By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Έχω κάνει ινσταλ drivers motherboard για την κάρτα δικτύου της συγκεκριμένα.Καλώδιο έχω άπο day one και το παιχνίδι έχει γίνει repair reinstall ήδη καμπόσες φορές..Ποια είναι η διαφορά των 50-100 χιλιοστοδευτερολέπτων δεν μπορώ να κατανοήσω. Παίζαμε competitive FPS με 260 ms και λέγαμε "ζωάρα" κάποτε. Πάμε παρακάτω.
Install νέους drivers στα πάντα, καλώδιο ΚΑΡΦΙ PC-router (όχι WiFi) και reinstall το παιχνίδι. Έπειτα πάμε σε πιο παρανοϊκά σενάρια.
Όχι το παιχνίδι έχει τους ίδιους σέρβερ στο Λονδίνδο στην Φρανκφούρτη στο Βέλγιο και στο Άμστερνταμ που συνδέομαι από τότε που ξεκίνησα να παίζω.Και φίλοι μου από Κύπρο που παίζουμε μαζί δεν έχουν θέμα.Μόνο εμένα στα Χανιά και τον φίλο μου στο Ηράκλειο που έχουμε και οι δύο ΟΤΕ και την ίδια motherboard ξέρω να έχουμε πρόβλημα.Σε νετ καφέ που έχω πάει εδώ μια χαρά πίνγκ είχα και αν ήταν η motherboard δεν θα είχα θέμα σε άλλα παιχνίδια ή και από την αρχή που ξεκίνησα να παίζω?@Niris Υπάρχει περίπτωση να έγινε κάποια αλλαγή στους servers του παιχνιδιού; Δηλαδή να καταργήθηκε κάποιος server κοντά μας και να συνδέονται οι Έλληνες παίκτες σε κάποιον πιο μακριά;
Όχι το παιχνίδι έχει τους ίδιους σέρβερ στο Λονδίνδο στην Φρανκφούρτη στο Βέλγιο και στο Άμστερνταμ που συνδέομαι από τότε που ξεκίνησα να παίζω.Και φίλοι μου από Κύπρο που παίζουμε μαζί δεν έχουν θέμα.Μόνο εμένα στα Χανιά και τον φίλο μου στο Ηράκλειο που έχουμε και οι δύο ΟΤΕ και την ίδια motherboard ξέρω να έχουμε πρόβλημα.Σε νετ καφέ που έχω πάει εδώ μια χαρά πίνγκ είχα και αν ήταν η motherboard δεν θα είχα θέμα σε άλλα παιχνίδια ή και από την αρχή που ξεκίνησα να παίζω?
Edit: επιπλέον στο Apex Server Ping | Apex down- GameServerPing.com το πινγκ μου φαίνεται να είναι νορμάλ,αλλά το παιχνίδι έχει πρόβλημα.Άρα συνδέομαι στους σέρβερ μια χαρά αλλά κάτι γίνεται όταν ξεκινάει το παιχνίδι
Στο κέντρο είμαι στα Χανιά...Great old One μπορείς να διαλέξεις σερβερ μπήκα διάλεξα τον φρακφουρτ έπαιξα και ένα αλλά ακόμα το ίδιο..Νομίζω ότι έχω βρει τι φταίει.Έχουν ρίξει τις 24αρες στον ΟΤΕ και το upload μου είναι 0.80-0.81mbps ενώ τα παιδιά στην Κύπρο που παίζουμε μαζί έχουν 5+.
Ο φίλος μου στο Ηράκλειο το ίδιο υρ με εμένα έχει οπότε γιαυτό πρέπει να έχουμε και οι δύο υψηλό πίνγκ. Αν το έχω καταλάβει σωστά το site που έστειλα ο browser δεν θέλει μεγάλο bandwidth ενώ το παιχνίδι θέλει οπότε στο παιχνίδι είναι που κολλάει.Γιατί μου δείχνει 55-115ms στο αρχικό μενού κάτω κάτω,αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι πάντα 115, το μεγαλύτερο.