By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!@Admiral οι κονσόλες δεν είναι σοβαρός ανταγωνισμός ούτε καθορίζουν με το hardware που έχουν τις επιδόσεις που θα έχουν τα ports (αλήθεια τα λέμε ακόμα έτσι στις μέρες που η κάθε μηχανή απλά κάνει recompile σε άλλη πλατφόρμαΌπως νομίζετε, εδώ θα ειμαστε.
Επίσης αν θέλετε RAM τώρα είναι η ευκαιρία, οι νέα γενιά κονσολών θα ανεβάσει την ζήτηση και θα ανέβουν ξανά οι τιμές, υπάρχουν κιόλας φήμες για 25% spike στους επόμενους μήνες, για αρχή.
nand flash γενικά θα παίζει shortage έκανα λάθος, οι τιμές σε ssd και φλασάκια θα ανέβουν, πάρτε ssd με 15€ τώρα που προλαβαίνετεΣτην VRAM nitro, όχι στη RAM, ή όχι τόσο πολύ. RAM υπάρχει διαθέσιμη να φαν και οι κότες, στη GDDR6 είναι που αναμένεται να γίνει σφαγή, το supply ίσα που φτάνει για τις discrete gpus, μόλις αρχίσει κάθε PS5 και nuΧΒΟΧ να θέλει 8GB GDDR6 (τουλάχιστον) για την πάρτυ του (που MS και Sony έχουν ήδη καβατζώσει τα waffers που θέλουν, δεν περιμένουν δυο μέρες πριν το release), η αύξηση αναμένετε να είναι 5% κάθε μήνα, για το προβλεπόμενο μέλλον.
MS και Sony δεν νοιάζονται, έτσι κι αλλιώς με χασούρα πουλάνε το hardware και βγάζουν από αλλού. Board partners για Nvidia και AMD ίσως κόψουν από το κέρδος τους, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να πέσουν κάτω του κόστους. Κοινώς, άμα περιμένετε φθηνές GPU το 2020, μην φάτε, έχουμε γλαρόσουπα.
Ειλικρινής ερώτηση, γιατί κι εγώ σκεφτόμουν για τον 3900x.
Δεν θα είσαι οκ από cpu για καμιά δεκαετία ξέρω γω; Αν ναι, δεν αξίζει;
Δεν ξέρω για τον 3900, αλλά η διαφορά του 1700X που είχα, με τον 3800X που έχω, είναι περίπου στο 30 - 35%!!!
Και επειδή θα αλλάξει πρέπει να αλλάξουμε και μεις cpu; Γι' αυτό λέμε για καλύτερο εξαρχής για να μη χρειαστεί ξανά mobo+cpu, τουλάχιστον όσο περισσότερο αργήσει να γίνει αυτό τόσο καλύτεραΣε βάθος πενταετίας σίγουρα θα αλλάξει socket