Apex Legends

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κανονίστε να μπούμε καμιά τριάδα να αλληλοκουβαληθούμε :p

άνετα ρε. γενικά ρίξτε τα invite σας όσοι παίζετε στο Mogrey665

GRE_Niris το όνομα όποιος θέλει κάνει αντ και μου λέει να μπούμε

Last edited:
https://www.eurogamer.net/articles/2019-03-09-respawn-declares-war-on-apex-legends-cheaters">Respawn declares war on Apex Legends cheaters

Respawn community manager Jay Frechette said the makers of the brilliant battle royale have banned over 355,000 players on PC alone through Easy-Anti-Cheat. But, he added, this was just the opening salvo.

"Cheaters are crafty and we don't want them to see us coming,"

[quote quote=512160]Niris_47 το όνομα όποιος θέλει κάνει αντ και μου λέει να μπούμε

[/quote]

σε είδα αργά αλλά σου έστειλα

Παιδιά έχει κάποιος γνώσεις δικτύου και θέλει να προσπαθήσει να με βοηθήσει με ένα πρόβλημα?Ακόμα και ο τεχνικός του οτε που πληρώνετε ,μου είπε ότι δεν μπορεί να δει-εντοπίσει το πρόβλημα και να με βοηθήσει..Είμαι πραγματικά σε απόγνωση προσπαθώ εδώ και έναν χρόνο να βρω τι φταίει...

Τι σχέση έχει αυτό με το Alex Legends; 🤔

To ping μου ήταν σταθερά 55-65 μια χαρά κανένα πρόβλημα τις πρώτες δύο σεζόν και την μισή τρίτη..Από τα μέσα της τρίτης σεζόν έχει ανεβάσει πινγκ από 100-160.

Πράγματα που έχω δοκιμάσει(όσα μου είπαν οι τεχνικοί και της ΕΑ και του ΟΤΕ):

https://help.ea.com/uk/help/pc/connection-troubleshooting-advanced-pc/
Όλα όσα προτείνει η ΕΑ ,flash dns ,change dns ,port forwarding ,ipv6 protocol disable ,όλα.

Έχω πάρει τον ΟΤΕ άπειρες φορές τηλέφωνο και με έχουν βάλει σε fast path ,μου έχουν αλλάξει την IP,restart router lol ,μέχρι και που μου πρότειναν να μιλήσω με κάποιον ιδιωτικό συνεργάτη τους που θα τον πλήρωνα 10€ για τα πρώτα 15 λεπτά και 0.60€ κάθε λεπτό μετά τα 15.

Ο τεχνικός του ΟΤΕ μου λέει ότι δεν μπορεί να εντοπίσει κάποιο πρόβλημα και ούτε έχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά μια μέρα και δεν λέει να φύγει.Το πιο κουλό είναι ότι το ίδιο πρόβλημα το διαπίστωσα στον υπολογιστή του φίλου μου στο Ηράκλειο που έχει και αυτός την ίδια σύνδεση με εμένα στον ΟΤΕ και την ίδια Motherboard.Αλλά φίλοι μου από την Κύπρο παίζουν την ίδια στιγμή με εμένα και αυτοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα όπως και εκατομμύρια άλλοι χρήστες.Ακόμα πιο κουλό είναι ότι συμβαίνει μόνο στο Apex και όχι σε άλλα παιχνίδια..

Και είχα βρει μια προσωρινή λύση παλιά,είχα κατεβάσει έναν GPN(WTFast λέγεται) που μου πρότειναν στο ντίσκορντ του παιχνιδιού και το πινγκ μου είχε πέσει πάλι στα 55-65ms..Αλλά το free trial τελείωσε και δεν έχω λεφτά να δίνω κάθε μήνα σε GPN..

Όλοι οι τεχνικοί της ΕΑ είναι αγράμματοι και μου ζητάνε όλη την ώρα να ξανακάνω τα ίδια πράγματα,μέχρι που με αναγκάζουν να κάνω 4 φορές restart το Pc μου και μετά δεν μπορώ να επικοινωνήσω μέσω ίντερνετ μαζί τους αλλά μόνο να τους πάρω τηλέφωνο σε κάποια χώρα του εξωτερικού.

Στον ΟΤΕ το πιστεύω ότι μετά το άρθρο 13 που περάσανε,αρχίσανε να παρακολουθούν ποιοι παίζουν online games που θέλουν ταχύτητα και μετά μου ανέβασαν τα μς αυτοί για να βάλω 50άρα και να δω διαφορά που δεν θα υπήρχε αλλιώς.Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο στο ίντερνετ πουθενά και όλοι οι τεχνικοί μου λένε ότι δεν ξέρουν τι μπορεί να φταίει.Οπότε έχω αρχίσει τα παράλογα που μπορεί να βγουν και λογικά,γιατί ο τεχνικός που μίλησα μου λέει ότι δεν βρήκε κάτι αλλά μετά που μπήκα είχα 80μς..

