By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!fixedΑν γυρνούσα τον χρόνο πίσω ούτε πανεπιστήμιο θα πήγαινα ούτε τίποτα,ξένες γλώσσες, μια τέχνη και όσο το δυνατόν νωρίτερα έξωβουλευτής 2-3 θητείες και τέλος![]()
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι "it's always greener on the other side of the fence" όπως λένε οι Άγγλοι. Σπάνε τη μέση τους οι εργάτες εδώ και φυσικά υπάρχει η εργολαβική μαφία (τα έφαγα με το κουτάλι προσωπικά και πόνεσε πολύ - αν δεν παντρέψεις και δεν χτίσεις σπίτι, δεν μαθαίνεις τη ζωή).Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω ούτε πανεπιστήμιο θα πήγαινα ούτε τίποτα, ξένες γλώσσες, μια τέχνη και όσο το δυνατόν νωρίτερα έξω
Έλα ρε για πε. Γιατί τόσο σύντομα;Θέλω να ξεκινήσω να γράφω τα απομνημονεύματά μου εδώ μέσα αλλά ούτε και για αυτό δεν υπάρχει χρόνος.
Θα πω ένα μικρό και σύντομο.
Έφυγα από τα Γιάννενα στο Αννόβερο για δουλειά σε εργοστασιο, διαρκείας μισής βάρδιας, ητοι 6ωρο. Συνολικός χρονος μετακίνησης, αλε ρετουρ, 31 ώρες. Οι δικοί μου Ούγγροι, οι δικοί τους Γερμανοί. Αγγλικά μόνο εγώ. Το συνεννόηση μπουζούκι παραείναι λίγο για να περιγράψει αυτό που συνέβη. Τελικά εντάξει, σφίξαμε τις βίδες για τις οποίες μας έστειλαν εκεί, η μονάδα ξεκίνησε και μετά κόπων και βασάνων φτάσαμε στα σπίτια μας.
Αυτά τα λένε νωρίτερα ρε, να κάναμε κάνα meating και εδώ στα βόρειαΈφυγα από τα Γιάννενα στο Αννόβερο για δουλειά σε εργοστασιο, διαρκείας μισής βάρδιας, ητοι 6ωρο.
Τους ρώτησα που είναι η μαντάμ Μέρκελ και με έδιωξαν από την χώραΈλα ρε για πε. Γιατί τόσο σύντομα;
Εβαλες, εσυ ο ιδιος, βενζινη στο αυτοκινητο; Αν πιασεις μανικα, το στοπ στο αεροδρομιο το εχεις σιγουρακι.βρήκαν ίχνη από εκρηκτικά στα ρούχα μου και άρχισε ένας νέος γύρος ανακρίσεων όπου εξηγώντας τους την δουλειά μου, θεώρησαν ότι ίσως να είναι κάτι από εκεί. Κάνουμε ένα δεύτερο τεστ το οποίο βγήκε λίγο καλύτερο και αποφάσισαν να με αφήσουν να φύγω
Δις μέσα στην ημέρα, αλλά δεν ήταν και η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού πάντα φουλάρω το νοικιαρικο προτού το παραδώσω.Εβαλες, εσυ ο ιδιος, βενζινη στο αυτοκινητο; Αν πιασεις μανικα, το στοπ στο αεροδρομιο το εχεις σιγουρακι.
Τωρα ξερεις πως να γλυτωσεις μια αεροδρομιακη ταλαιπωρια.Δις μέσα στην ημέρα, αλλά δεν ήταν και η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού πάντα φουλάρω το νοικιαρικο προτού το παραδώσω.
Σχεδόν πάντα με περνάνε από τέτοιον έλεγχο, ίσως επειδή ταξιδεύω συχνά πυκνά φορώντας τις μπότες της δουλειάς για ευκολία στο πακετάρισμα.Στη 2η παράγραφο είχα την αίσθηση πως ήσουν Ελλάδα...
Εκεί που σου ζήτησαν τεστάκι, σόρρυ, αλλά γέλασα. Τί έτος έχουμε ρε παιδιά?