1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είναι κανείς άλλος που ενδιαφέρεται για το Humankind τώρα που γυρίζει? Διαφορετικά κληρώνω @Adhan @nitro912gr

Humankind is doomed... Άλλον τίτλο δεν διαθέτει το μαγαζί; :Ρ

Stock inquiry, στείλε pm και θα κοιτάξω.

Παύλο βγάλε με αν είναι, ας το πάρει κάποιο από τα παιδιά.

Stock inquiry, στείλε pm και θα κοιτάξω.

Τι υπάρχει στην αποθήκη;
Κάνα Elden Ring, κάνα BG3, κάνα Horizon Forbidden West, τίποτα τέτοια παλιά και ξεπερασμένα δηλαδή, τα έχεις; :Ρ

XCOM 2 στα 2μιση ευρώ στο Steam, σε περίπτωση που δεν το έχει ήδη κάποιος.

Και τα expansion επίσης σε καλή έκπτωση.

Αχ τι μου θύμισες τώρα Αρχιμανδρίτα μου... Εκείνα τα Κυριακάτικα πρωινά που απολάμβανα τον καφέ μου βλέποντας τις ηρωικές προσπάθειες του Ναυαρχούκου μας (@Admiral) ενάντια στα απεχθή εξωγήινα όντα...

Η αλήθεια είναι πως σκέφτομαι να πάρω το War of the Chosen στα 3μιση ευρώ μόνο και μόνο επειδή το θυμάμαι από το let's play του Ναυάρχου.

XCOM 2 στα 2μιση ευρώ στο Steam, σε περίπτωση που δεν το έχει ήδη κάποιος.

Και τα expansion επίσης σε καλή έκπτωση.

χμ, πολύ κινητικότητα τελευταία, ο Odd ξεκίνησε enemy within playthrough, είπε θα ακολουθήσει war of the chosen και πέταξε και στο άσχετο ότι εύχεται το 3 να μην είναι μακριά.

ρε λες

Περίμενα να δηλώσει κανένας άλλος συμμετοχή και μετά ήρθε η ζωή. Το κληρώνω οσονούπω!

Πολύ καλό bundle από το Fanatical.

btw το astral ascent είναι εξαιρετικό action roguelite. Ειδικά για φορητό.
Βάζω λεφτά στην άκρη για άλλο λόγο τώρα, αλλιώς άνετα θα τσίμπαγα τουλάχιστον το κατώτερο tier, δηλαδή ξέρω εγώ doom eternal deluxe με high on life για 25? ΟΚ ακόμα και για μένα είναι μια καλή τιμή!

τρεχει strategy bundle στο fanatical με τιτλους της siltherine, δεν ειναι ακριβως 1 εουρο αλλα με 10 ευρω παιρνεις 4 παιχνιδια και με 14 7.
στις 4 ιουνιου βγαινει το field of glory Kingdoms οποτες ειναι καλη ευκαιρια να αγορασθει το fog 2 medieval για ταχτικαλ μαχες.

Back