What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ADnD

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είχατε την χαρά και τύχη να κάνετε raids με χαρτί, μολύβι και ζάρια, αλλά σίγουρα υπάρχετε. Φανερωθείτε.
Ερωτήσεις.
1. Ποιά είναι η αγαπημένη σας έκδοση; Εμένα η 2η.
2. Aγαπημένη class; Allignment; Eγώ ranger, fighter,Barbarian, you get the picture. Chaotic να'ναι.
3.Αγαπημένη race;
4.Αγαπημένο setting; (Dark Sun, Faerun,κλπ)
Παρακάτω θα ακολουθήσει με EDIT μικρή ιστοριούλα που επεξεργάζομαι, έχει δουλειά. Πρωταγωνιστές οι Admins και εξέχοντα μέλη του Forum. :spiteful:

Πρόλογος
<span class="bbcode_spoiler">Από το πουθενά, ένα φλεγόμενο βέλος έσκισε την νύχτα και καρφώθηκε ανάμεσα στα πόδια του Bάρβαρου, που λαγοκοιμόταν. "Μαλακισμένο ξωτικό", σκέφτηκε. Και το μυαλό του ξύπνησε απότομα. "Το σύνθημα,έρχονται!!!" Άρπαξε μια πέτρα και την πέταξε στο κράνος του νάνου, ο οποίος όμως προφανώς είχε ξυπνήσει από το ένστικτο του πολεμιστή, και όπως γύρισε να πάρει το τσεκούρι του την έφαγε στην μούρη.
"*&%*^%^&*^$%^#&^% το *&%^)(&**^&*%^$%# ηλίθιε", άρχισε να λέει.
"Ξύπνα τους" είπε ατάραχος ο Βάρβαρος, "έχουμε λίγες ώρες να ετοιμαστούμε"
Λίγο πιο πέρα, οι δίδυμοι κοιμόντουσαν μέσα στις πλουμιστές ρόμπες τους. Ο Βάρβαρος απορούσε με τον εαυτό του που τους συμπαθούσε. Μάγος ο ένας, κληρικός ο άλλος. Άντε βγάλε άκρη.
Ο κλεφτάκος,που προφανώς δεν είχε κλείσει μάτι, τελείωνε ένα μπούτι κοτόπουλο. Ρεύτηκε και πέταξε το κόκκαλο στο κεφάλι του μάγου.
"Ρε Χάρε, το φελέκι μου, δεν σου είπα πως πρέπει να κοιμηθώ για να μαζέψω ενέργεια για τα ξόρκια;"
"Σιγά ρε Βρασίδα, Orcs είναι. Άσε και κάτι για μάς.",είπε, και ο μάγος πήγε να ξυπνήσει τον αδελφό του.
"Βορράκιε ξύπνα, είναι ώρα". Ο κληρικός άνοιξε το ένα μάτι και είπε
"Ώχουουουου, στο καλύτερο με ξυπνάς, πάνω που την είχα ψήσει την μικρά από την Waterdeep". Σηκώθηκε με ήρεμες κινήσεις, μετρημένες.
Όποιος τους κοίταζε δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ποιός είναι ποιός, μόνο τα ρούχα τους έκαναν την διαφορά. "Ωραίος παπάς, όλο στο ζάρι και γκόμενες έχεις στο μυαλό σου μπάρμπα", είπε ο Χάρος, που τους παρατηρούσε.
"Και η μπύρα. Λίγα είναι τα ωραία πράγματα σε αυτή την ζωή τέκνο μου,και η μάχη με Orcs δεν είναι μέσα σε αυτά." "Ενώ οι γκόμενες χωρίς μούσι είναι ωραίες,έ;", πετάχτηκε ο νάνος Gruik. Όλοι γελάγανε με το όνομά του, αλλά όλοι καταλήγανε με σπασμένα δόντια.
Μέσα από τις σκιές του απόκοσμα σιωπηλού δάσους εμφανίστηκε ο Frappelein. Μυστήριο τούτο το ξωτικό, πιο μυστήριες οι σκέψεις του. Μεγαλόσωμος για την φυλή του, μα πιο γρήγορος από τα ξωτικά που είχαν συναντήσει στα ταξίδια τους οι υπόλοιποι της παρέας. Καταγόταν από τα wood elves, και για τα δεδομένα της φυλής του ήταν σαν βάρβαρος. "Μάγκες, συγγνώμη που διακόπτω, μα έχουμε πρόβλημα",είπε δαγκώνοντας το περίεργο αντικείμενο που κράταγε πάντα πάνω του. "Τους οδηγεί ο ίδιος ο Δούκας Γάιος ο Α ο Immolator. Οι παγίδες είναι έτοιμες, αλλά έχουν μαζί τους και Trolls υπό την ηγεσία του Μονόφθαλμου Tony." "Ωραία", είπε ο βάρβαρος, "τότε ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσω αυτό", και έβγαλε από τον τεράστιο σάκο του ένα πελώριο σφυρί. "Να σας συστήσω το BANkenfuer". Χαμογέλασε και το κατέβασε με υπεράνθρωπη δύναμη στο χώμα. Κεραυνοί ξεχύθηκαν από το σφυρί στο έδαφος, και έγινε ένας μικρός σεισμός. "Μα την γενειάδα του Dumathoin, έχεις άλλο; Θέλω να παίξω και εγώ", είπε ο Gruik, με μάτια που γυάλιζαν από χαρά,χαιδεύοντας τα κοτσιδάκια της μέχρι το γόνατο πορφυρής γενειάδας του.</span>