EDIT:Ξαναμπήκα τώρα 117ms..

Ποια είναι η διαφορά των 50-100 χιλιοστοδευτερολέπτων δεν μπορώ να κατανοήσω. Παίζαμε competitive FPS με 260 ms και λέγαμε "ζωάρα" κάποτε. Πάμε παρακάτω.

Install νέους drivers στα πάντα, καλώδιο ΚΑΡΦΙ PC-router (όχι WiFi) και reinstall το παιχνίδι. Έπειτα πάμε σε πιο παρανοϊκά σενάρια.

Ποια είναι η διαφορά των 50-100 χιλιοστοδευτερολέπτων δεν μπορώ να κατανοήσω. Παίζαμε competitive FPS με 260 ms και λέγαμε "ζωάρα" κάποτε. Πάμε παρακάτω.

Install νέους drivers στα πάντα, καλώδιο ΚΑΡΦΙ PC-router (όχι WiFi) και reinstall το παιχνίδι. Έπειτα πάμε σε πιο παρανοϊκά σενάρια.
Έχω κάνει ινσταλ drivers motherboard για την κάρτα δικτύου της συγκεκριμένα.Καλώδιο έχω άπο day one και το παιχνίδι έχει γίνει repair reinstall ήδη καμπόσες φορές..

Έχει μεγάλη διαφορά όταν ο γερμανός παίζει με 5μς και εσύ με 155μς.Τους βλέπω να βγαίνουν από την γωνία τους βαράω δεν κάνουν register οι σφαίρες και μου έρχονται μαζεμένες όλες οι δικές τους σε 0 χρόνο.Πεθαίνω χωρίς να υπάρχει χρόνος να αντιδράσω.

Ο λόγος που γράφω σε αυτό το thread είναι να δω αν κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα εδώ στην Ελλάδα.Άμα κάποιος θα μπορούσε να πάρει τον χρόνο να τσεκάρει το πινγκ του στο Απεξ ευχαριστώ.

Επίσης ο κολλητός μου,του έβαλα στο Pc που φτιάξαμε μαζί την ίδια Mobo με εμένα και έχει και αυτός το ίδιο πινγκ με εμένα.Θα μπορούσε να φταίει η Motherboard?Τους έχω κάνει τρεις φορές update τους drivers

@Niris Υπάρχει περίπτωση να έγινε κάποια αλλαγή στους servers του παιχνιδιού; Δηλαδή να καταργήθηκε κάποιος server κοντά μας και να συνδέονται οι Έλληνες παίκτες σε κάποιον πιο μακριά;

@Niris Υπάρχει περίπτωση να έγινε κάποια αλλαγή στους servers του παιχνιδιού; Δηλαδή να καταργήθηκε κάποιος server κοντά μας και να συνδέονται οι Έλληνες παίκτες σε κάποιον πιο μακριά;
Όχι το παιχνίδι έχει τους ίδιους σέρβερ στο Λονδίνδο στην Φρανκφούρτη στο Βέλγιο και στο Άμστερνταμ που συνδέομαι από τότε που ξεκίνησα να παίζω.Και φίλοι μου από Κύπρο που παίζουμε μαζί δεν έχουν θέμα.Μόνο εμένα στα Χανιά και τον φίλο μου στο Ηράκλειο που έχουμε και οι δύο ΟΤΕ και την ίδια motherboard ξέρω να έχουμε πρόβλημα.Σε νετ καφέ που έχω πάει εδώ μια χαρά πίνγκ είχα και αν ήταν η motherboard δεν θα είχα θέμα σε άλλα παιχνίδια ή και από την αρχή που ξεκίνησα να παίζω?

Edit: επιπλέον στο Apex Server Ping | Apex down- GameServerPing.com το πινγκ μου φαίνεται να είναι νορμάλ,αλλά το παιχνίδι έχει πρόβλημα.Άρα συνδέομαι στους σέρβερ μια χαρά αλλά κάτι γίνεται όταν ξεκινάει το παιχνίδι

Last edited:
Ακολούθησα το παραπάνω linκ. Ο μόνος server που έχει σταθερά χαμηλό ping (52ms) είναι Frankfurt, Germany (Europe West 3). Όλοι οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί (μαζί και το Amsterdam) αν και γενικά κυμαίνονται στα 60ms, αν το αφήσεις ώρα δείχνει ότι κάνουν συχνά spikes σε μέχρι και 200ms. Μπορείς να διαλέξεις σε ποιο server μπαίνεις;

Όχι το παιχνίδι έχει τους ίδιους σέρβερ στο Λονδίνδο στην Φρανκφούρτη στο Βέλγιο και στο Άμστερνταμ που συνδέομαι από τότε που ξεκίνησα να παίζω.Και φίλοι μου από Κύπρο που παίζουμε μαζί δεν έχουν θέμα.Μόνο εμένα στα Χανιά και τον φίλο μου στο Ηράκλειο που έχουμε και οι δύο ΟΤΕ και την ίδια motherboard ξέρω να έχουμε πρόβλημα.Σε νετ καφέ που έχω πάει εδώ μια χαρά πίνγκ είχα και αν ήταν η motherboard δεν θα είχα θέμα σε άλλα παιχνίδια ή και από την αρχή που ξεκίνησα να παίζω?

