What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ανώνυμοι Αγρότες (ΑΑ)

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
...είναι μόνο και μόνο γιατί δεν έβαλες το Master Idle τέτοιο του Επιτάφιου. Μέχρις ώρας έχω φαρμέψει άκοπα ένα σκασμό κάρτες. Αισθάνομαι προϊστορικός που τόσο καιρό το έκαμα παραδοσιακά το πράμα!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Ναι αλλα έτσι δεν θα γίνεις κορεάτης ποτέ, πως θα αντικρίζουμε τον κόσμο μετά ε;
 

regina

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Feb 26, 2015
Messages
184


Adhan wrote:
Επί του θέματος, είμαι ο μόνος που καλλιεργεί τα μαρούλια του βιολογικά, με παραδοσιακό τρόπο και χωρίς πακιστανοαμπντούλ χαμάληδες; :trollface:
</blockquote>

Κι εγώ, υπέρ της βιολογικής και της παραδοσιακής γεωργίας είμαι, όπως και της ατομικής ιδιοκτησίας. Καλλιεργώ μόνο τα λαχανικά τα οποία μου αρέσουν και τα κρατάω για την πάρτη μου. Μπορεί να είναι λιγότερα σε ποσότητα αλλά αναθράφηκαν με αγάπη και αυτό είναι που μετράει. Μου στοιχίζει βέβαια λίγο παραπάνω το λίπασμα αλλά χαλάλι τους. Είναι ωραίο χόμπι πανάθεμα το...

Κι αυτό δίνει άφεση αμαρτιών στον Borracho παρά τους βδελυρούς τρόπους με τους οποίους μεγαλώνει τα δικά του τα μαρούλια... :pope:

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Απ' όταν άρχισω να βάζω φυτοφάρμακο Idle Master και να εξαγοράζω με μεταποιημένα τρακτέρ τους ανταγωνιστές, εγίνηκα μέσα σ'ένα βράδυ μεγαλοτσιφλικάς. Τεράστιες στιγμές και σκέφτομαι σοβαρά να χρίσω τον Επιτάφιο Επιστάτη Παρά Τη Τρίτη Ντοματοκαλλιέργια Δεξιά, ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Χαίρομαι που βλέπω πολλούς έτοιμους για τη Συναγωγή αύριο...

Για να είμαι ειλικρινής, προς το παρόν και εγώ είμαι της παραδοσιακής μεθόδου. Έτσι και αλλιώς, παρά τα won giveaways και κάποια bundles, δεν έχω ΤΟΣΑ παιχνίδια ώστε να χρειάζεται υποβοήθηση στο φαρμ.

Προσωπικά Borracho μάλλον είμαι ένας από αυτούς που σε εκμεταλεύονται στεγνά, βασιζόμενοι στην [strike]αρρώστια [/strike]αδυναμία σου. Ειδικά από κάποια όχι-και-τόσο-γνωστά games το περιθώριο κέρδους από αγορά και στο καπάκι πώληση της εκάστοτε κάρτας είναι τρελό! (ειδικά όταν τα gems είχαν πέσει στα 39λεπτά, είχα νιώσει αγαλλίαση... μιλάμε για 8λεπτά κέρδος ανά gem pack! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Το ανησυχητικότερο όλων, είναι πως δείχνουμε να γνωρίζουμε περισσότερα για την ανύπαρκτη μικρο-οικονομία του Steam παρά για τρέχουσες τιμές κανονικών μετοχών. Αϊ χάιλι απρούβ οφ δις.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
E όχι και ανύπαρκτη. Τόσα games έχω αγοράσει "for free" με βάση το εμπόριο στο steam. Πάντως η οικονομία του ατμού πάσχει από τα ίδια μιάσματα με τις κανονικές, "real" οικονομίες: Στημένες πτώσεις τιμών, απατεωνιές και τα λεφτά στα λεφτά. Απλά για κάποιο λόγο μου αρέσει να βλέπω το steam wallet να φουσκώνει.