Εντωμεταξύ...
<span class="bbcode_spoiler">Στην Waterdeep, οι άρχοντες Adhaniel και Alucardrilion πηγαίνανε στους υπονόμους για μια μυστική συνάντηση.
"Είσαι σίγουρος για αυτό Alucard;" ρώτησε ο ισχυρός άρχοντας.
"Ποτέ δεν ήμουν πιο σίγουρος, είναι η μόνη λύση", αποκρίθηκε ο παντοδύναμος μάγος και φύλακας του πιο πολύτιμου θησαυρού της μαγευτικής πόλης.
"Ετοίμαζα το ξόρκι στο μεσοδιάστημα 2 πανσελήνων, έφερες ότι σου είπα;"
"Από την προσωπική μου συλλογή. Ελπίζω να βοηθήσουν, είναι πολύ σπάνια."
Σταμάτησαν να περπατάνε. Ο Alucard άγγιξε μια πέτρα στον τοίχο, και με το άλλο χέρι σχεδίασε στον αέρα έναν ρούνο, που πήρε σχήμα και ενσωματώθηκε στην πέτρα. Ο τοίχος εξαφανίστηκε. Οι δύο άντρες προχώρησαν στον διάδρομο που εμφανίστηκε μπροστά τους, με δάδες να ανάβουν από μόνες τους στο πέρασμά τους. Στο βάθος άρχισε να φαίνεται μια απόκοσμη αύρα, και ο αέρας έγινε πιο κρύος. Η πύλη ήταν κοντά. Από ένστικτο, ο Adhan έσκυψε, σπρώχνωντας και τον Alucard στην άκρη, καθώς ένα πύρινο βέλος πέρασε χιλιοστά από πάνω του, καψαλίζοντας την πλούσια κόμη του.
"Μας δοκιμάζει... Μετά από τόσους αιώνες αναμονής και ύπνου, μάλλον είναι εκνευρισμένος..." Είπε ο Alucard. Φτάσανε στην Πύλη. "Έτοιμος;" Τα μάτια του Adhan έδωσαν την απάντηση. Με αποφασιστικό βήμα, περάσανε την Πύλη.
Ένα ολόλευκο φώς τους έλουσε καθώς γινόταν η μετάβαση από το ένα επίπεδο ύπαρξης στο άλλο, που έσβησε όσο ξαφνικά είχε εμφανιστεί. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μπορούσαν να δούν και πάλι. Και τους κόπηκε η ανάσα από το θέαμα. Μπροστά τους, μέσα σε έναν λόφο από χρυσάφι, πετράδια, όπλα που δεν είχε αγγίξει το χέρι θνητού (πολλοί προσπάθησαν, κανένας δεν τα κατάφερε), βρισκόταν η ίδια η ψυχή της Waterdeep. O Μεγάλος Αρχαίος Παλιός. Τους κοιτούσε ερευνητικά με εκείνα τα μεγάλα ερπετήσια μάτια που δεν είχαν αντικρύσει πολλοί. Τους μίλησε απευθείας στο μυαλό, τηλεπαθητικά. "Μόνο εσείς ήρθατε; Μην αγγίξετε τίποτα" είπε μια ήρεμη φωνή. "Alucardrilion, ελπίζω να είσαι έτοιμος, το παραμικρό λάθος θα σου στοιχίσει την ζωή σου. Adhaniel, τι έφερες για να αποτίσεις φόρο τιμής στην ψυχή της πόλης που κυβερνάς;" "Τρισμέγιστε, εσύ που μου κάνεις την τιμή να μου μιλάς, δέξου αυτό το ταπεινό δώρο, είναι οτι πιο πολύτιμο έχω, πιο πάνω και από την ζωή μου". Με μια ήρεμη κίνηση, εμφάνισε ένα δέμα και το άφησε στην άκρη του λόφου από χρυσάφι. Ο Δράκος ανασήκωσε τον μακρύ λαιμό του απότομα, και έκλεισε τα μάτια του, ενώ ξεκίνησε ένα ξόρκι. Οι τοίχοι φάνηκαν να ξεθωριάζουν, και ο Adhaniel έκανε μερικά βήματα πίσω καθώς το δέμα άρχισε να ξετυλίγεται για να αποκαλύψει το περιεχόμενο. Φωτεινές ίνες άρχισαν να αναδύονται, και σαν ζωντανές κατευθύνθηκαν πρός τον δράκο, που τις περιεργάστηκε, και ψέλνωντας τις οδήγησε στους τοίχους ώστε να σχηματιστεί μια εικόνα που έδειχνε την κρυμμένη γνώση των arcane τόμων γνώσης γύρω από το gaming σε PC (ότι και να σήμαινε αυτό) που έφερε μαζί του ο πανίσχυρος Adhaniel, και που είχε αποκτήσει σε ένα από τα περιπετειώδη ταξίδια του στις παράλληλες διαστάσεις.</span>
Ξημέρωμα
<span class="bbcode_spoiler">...στο δάσος. Ο Frappelein δάγκωσε το kalamaki, δώρο του Solonor Thellandira, και κοίταξε την μεγάλη έκταση που εκτεινόταν μπροστά του. Όλες του οι αισθήσεις είχαν συντονιστεί με τον παλμό του δάσους, που του ψιθύριζε πως κάτι κακό έρχεται. Άφησε το νού του να φύγει, να συνδεθεί με το γεράκι που είχε στείλει να επιβλέπει την περιοχή από ψηλά. Ο εχθρός ετοιμαζόταν να κινηθεί.