Edit: επιπλέον στο Apex Server Ping | Apex down- GameServerPing.com το πινγκ μου φαίνεται να είναι νορμάλ,αλλά το παιχνίδι έχει πρόβλημα.Άρα συνδέομαι στους σέρβερ μια χαρά αλλά κάτι γίνεται όταν ξεκινάει το παιχνίδι

Χανια εισαι; Σε ποια περιοχη; Εχω δυο τρεις ακρες στον ΟΤΕ εδω απο τοτε που εκανα πρακτικη. Πες μπας και μπορω να σε βοηθησω

Στο κέντρο είμαι στα Χανιά...Great old One μπορείς να διαλέξεις σερβερ μπήκα διάλεξα τον φρακφουρτ έπαιξα και ένα αλλά ακόμα το ίδιο..Νομίζω ότι έχω βρει τι φταίει.Έχουν ρίξει τις 24αρες στον ΟΤΕ και το upload μου είναι 0.80-0.81mbps ενώ τα παιδιά στην Κύπρο που παίζουμε μαζί έχουν 5+.

Ο φίλος μου στο Ηράκλειο το ίδιο υρ με εμένα έχει οπότε γιαυτό πρέπει να έχουμε και οι δύο υψηλό πίνγκ. Αν το έχω καταλάβει σωστά το site που έστειλα ο browser δεν θέλει μεγάλο bandwidth ενώ το παιχνίδι θέλει οπότε στο παιχνίδι είναι που κολλάει.Γιατί μου δείχνει 55-115ms στο αρχικό μενού κάτω κάτω,αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι πάντα 115, το μεγαλύτερο.

Στο κέντρο είμαι στα Χανιά...Great old One μπορείς να διαλέξεις σερβερ μπήκα διάλεξα τον φρακφουρτ έπαιξα και ένα αλλά ακόμα το ίδιο..Νομίζω ότι έχω βρει τι φταίει.Έχουν ρίξει τις 24αρες στον ΟΤΕ και το upload μου είναι 0.80-0.81mbps ενώ τα παιδιά στην Κύπρο που παίζουμε μαζί έχουν 5+.

Ο φίλος μου στο Ηράκλειο το ίδιο υρ με εμένα έχει οπότε γιαυτό πρέπει να έχουμε και οι δύο υψηλό πίνγκ. Αν το έχω καταλάβει σωστά το site που έστειλα ο browser δεν θέλει μεγάλο bandwidth ενώ το παιχνίδι θέλει οπότε στο παιχνίδι είναι που κολλάει.Γιατί μου δείχνει 55-115ms στο αρχικό μενού κάτω κάτω,αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι πάντα 115, το μεγαλύτερο.

Σε μια νοητη γραμμη που τεμνει τα Χανια απο την 1866 προς το λιμανι εισαι απο τη μερια της Τζανακακη η της Μαργουνιου(μερια ΚΤΕΛ) ; Σε ρωταω γιατι ειναι δυο τηλεφωνικα κεντρα στο κεντρο...Το ενα ειναι στο εμπορικο (τζανακακη) και το αλλο στο τεχνικο του οτε (Μαργουνιου).

Ρωτησα τις ακρες μου και μου λενε οτι δε παιζει αυτο που λες, σε φαση επιτηδες να ριξουν τις 24αρες για τις 50αρες, ισα ισα που λογω αποσυμφορησης στα dslam και της νομικης υποχρεωσης που εχουν για εγγυηση στις 50αρες+ θελουν να εχει καλη αποδοση η 24αρα για να μην χανουν πελατες προς αλλες εταιρειες. Αν μου πεις περιπου γειτονια (ακομα καλυτερα αν ξερεις τον αριθμο στο KV) μπορω να πω στα παιδια να τσεκαρουν τι παιζει.Δυστυχως και οι τρεις δουλευουν σε αλλη περιοχη. Ο ενας κουνουπιδιανα, ο αλλος Γαλατα και ο τριτος Νεροκουρου. Τηλεφωνο δε σου ζηταω γιατι ειναι προσωπικο δεδομενο και μονο ο τεχνικος που αναλαμβανει τη βλαβη εχει δικαιωμα για προσβαση™

Μένω πάνω στην τζανακάκη δίπλα στα κεντρικά του ΟΤΕ, Τζανακάκη 13

Back