κλάμα θα κάνουμε εμείς μόλις πατσαριστεί και μας κόψει επιδόσεις
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!χμ δε ξέρω... ακριβός επεξεργαστής με iGPU για σύστημα; λίγο unbalanced ακούγεται.
Λογικά αυτά τα Integrated graphics μοντέλα στοχεύουν για 1080p low budget gaming.
στο παραπάνω link γράφει και τις compute επιδόσεις, που ίσως ενδιέφεραν prosumers πολύ χαμηλού επιπέδου επιδόσεων, από εκεί και πέρα δε μπορώ να σκεφτώ άλλη χρήση από compact HTPC/PConsole στο σαλόνι μου.Το use case που μπορώ να φανταστώ είναι να χρειάζεται κάποιος άμεσα PC που να μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς games αλλά να υπάρχει και για μετά η προοπτική αγοράς discreet κάρτας γραφικών. Ίσως υπάρχουν και πλεονεκτήματα για τους λεγόμενους prosumers αλλά δεν έχω εικόνα για τις ανάγκες αυτής της αγοράς.
τίποτα, απλά το έκανε με ωραίο βίντεοΤι καινουργιο μας ειπε; Τοσα χρονια λεμε οτι α εισαι τυχερος και σου εκατσε καλη φουρνια και πιανει 45,6Mhz παραπανω.
Τι καινουργιο μας ειπε; Τοσα χρονια λεμε οτι α εισαι τυχερος και σου εκατσε καλη φουρνια και πιανει 45,6Mhz παραπανω.
θα ήταν το ίδιο αν τον έλεγε 5600 σκέτο. Το να υπονοεί ότι παίρνεις 5700 λίγο χαμηλότερο από τον Χ δεν είναι μεμπτό;Γιατί η έκπληξη; Είναι ακριβώς ότι έκανε με τον Ryzen 5 5500 στα 6-cores.