Πίσω στον μικρό καταυλισμό που είχαν στήσει οι έξι ήρωες, οι ετοιμασίες είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί. Ο Gruik έσφιξε το γάντι με την πρόκα δοκιμαστικά, ο Χάρος έλεγξε τα μαχαίρια του, και κοίταξε το τατουάζ του. Είχε εμφανιστεί πάλι ολοκάθαρο, με μια μικρή λεπτομέρεια που την διέκρινε αμέσως. Τα μάτια ήταν φωτεινά,σχεδόν γελαστά. Χαμογέλασε, και το εδειξε στον Μάγο, που έκλεινε εκείνη την στιγμή το πουγγί με τα πολύτιμα υλικά για τα ξόρκια του. "Μα την Mystra και τον Kossuth, αυτό δεν το έχω ξαναδεί", σκέφτηκέ, αλλά είπε "γίνεσαι πιο ισχυρός, η κατάρα σου υποχωρεί" χαμογελώντας. </span>
Editing...
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<img src="http://forums.watchuseek.com/attachments/f503/1227324d1379668941-i-just-bought-muhle-i-approve-baby-pipe-meme.jpg" alt="1227324d1379668941-i-just-bought-muhle-i-approve-baby-pipe-meme.jpg" class="bbcode_img" />

