PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το είδος των squad-based TB strategy βιώνει μια αναπάντεχη χρυσή εποχή που ούτε στα 90ς δεν υφίστατο.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάπου αλλού αυτό, αλλά τα ToS του Inzoi έχουν φέρει αρκετούς προβληματισμούς τελευταία. Η εταιρεία σου δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν είσαι ιδιοκτήτης του παιχνιδιού, απλώς αγοράζεις το δικαίωμα να το παίξεις. (Όπως δλδ και όλοι οι τίτλοι του steam). Επίσης απαγορεύει τα gameplay changing mods. Κάτι αρκετά κουλό, μιας και πρόκειται για single player game και πολλά παιχνίδια κρατάνε το community τους ακριβώς επειδή έχουν Mods. Αυτό όμως που πραγματικά απασχολεί εμένα είναι το παρακάτω, το οποίο λέει ότι μπορείς να το εγκαταστήσεις μόνο σε έναν υπολογιστή . Αυτό δλδ σημαίνει ότι δεν μπορώ να το εγκαταστήσω και στο dekstop και στο λάπτοπ κάτω από το ίδιο account. Επίσης θα υπάρξει πρόβλημα και όταν θα κάνω μια αναβάθμιση στο pc ή ένα format. Για να μην αναφέρω τό γεγονός ότι η παράγραφος τελειώνει με την φράση αν κάνεις uninstall το παιχνίδι καταργείς το licence σου. Πραγματικά δλδ έχω να δω τέτοιο πράμα από το spore, το οποίο τουλάχιστον σε άφηνε να το κάνεις εγκατάσταση σε 3 υπολογιστές.

1. Limited License
Subject to your agreement and compliance with these Terms, the Company and, as applicable, its licensors grant to you a limited, non-exclusive, revocable, non-transferable, non-sublicensable right to download, install and use one (1) copy of the Game on one (1) computer, console, mobile or similar device now known or hereafter devised (each, a “Device”) at any given time solely for your personal use (the “License”). Subject to Section 3(f) (consent to account transfer), the License shall be non-transferrable. All rights not specifically granted under this License are hereby reserved by the Company and, as applicable, by its licensors. The Game is licensed to you, not sold. This License does not give you any title or ownership in the Game and should not be construed as a sale or transfer of any intellectual property or other rights to the Game. The License shall terminate automatically if you fail to comply with these Terms. In such event, you must uninstall all copies of the Game and the Game Software. You may also terminate the License at any time by uninstalling the Game Software from your Devices (including any archival copies).

Είχε ένα μικρό showcase τις προάλες. Βάζω εδώ μερικά που στάμπαρα.

χαλαρουήτα vaporwave driving για μετά τη δουλειά

καρτοπαίχνιδο

WW1 horror 3 person shooter

update για το Lineage 2...
από πότε είναι αυτη η εφημερίδα πάλι;

Για να μην αναφέρω τό γεγονός ότι η παράγραφος τελειώνει με την φράση αν κάνεις uninstall το παιχνίδι καταργείς το licence σου. Πραγματικά δλδ έχω να δω τέτοιο πράμα από το spore, το οποίο τουλάχιστον σε άφηνε να το κάνεις εγκατάσταση σε 3 υπολογιστές.
καποιο αστερι επρεπε να συναγωνιστει τα ακραια drm των 00's. ευγε στους τυπους. δεν υπηρχε περιπτωση να παιξω sims like game αλλα το εκαναν ακομα ποιο δυσκολο να κοιταξω το γκειμ.

"Memoriapolis"

Ενδιαφέρον concept για city builder. Ουσιαστικά χτίζεις την ίδια πόλη από την αρχαιότητα μέχρι την αναγέννηση.

Έχει ήδη βγει σε early access αλλά λένε πως είναι ψιλοβαρετό στην παρούσα φάση και μετά από 1 run έχεις δει τα πάντα.

καποιο αστερι επρεπε να συναγωνιστει τα ακραια drm των 00's. ευγε στους τυπους. δεν υπηρχε περιπτωση να παιξω sims like game αλλα το εκαναν ακομα ποιο δυσκολο να κοιταξω το γκειμ.
Εγώ αν δεν κάναν αυτό το μαργαριτάρι θα το έπαιρνα ...... Πάλι καλά που ένας γνωστός μου άκουσε το σούσουρο που γινόταν και μου το είπε, αλλιώς θα βρισκόμουν προ εκπλήξεως

city builder.. ψιλοβαρετό

well-like-duh.png

The slayer has been activated, TI ME LES TWRA?>1

Χαμένη ευκαιρία πάντως εκεί στο 1μισι λεπτό να το δέσουν με τίποτα λιμπίζκιτ ή κανά ντουαλιπάκι.

#agriasfagidaimonwn #potamiaapoaima

Ολους τους προηγούμενους μήνες είχα διαρκώς στα προτεινόμενα του youtube hate video που προσπαθούσαν να πουν πόσο woke είναι το νέο Doom. Τί φάση?

Το νεο DOOM ειναι σαν ολα τα DOOM. Αυτοι που μισουνε το DOOM ειναι αυτοι που φοβουνται και δεν αντεχουν την βια και το αιμα. Ολα τα DOOM ετσι ειναι. Απλα τωρα με τα σημερινα pc και γραφικα η σφαγη και το αιμα φαινονται πολυ καλυτερα απο οτι στα προηγουμενα.

Αυτό ακριβώς. Και για όσους από εμάς αντέχουμε ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ και ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΒΙΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ πάρτε κι αυτό το ULTRAVIOLENT BRUTAL GAME.

μου αρέσει που όλο βλέπω στο ιντερνέτια πως όλοι μισούν το chromatic aberration, bloom κτλ και είναι το πρώτο πράγμα που κλείνουν, αλλά όλα τα παραπάνω τρέιλερ το έχουν για καμάρι.

Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι νομίζουν ότι κερδίζουν οι devs, δηλαδή ας πούμε όταν κοιτάνε με τα ματάκια τους ένα τοπίο, κάνουν bloom και chromatic aberration?

μου αρέσει που όλο βλέπω στο ιντερνέτια πως όλοι μισούν το chromatic aberration, bloom κτλ και είναι το πρώτο πράγμα που κλείνουν, αλλά όλα τα παραπάνω τρέιλερ το έχουν για καμάρι.

Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι νομίζουν ότι κερδίζουν οι devs, δηλαδή ας πούμε όταν κοιτάνε με τα ματάκια τους ένα τοπίο, κάνουν bloom και chromatic aberration?

Θέλουν "κινηματογραφική αισθητική". Σαχλαμάρες.

Θέλουν "κινηματογραφική αισθητική". Σαχλαμάρες.
οι κινηματογραφιστές που έχουν φάει την ζωή τους να γλιτώσουν από αυτά τα artifacts τραβάνε τα βυζιά τους.

Back