live your myth in Greece μαναμου
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν είχες δηλωθεί κάτοικος Πολωνίας με διαμέρισμα και πολωνικό ΑΦΜ;Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που συμφώνησα σε ελληνικό συμβόλαιο για να έχω καβάτζα το χωριό οπότε μου καπνίσει. Οι κρατήσεις προφορων, ήτοι ΦΜΥ κι ένα ακόμη μαλακιασμένο, ξαναφορολούνται στην τελική δήλωση. Μου έβγαλαν κι ένα κοστούμι πληρωμής 2600 φέτος επειδή συν τοις αλλοις, πέρασα τις 90 μέρες στην Πολωνία και άρα πιάστηκε σαν εισόδημα αλλοδαπής και φιλάκια ρουφηχτά.
Ευτυχώς το κοστούμι το πλήρωσε η εταιρεία αλλά λες ώπα ρε διάολε.
Εχω πολωνικό ΑΦΜ και δήλωσα την διεύθυνση της πρώτης εισόδου/πρώτου ξενοδοχείου, αλλά δεν σε σώνει αν δεν τα ρυθμίσει σωστά ο εργοδότης γιατί μας έπιασε η διπλή φορολογία. Εφόσον δεν το πλήρωσα από την τσέπη μου όλα καλά.Δεν είχες δηλωθεί κάτοικος Πολωνίας με διαμέρισμα και πολωνικό ΑΦΜ;
Τα ρώσικα ντρόουνς στην Πολωνία ανεβάσανε τις τιμέςπήγα σήμερα σε ένα χασάπη να αγοράσω κρέατα κτλ για εμάς και το παιδί και οι τιμές κοντεύουν τα 18€ το κιλό για κάποια κομμάτια του μοσχαριού. μλκ τι παίζει;
Σε άλλο κρεοπωλείο τα πήρα 2-3€ φθηνότερα, ίσως είναι εισαγωγή δε ξέρω ή απλά lagάρει...
www.koutipandoras.gr