1. Παρότι ξεκίνησα με AD&D, η αγαπημένη μου έκδοση είναι μακράν η 3.75 (Pathfinder από Paizo). Η 4η τύπου WoW μπορεί να πέσει στην πυρά. Εδώ μετατρέπω το έπος του Night Below σε Pathfinder.
2. Δύσκολο πράγμα βάζεις. Αρχικώς έπαιζα έναν ηρωικό paladin (τον οποίο έπαιζα τόσο καλό RP που ήθελε να με σκοτώσει όλο το party-κλασσικά). Έπειτα fighter ο οποίος είχε γίνει ένα κτηνάρι με bastard sword (και είχε χτίσει εξοχική βίλα στη ζωή μεταθάνατον - παίζει να είχε ψοφήσει 15 φορές έτσι όπως έτρεχε σαν ούνος μες στη μάχη). Ίσως η καλύτερη κλάση για εμένα θα ήταν tumbler melee [strike]elf[/strike] dwarf rogue. OP FTW.
3. Οτιδήποτε εκτός από Dwarf δεν είναι τίμγιο.
4. Forgotten Realms for teh winz.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Από Elf, ranger και Bladesinger (καραποζέρι του κερατά λέμε,και ο Bladesinger ξινός όσο δεν πάει-Ταξίδεψε από το Evermeet, οπότε καταλαβαίνεις)
Από Human, καραcustom Paladin Demon hunter, με τον οποίο έδωσα την πιο υπέροχη μάχη της ADnD καριέρας μου (κλασικά οι υπόλοιποι θέλανε να με σφάξουν, και μιλάμε για χαρακτήρα που είχε τρελά σύν, αλλά το πιο light hindrance ήταν Permadeath αν έκανα το παραμικρό λάθος στο RP, μιλάμε για έπικ καταστάσεις, αλλά παλούκι,φαντάσου πως είχα μέχρι και προσευχή κατά την οποία κατέβαινε ακόλουθος του θεού μου, και οι υπόλοιποι απλά βλέπανε μια φωτεινή αύρα να με λούζει, ποζεριές τρελές)
Dwarven Battlerager. Απλά απόλαυση!!! Μηχανή του κιμά με μούσι και χιούμορ. Θα ξεσκονήσω αναμνήσεις και θα επανέλθω.

EDIT
Ο Νάνος πάντα είναι πιο straight forward στο RP, αλλά έχει το Con στον θεό. Μουλάρι ο Αστραχάν, ένα πράγμα. Και το Elf το Dex, κινητό τσίρκο,ταρζανιά,ζογκλεριλίκι και ποζεριά. Ο Human πάλι, είναι πιο ισορροπημένος ως race. Κάνει για όλα.
Βάρβαρος+2handed= Όλεθρος. (Φαντάσου πως σε μάχη με Giants, ο Βάρβαρος είχε πάρει στους ώμους τον Νάνο, θεριζοαλωνιστική ήτανε. Από πίσω να σκάνε βέλη (με call shot στα γόνατα και να τα σκάει critical ο ζαράκιας μας) και Ξόρκια (call lightning, cloudkill,bless,κλπ) από τους ψυχασθενείς με τις ρόμπες. Μιλάμε για τρελό damage! (Και ο νάνος να διαμαρτύρεται πως δεν του αρέσουν τα ύψη)
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Εγκρίνω ευτούνο το θρέντ.

Μια ζωή Dungeon Master έπαιζα, καθώς ήμουν ο μικρός αρχιγκίκουλας που τράβαγε τους μισό-πικοκουόρκ λιγότερο γκίκουλες να παίξουν. Τις ελάχιστες φορές που συμμετείχα ως player, είχα και 'γω πάθος με τον τέλειο υπερ-gay paladin που θα τα έκανε ΟΛΑ σαν πρόσκοπος, αλλά γνώρισα τη δόξα και την καταξίωση ως chaotic good mage, όταν κέρδισα και το πρωτάθλημα D & D που διοργάνωσε εκείνη τη χρονιά η Κάισσα στο χωριό, με τα περισσότερα RP points <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Επίσης:

1. Προφανώς δεν υπάρχουν εκδόσεις μετά τη 2η. Όταν το άνοιξαν για ν'αγκαλιάσουν τα γκεημογκίκς που έμαθαν το Faerun από το Baldur's Gate, άρχισε η κατηφορά.

2+ 3: Ηuman, chaotic good. Mage ή Bard.Πάντα έπαιζα αυτό που πίστευα ότι θα ήμουν αν πάθαινα και 'γω ατύχημα στο τρενάκι. Τα dual class ηύντανε περίπλοκα και δεν τα γροίκαγα.

