κάνουν όλη μέρα; Τρώνε κρουασάν;

Έγινε κι αυτό Ολυμπιακό άθλημα;
Ήταν αλλά το εκοψε η νέα τάξη πραγμάτων για να βάλει αυτό με τα άλογα που χοροπηδάνε.

Άλλη μια απόδειξη ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να μας απομακρύνουν από τον Θεό και να μας σπρώξουν στον Παγανισμό

Άντε τώρα να πουμε μετά ότι κάνουμε αναρριχηση όταν ο άλλος με το σκορπίνι έχει τα 6αρια για πρωινό…

Επίσης, μην πιάσει κάνεις στο στόμα του το Breaking γιατί θα γίνει χαμός να ούμε!

1000021807.jpg

Δικαιώθηκα με το σκεϊτμπόρδιον.

Πολύ διασκεδαστικό και με τρελή ανατροπή στο τέλος.

Παλι καλά που δεν έχασα την ώρα μου με τον Τσιτσιφλώρο.

View attachment 8127

Δικαιώθηκα με το σκεϊτμπόρδιον.

Πολύ διασκεδαστικό και με τρελή ανατροπή στο τέλος.

Παλι καλά που δεν έχασα την ώρα μου με τον Τσιτσιφλώρο.

Βλέπω πως είσαι "σκληρό" αγόρι!

ήσυχα είναι εδώ στο forum τι έγινε, πήγατε διακοπές;

Δεν έχει πολλή επικαιρότητα σε games και news, οπότε χαλαρώνουμε ναι.

Εκτός από την βόμβα χθες που μας συγκλόνισε ολους

@captain kal Έλα μωρέ κάπτεν τώρα, που παίζουνε εκεί με τα καλώδια και παίρνουν πόντους με χτύπημα λυγίσματος στην πλάτη. Να μπει επιτέλους το federschwert, rapier dagger, polish saber, sword buckle και montante Zweihänder ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕΕΕΕΕ.

Επίσης βλαμμένο είναι να κίνησε σε ένα άξονα. Έκανα ενάμιση χρόνο ξιφασκία, μόλις έπιασα το Φέντερ είδα το φως το αληθινό. Έχω και το μπάσταρδο για να παίζω στο χωριό. Στην τελική ας έβαζαν nylon wasters τύπου Rowlings.

Το ίδιο φλωρικα έχουν καταντήσει και τα αθλήματα σκοποβολής. Καμία σύνδεση με το παρελθόν, σε πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες,

Το ίδιο φλωρικα έχουν καταντήσει και τα αθλήματα σκοποβολής. Καμία σύνδεση με το παρελθόν, σε πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες,

Αυτό! Πόσες φορές έχω ευχηθεί να επέστρεφαν στην αρχική τους μορφή! Πόσο γαμάτο θα ήταν να βλέπεις τοξοβολία με ΑΛΗΘΙΝΑ τόξα ρε φίλε;

Back