Alan Wake 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Λαηβ στρημς που μιλάνε για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Overall, things seem pretty good, even if more people need to pick up Alan Wake 2 before it becomes profitable. Remedy expects that its revenue will increase and operating profit will improve for 2024, and will get more specific about that "when the decision for the business model and the potential agreements for Control 2 and Condor have been made."

Oh, one bit of bad news: Sounds like it'll be a while (if ever) before Alan Wake 2 hits Steam. Asked if the game would come to Valve's platform during the earnings call, Virtala said "That's also a speculation that we cannot at the moment do

:(

ΝΑΙ ΡΕ! ΦΙΖΙΚΑΛ ΚΟΠΙΑ για το AW2 μόνο για τις κονσόλες. Μπράβο Επικ)
Και αύριο βγαίνει το πρώτο dlc!

Last edited:
Εξαιρετικό σφηνάκι το dlc/expansion του Alan Wake.
Κοντά στο 2-3ωρο, με κάμποσες γουστοζικες ιδέες (ειδικά στο 3ο επεισόδιο) και κάμποσα κλεισίματα ματιού για τη συνέχεια του φρανσαηζ.

#Γίναμε

Παράλληλα ανακοίνωσαν και το ανατριχιαστικά αδιάφορο FBC: Firebreak (Πρώην Project Condor) που από τα σκρίνσοτς και μόνο, φαίνεται προορισμένο για άμεση και άδοξη απόσυρση, όσο και να λατρεύω τις άλλες δουλειές της εταιρείας.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη Remedy και τα παιχνίδια τους (το Control 2 χαρακτηρίζεται ως Action-RPG :oops:) αλλά και τη βιομηχανία γενικότερα:

Στο στημ θα τους έπαιρνε γύρω στα 23 δευτερόλεπτα να πουλήσουν τόσες κόπιες.

Για πείτε ρε σεις...
Είχε καταφέρει κανείς να ρίξει ποτέ το σκοτάδι στους λύκους με τα boost του φακού; Ίσως κάτι κάνω λάθος, αλλά δεν έχω σε άλλους εχθρούς αυτό το θέμα. Έχω την εντύπωση ότι σπαταλάω χρόνο και resources από τη στιγμή που με μερικές σφαίρες σωριάζονται έτσι κι αλλιώς.

Νομίζω οι λύκοι, αν και ξεκάθαρα Taken, δεν θέλουν καθόλου φως, λειτουργούν ως τσεκαρίσματα γεροντοαντανακλαστικών. Τουφέκισμα και τέλος.

Back