By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δοκίμασες κι εσύ βρώμικο έξω από το γήπεδο της λαμίας;μέχρι να ξεπεράσω την ψυχρολουσιά με την λαμια.
TIE Fighter για να θυμηθώ τα νιάτα, ένεκα της 4ης Μάη και επειδή το Andor πάει καλά,
Τελικά ήταν στον τάφο. (γούγλαρα) Αν πρόσεχα καλύτερα τα ονόματα τών αρχηγών θα ήταν εύκολο. Θα έπρεπε να μπορείς να βλέπεις τα ονόματα και μετά. Το πανάρχαιο Jet Set Willy II είχε ονόμα για την κάθε οθόνη. Είναι κάτι που θα έπρεπε να μιμούνται όλα τα "Metroidvania".Έχει κανείς κάποιο χιντ για το πού/πώς θα βρω το κλειδί;
Θα ήθελα μόλις με το καλό το τελειώσεις να μας πεις τις εντυπώσεις σου και πόσο καλά στέκεται σαν Ζελντα γκέιμ. Το θεωρείς main ή spin off γιατί και εκεί οι απόψεις είναι αντικρουόμενες. Και εγώ ήμουν στο ίδιο μουντ, το ξεκίνησα μέχρι που βγήκα από το κάστρο στην αρχή και δε συνέχισα έκτοτε.Zelda Echoes of Wisdom. Το είχα ξεκινήσει on release, αλλά για λόγο που μου διαφεύγει, σταμάτησα πολύ νωρίς, οπότε ξεκίνησα fresh.