1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πακέτο με σχεδόν όλα τα Resident Evil

Ασύλληπτο vfm το 10 item bundle για όποιον δεν έχει ειδικά RE2, 3, 7.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκω και το σκέφτομαι σοβαρά. Λίγο διστάζω ακόμα γιατί θέλω κυρίως μόνο το 2, δεν έχω ψηθεί για first-person RE.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκω και το σκέφτομαι σοβαρά. Λίγο διστάζω ακόμα γιατί θέλω κυρίως μόνο το 2, δεν έχω ψηθεί για first-person RE.

Μπορείς να χαρίσεις τα υπόλοιπα. :Ρ

Σίγουρα το πήρατε ήδη χαμπάρι οι περισσότεροι, αλλά είπα να το πετάξω κι εδώ για σιγουριά: το -δικαίως;- λοιδορημένο Marvel's Avengers πρόκειται να αποσυρθεί εντελώς από τα ψηφιακά ράφια στις 30 του μήνα και ως τότε το έχουν βγάλει στο σφυρί για 4 ευρώ (Definitive Edition με όλα τα κοστουμάκια, DLC χαρακτήρες, και λοιπά κοκοψόνια, αλλά χωρίς τον Spidey που παραμένει PS exclusive).

Η τιμή είναι αρκετά δελεαστική, αλλά επειδή δεν υπάρχει χρόνος για πέταμα, αναρωτιέμαι αν η campaign αξίζει έστω ένα playthrough ή είναι εντελώς meh, ακόμα και για αλέκυθους σαν την αφεντιά μου με αποθέματα νοσταλγίας για το συγκεκριμένο ρόστερ υπερηρώων.

Σίγουρα το πήρατε ήδη χαμπάρι οι περισσότεροι, αλλά είπα να το πετάξω κι εδώ για σιγουριά: το -δικαίως;- λοιδορημένο Marvel's Avengers πρόκειται να αποσυρθεί εντελώς από τα ψηφιακά ράφια στις 30 του μήνα και ως τότε το έχουν βγάλει στο σφυρί για 4 ευρώ (Definitive Edition με όλα τα κοστουμάκια, DLC χαρακτήρες, και λοιπά κοκοψόνια, αλλά χωρίς τον Spidey που παραμένει PS exclusive).

Η τιμή είναι αρκετά δελεαστική, αλλά επειδή δεν υπάρχει χρόνος για πέταμα, αναρωτιέμαι αν η campaign αξίζει έστω ένα playthrough ή είναι εντελώς meh, ακόμα και για αλέκυθους σαν την αφεντιά μου με αποθέματα νοσταλγίας για το συγκεκριμένο ρόστερ υπερηρώων.
κοίτα αν έχει review ότι κάποιος προτιμάει να τον παίξει, αντί να παίξει το παιχνίδι, δε ξέρω... ρίσκο ακούγεται :p

Θα σου πω την δική μου γνώμη που το αγόρασα πριν από μήνες σε αυτή την τιμή καθαρά επειδή είμαι καψούρης με οτιδήποτε Marvel. Η ιστορία της campaign είναι ενδιαφέρουσα αλλά το GaaS gameplay που ήθελε να σπρώξει η Square έχει επηρεάσει και την campaign, με αποτέλεσμα πολλές από τις αποστολές να είναι αυτού του τύπου με αντίστοιχα objectives σε στυλ MMO. Το ίδιο ισχύει και για το combat system, δεν είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό γιατί έχει σχεδιαστεί για GaaS multiplayer.

Για 4 ευρώ με όλο το έξτρα περιεχόμενο προφανώς δεν τίθεται θέμα value for money, τα αξίζει εύκολα τα λεφτά του. Απλώς δεν ξέρω αν το αδιάφορο gameplay θα σε κρατήσει αρκετά ώστε να δικαιολογήσει την επένδυση χρόνου.

Διατίθεται στο Fanatical για 3 ευρώ (ή μέχρις εξαντλήσεως του αποθέματος) το The Life and Suffering of Sir Brante.

Το οποίο παίζει να είναι τεράστια γκοτιά την οποία αγνοούσα τελείως όταν πρωτοκυκλοφόρησε και λέω να παίξω τώρα.

Είναι όντως γκοτιά και με ωραία ατμόσφαιρα.

Πακέτο με αρκετά αξιόλογα χόρορ που δεν τα έχουμε ξαναδεί σε αντίστοιχα μπαντλ

Νομίζω το χω ξαναπεί, αλλά κάτι τέτοια άκυρα bundles που βγάζει κάθε τόσο το Humble Bundle, είναι συνήθως ανώτερα από τα τελευταία Choice.

To STASIS: BONE TOTEM ήδη σε bundle... δεν μπορεί να σημαίνει κάτι καλό αυτό για την μέχρι τώρα εμπορική του πορεία, ας ελπίσουμε το bundle να βοηθήσει.

Πολύ καλό bundle αλλά έχω σχεδόν τα πάντα από αυτά που με ενδιαφέρουν.

-95% έκπτωση στο Strange Brigade.

2μιση ευρώ. Δεν ξέρω αν το έβαλαν καταλάθος ή είναι feature, αλλά ίσως αξίζει αν έχει κάποιος παρέα έτοιμη για co-op.

-95% έκπτωση στο Strange Brigade.

2μιση ευρώ. Δεν ξέρω αν το έβαλαν καταλάθος ή είναι feature, αλλά ίσως αξίζει αν έχει κάποιος παρέα έτοιμη για co-op.

το μόνο λάθος που βλέπω είναι κανονική τιμή 50€ για παιχνίδι του 2018.

Αν είναι να το πάρει κανείς, ας προτιμήσει την Digital Deluxe με 4,00€, που έχει και το Season Pass (που χωριστά δεν έχει έκπτωση και το δίνουν 35 ευρώ, τρολελολ). Για co-op αξίζει σίγουρα, και κάνει και καλό scale ανάλογα με τον αριθμό τον παικτών.

Υποτίθεται ότι περιμένουμε και sequel, αλλά πέραν της αρχικής ανακοίνωσης πριν χρόνια, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Back