Το κακό είναι ότι όπως πάντα (both ingame και real life) μαζεύω, μαζεύω, μαζεύω, μετά βαριέμαι, τα ξοδεύω όλα και ησυχάζω για λίγο καιρό. Μετά ξανά τα ίδια. Ingame ήδη έγινε πρόσφατα, τη Δευτέρα θα το κάνω και real life (ελπίζω να πάνε όλα καλά βασικά, τις τελευταίες μέρες είμαι τόσο αγχωμένος που ακόμα και το gametime μου έχει πέσει) <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Και ο κύκλος θα ξαναρχίσει για ακόμη μια φορά.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490


Borracho wrote:
σκέφτομαι σοβαρά να χρίσω τον Επιτάφιο Επιστάτη Παρά Τη Τρίτη Ντοματοκαλλιέργια Δεξιά, ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

χρίσε με και δεν θα το μετανιώσεις. Θα στο κάνω εγώ το χωράφι... ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ!!!


https://www.youtube.com/watch?v=EqCiUiIOzUw

 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Όσοι χρησιμοποιείται το πρόγραμμα πηγαίνετε Help > About :rofl:
Μάνο εσύ είσαι στη μέση;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,632
Που λέτε πριν λίγες μέρες προσέθεσε Steam κάρτες το Legends of Eisenwald του οποίου την early access είχα ρηβιουάρει πριν 1002 χρόνια.

Φαρμάρω τις κάρτες, βλέπω τιμές στο μάρκετ, όλες πωλούνται γύρω στα 10 cents, εκτός από μία συγκεκριμένη που πωλείται στα 40 cents. "0 Sold in the last week", αλλά λέω δε γαμείς, την ανεβάζω στο μάρκετ για 38 σεντς.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ!

Πραγματικά δεν υπάρχει λογική. Είναι λες και υπάρχει κόσμος που ψάχνει άκυρες ακριβές κάρτες απλά για να κάνει φιγούρα ξέρω'γω.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Οι τιμές προσδιορίζονται από την σπανιότητα του παιχνιδιού, αν έχει βγει σε bundles ή σε τραγικές εκπτώσεις, πόσες κάρτες έχει το σετ και τα σχετικά. Το Eisenwald γενικά δεν έχει ξεφτιλιστεί/καεί σε εκπτώσεις/bundles οπότε κρατά ένα επίπεδο. Και η κάρτα που σου έπεσε λογικά είναι σπάνια, δεν έχει drop rate και έτσι έχει ανέβει η τιμή της.

Αλλά το σημαντικότερο : δεν υπάρχει καμιά λογική. ΠΡΕΠΕΙ να συμπληρωθούν τα γυαλιστερά μπάτζις.

Τρέμε τους άρρωστους που κάνουν και ΛΕΒΕΛ 5 μπάτζ για ΟΛΑ τα παιχνίδια, με απώτερο στόχο να τερματίσουν το Στήμ, την ύψιστη φιλοδοξία κάθε ανδρός.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Πριν λιγότερο από κάνα μήνα, είχε bundle και προσφορές στο ΣΤΗΜ η Square Enix.
Ε λέω, "ας αγοράσω το Deus Ex : HR Director's Cut που είπανε τα παιδιά να το παίξω σε 15-20 χρονάκια. Έτσι κι αλλιώς έχω 4.95 ευρώ στο Steam Wallet (προφανώς από κάρτες) οπότε θα πληρώσω μόνο 4λεπτά.".

Ε δεν πέρασε ένας μήνας και έχω ξαναμαζέψει 6.95 ευρώ. Και πρέπει να χω 120 κάρτες ακόμα στο market κι άλλες τόσες να περιμένουν καρτερικά να τις τιμολογήσω.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΡΕ ΣΕΙΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=5KTNUq0S4Io
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Αυτό δεν είναι τίποτα. Τις προάλλες πούλησα δυο κάρτες του Harold για 60 λεπτά...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Το θρέντ αρχίζει να εξελίσσεται σε περιπετειώδη ιστορία ψαρέματος...αυτά που λέτε, δεν είναι τίποτε παιδιά. Προψές έπιασα ένα λούτσο στο Blackguards 2, άλλο πράμα!
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Φυσικά, πρέπει να μετρήσουμε ποιος το έχει μεγαλύτερο.

Το ταλέντο στις πωλήσεις εννοώ.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Με 4,36 που πούλησα μία foil του munin να υποθέσω ότι παίζει να έχω και το ρεκόρ εδώ μέσα; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


kara wrote:
Μάνο εσύ είσαι στη μέση;</blockquote>

Εμμμμ......ποια μέση; Δε κατάλαβα τι ακριβώς με ρωτάς. :unsure:

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Λίγο πάνω από 4 είναι το μυθικό χάι-σκόρ, θυμάμαι αμυδρά κάποτε είχα πουλήσει και 'γω κάτι αντίστοιχο, φίλε-φίλε, στο χωριό μου, ενώ κρεμόμουν από ελικόπτερο και πίναμε φραπεδιά με τον Τσάκ.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
O Τσακ είναι ξάδερφος του Τσοκ;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Ντούζ πουάν, αϊ σι γουάτ γιου ντίντ δέαρ.
 
Top Bottom