4. Ξεκίνησα στην Mystara, πιο παραδοσιακός πεθαίνεις. Μεγάλη γκέι-γκέι-γκέι θητεία στο λατρεμένο Dragonlance και κατέληξα δίπορτο Ravenloft/Planescape, madness check ανα γύρο, party wipe ανά πεντάλεπτο, το Tarrasque στο κατόπι μας και άλλα χαρούμενα. Οι ομίχλες έρχονται, ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΙ ΟΜΙΧΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Κοίτα, όσο gay και να είναι ο Paladin, το σφυρί στην μούρη θα το κατεβάσει. Ενώ ο Ρόμπας με το πασούμι στην μάχη, αν ξεμείνει από spells, τονμπούλωνε. Ο Βάρδος, πρέπει να είναι λίγο gay by default. Βοηθάει πολύ στο RP. Ο Ranger πάλι, επιβάλλεται να είναι Elf. Κάνει παπάδες.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Πωωωω και εγώ θέλω... <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
O Βάρδος μου είχε περισσότερα κοινά με το κάθαρμα του Fargo παρά με τις οποίες χαρούμενες ελφοαηδίες <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Ο Μάγος όντως έτσι και τονέ πιάσεις ξεβράκωτο, πάπαλα. Αυτό με ωθεί να παίζω πάντα fighter class στα παιχνίδια που ξέρω πως θα έχουμε μπόλκο κόμπατ, αλλά τα αγαπημένα μου σενάρια ήταν πάντα τα καθαρά RP/μυστηρίου με λίγες μάχες, έτσι για να δένει το γλυκό!
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Έχω παίξει ελάχιστα δεν ξέρω ποια έκδοση. Είχα φτιάξει ένα ωραιότατο half-elf, fighter τον Loki ( ότι είχα δει το Thor για αυτό και το όνομα) στην αρχή έπαιξα μόνη μου με τον DM, μετά ο άλλος μισός του party έφτιαξε human, palladin το σχέδιο ήταν να τον μισοσκοτώσει ο DM για να έρθω μετά να τον σώσω και να συνεχίσουμε παρέα.
Φυσικά έφερα 1 στο ζάρι και του έκανα μια τεράστια χαρακιά και συνεχίσαμε ο σημαδεμένος κι εγώ. Άσχετοι και οι δυο πέσαμε σε όλες τις παγίδες και ο DM κέρναγε τις πίτσες για να συνεχίσουμε να παίζουμε.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Αdventurer και Duelist :mosh: :mosh: :mosh:
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952


tony wrote:
Αdventurer και Duelist :mosh: :mosh: :mosh:</blockquote>

1. Περίμενα spoiler από σένα, I am dissapointed.
2. Ωραίγιος ο Duelist.
3. Για σένα έχω θέση (όχι και τόσο) έκπληξη στο στόρυ, παρέα με τον Γάιο. :spiteful:
4. Με Duelist έχω κάνει το έπικ να ανέβω με τριαντάφυλλο στο στόμα στο μπαλκόνι ωραιοτάτης καλλίγραμμης δεσποσύνης, να λείπει, και να καταλήγω με την υπηρέτρια.

@Kara, θα ήμουν πιο ελαστικός DM. "Ξαναρίξε".

 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Πω πω ρε παιδάκια, μια ζωή μακριά είναι αυτά. Δεν θυμάμαι να έχω παίξει πριν τη 2 εκδοση και αυτή θεωρώ την καλύτερη (2.5 είχαν τα Baldur's Gate? νομιζα/θυμομουνα 3.0)
επίσης forgotten realms και ξερό ψωμί ... cormyr ρε! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> και γούσταρα πάντα τους τοξοτοειδής rangers πριν γεμίσει ο κόσμος με σκουροχρωμους dual-wield scimitar προσκοπους ...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704


solaufein wrote:
2.5 είχαν τα Baldur's Gate? νομιζα/θυμομουνα 3.0</blockquote>
2η είχαν τα BG. Πρώτη φορά ακούω για την υπάρξη 2.5.

2η είναι η αγαπημένη, αλλά 3η και 3.5 έχω παίξει περισσότερο. Setting κυρίως Faerun, και κάτι ψιλά Planescape. Είχα παίξει διάφορες κλάσεις και prestige αλλά character of choice, tiefling rogue με prestige class assasin/shadowdancer.

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
2.5 δεν νομίζω πως υπήρχε ποτέ "επίσημα", απλώς όταν είχαν βγει τα previews της 3.0, κάποιοι DM's (και games) ενσωμάτωναν ορισμένους από τους νέους κανόνες στα campaign τους. Ο χαρακτηρισμός 2.5 δόθηκε ανεπίσημα για να τα ξεχωρίζουν. Μπορεί βέβαια να γράφω και αρλούμπες, αλλά κάπως έτσι τα θυμάμαι.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Dungeons and Dragons = 2 Edition
Advanced Dungeons and Dragons = 2.5 Edition (αυτή είχε και το BG με λίγες προσθήκες από την τρίτη όπως οι κλάσεις του monk/barbarian).

Pools of Radiance = Το πρώτο παιχνίδι με 3.0 έκδοση κανόνων.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Δεν έπαιξα πολύ καιρό, αλλά όσο έπαιξα το θυμάμαι ακόμα ! Επικές στιγμές !

Επειδή έμπαινα "τσόντα" στο σενάριο, τις 2 φόρες που έφτιαξα χαρακτήρα, έπαιξα Rogue (κλασική αγάπη φορέβα) και Warlock, chaotic neutral και τις δύο φορές !
Την έκδοση 2.0 έπαιξα και σταμάτησα εκεί. Ψόφος κακός βέβαια στα campaigns.. Ξύλο πολύ...Πόνος...
 

andrikos_of_steel

Half-Ogre
Joined
Dec 11, 2012
Messages
593
Και εγώ έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ (άλλωστε γενικά έχω ασχοληθεί πολύ περισσότερο με το Vampire: The Masquerade), αλλά θυμάμαι ακόμα με πολλή αγάπη το παληκάρι rogue που είχα στο Ravenloft, τον Artur. Είχε μαζί του και παρέα το φάντασμα του αδερφού του, που ο DM μας ήταν έξυπνος και τον είχε κάνει πολύ σπασαρχίδη, και μαζί με άλλους καμμένους είχαμε ξεκινήσει τον αγώνα για μια καλύτερη Falkovnia. Ο χαρακτήρας μου πέθανε κατά την ηρωική υπεράσπιση του πισινού του από το πουλί του ίδιου του Drakov, καθώς είχα διεισδύσει στο παλάτι του με γυναικεία ρούχα ως μια από τις νέες παλακίδες του...
 

m4rmelada

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
296


Tsok wrote:
Πωωωω και εγώ θέλω... <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Σε νιώθω Τσόκε. :unsure:

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Θυμάμαι αυτό το βιβλίο http://www.tsrinfo.net/archive/dd1/sp.htm
οπότε σύμφωνα με αυτά που λέει ο Παύλος πρέπει να έπαιζα 2.5 (που ότι είδα να λένε έχει μικροδιαφορές από την δεύτερη π.χ. προστέθηκε point buy system). Άρα για αυτό δεν κυκλοφόρησε ως ξεχωριστή διακριτή σειρά όπως έγινε στην περίπτωση της 3.0-3.5.
Α, έχω παίξει και μερικά sessions σε campaign pathfinder (τότε ήταν που σταματησαμε με τα υπόλοιπα παιδιά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων), ωραίο φαινόταν αλλά δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη...
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Μια και το party μαζεύεται σιγά σιγά γύρω από την φωτιά στο ξέφωτο στην καρδιά του δάσους, μακρυά από το μύασμα του πολιτισμού, δεν αρχινάμε μια μίνι εξιστόρηση των πεπραγμένων μας; Για το φετίχ ρε αδερφέ.

Ετοιμάζω πόστ-σεντόνι-ημιυπαίθριο. Stand by

<span class="bbcode_spoiler">Έχω φάει Charm από κάτι θυλυκούς δαίμονες με ζυβγοιά σαν του Τόμ, και κυνηγάω τον μάγο μας. Ένας ήδη κάτω, 3 να παλεύουν για την ζωή τους, και εγώ (Ortwin) γύρω γύρω όλοι με τον ταχύτατο ομολογουμένως Υπερίωνα του Άλαρον.
"Έλα δώ ρε καράφλα, θα σου πιώ το αίμα"
"Αν ματώσεις τις ρόμπες μου θα σε ρίξω στις εννέα Κολάσεις" (Κλασικός Μάγος, έτσι; )
Με τα πολλά, μπουρδουκλώθηκε στην ρόμπα και έπεσε, με δυσάρεστες συνέπειες...
Βέβαια, πήρε το αίμα του πίσω σε άλλο quest, που ενώ έχουμε ανέβει ψηλά σε πύργο και κλέβουμε περγαμηνή κλπκλπ, φρουροί ανεβαίνουν, χαμός, έξοδος από το παράθυρο, αλλά πώς; Μου λέει, "Τι είναι αυτό;" Κοιτάω, και έφαγα κλωτσιά για να κατέβω σαν πουλαδερός χωρίς αλεξίπτωτο.</span>

Μισό, ρίχνω τα μπετά.. Διάλειμμα ολίγων ωρών
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
<img src="http://www.blackgate.com/wp-content/uploads/2013/03/The-Temple-of-Elemental-Evil-large.jpg" alt="The-Temple-of-Elemental-Evil-large.jpg" class="bbcode_img" />

<img src="http://united-metal.ru/uploads/posts/2010-08/1282283587_burzum-det-som-en-gang-var-1993-downlod-320.jpg" alt="1282283587_burzum-det-som-en-gang-var-1993-downlod-320.jpg" class="bbcode_img" />

Έτσι εξηγούνται όλα... :trollface:
 
Top Bottom