What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Απο που προέρχεται το nickname μας και τι σημαινει!

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337
Νομίζω ότι το δικό μου είναι obvious και το χρησιμοποιώ από το 1997 σαν e-mail και από το 2000 σε fora.

Από τις ταινίες έμαθα ότι μάλλον προφέρεται ελέσσαρ, ακούγεται πολύ αμυδρά σε μία σκηνή που το ψιθυρίζει ο Sauron [προφέρεται Σάουρον].

ΥΓ. Νίτρο, πάντα πίστευα ότι το νικ σου προέρχεται από τον Ρ/Σ nitro 92.1 FM <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />
 

rckiller

Gelatinous Cube
Joined
Nov 30, 2012
Messages
153
Λοιπόν πρέπει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που δεν ξέρει τι σημαίνει το nick του, ούτε έχει κάποια προσωπική χροιά. Από τις πρώτες φορές που μπήκα irc κατά το 2000 είχα θέμα τι nick να κάνω register. Ε και μια κοπελιά (είπαμε, την εποχή που όντως οι περισσότερες κοπέλες στο net ήταν κοπέλες) μου λέει βάλε αυτό. Σαν καλό και άβουλο ον, το έβαλα. Κάμποσες εγγραφές σε fora μετά, καθώς και χρόνια στο irc (ακόμη μπαίνω), ήταν αργά για να το αλλάξω. Κατά καιρούς που με ρωτάνε λέω διάφορα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, δεν ξέρω τι σημαίνει. :lol:
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Παλιοτερα υπεργραφα tipota007 αλλα κατα τη διαρκεια μιας αποτυχημενης μου προσπαθειας να παιξω LOL αποφασισα να βρω νεο nickname.Επηρρεασμενος απο την αγαπη μου για την αρχαια ιστορια και απο τις ταινιες που ειχα δει εκεινη την περιοδο εβαλα brutus ονομα που ηταν πιασμενο με 20 διαφορετικες παραλλαγες.Εχοντας μπει λοιπον στο κλιμα αρχαιοτητα-μυθολογια κλπ δοκιμασα κερβερος ονομα που υποδεικνυει τον ανδρισμο μου και τις gaming ικανοτητες μου <span class="bbcode_spoiler"><img src="http://3.bp.blogspot.com/_FeoNgkVzDbk/S8eAYgLHGaI/AAAAAAAAARM/pVq5A5SQLFg/s1600/%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A3.jpg" alt="%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A3.jpg" class="bbcode_img" /></span> Αφου λοιπον το cerberos ηταν πιασμενο κληρονομησα το περιτεχνο nickname που ειχα στο PCM (c3rB3r0oZzZ).Ερχομενος εδω και εχοντας αλλαξει νοοτροπια σχετικα με τα περιτεχνα ονοματα που αποτελουνται απο αριθμους,συμβολα,μικρα-κεφαλαια το εκανα cerberoz αλλα μιας και ακομα τοτε υπηρχε θεμα με τα ονοματα που εμφανιζονταν στα σχολια εκανα αλλο account το c3rberoz το οποιο και χρησιμοποιω τωρα
 

irenicus777

Gelatinous Cube
Joined
Jan 9, 2013
Messages
133
Το irenicus, προφανές από πού.

Από ένα σημείο και μετά, άρχισα να κολλάω δίπλα του τον αριθμό 777, έχοντας έρθει σε επαφή με το έργο του θείου Αλ...
http://en.wikipedia.org/wiki/777_and_Other_Qabalistic_Writings_of_Aleister_Crowley

(επίσης, λόγω Kenneth Grant, έχει επικρατήσει η άποψη ότι το 777 είναι ο αριθμός του Ντάγκον, και είμαι λαβκραφτόφιλος).

ΙΑ ΚΘΟΥΛΟΥ ΦΤΑΓΚΝ!
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


c3rberoz wrote:
.........δοκιμασα κερβερος ονομα που υποδεικνυει τον ανδρισμο μου και τις gaming ικανοτητες μου... </blockquote>

τι εννοεις 'ανδρισμο'? μπορεις να το αναλυσεις λιγο?
επισης τι εννοεις gaming ικανοτητες? πχ single player rpgs δεν θεωρειται οτι απαιτουν skills....

 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
Aπο την στιγμή που ο prince φόρεσε την Mask Of The Wrath μεταμορφώθηκε στο Sandwraith ( http://images.wikia.com/princeofpersia/en/images/5/5a/Sand_Wraith_Artwork.jpg ). Ε ηταν που ήταν το αγαπημένο μου game μ'άρεσε και το name και το υιοθέτησα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Kέρβερε I am dissapoint.gif. Πάντα πίστευτα ότι το nick σου προέρχεται από τη Cerberus, την οργάνωση στα ME...

To δικό μου (χωρίς να σποϊλάρω) είναι ένα εναλλακτικό όνομα του Nameless One (or so he thought), πρωταγωνιστή αντι-ήρωα του PS: Torment. Όπως αποκάλυψε ο Hellion (ντεμν γιου!! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />) πρόσφατα, το συγκεκριμένο όνομα in-game γράφεται ως Adahn. Αυτό το (και καλά) εσκεμμένο τάιπο, μου επέτρεπε έως τώρα να ξεφεύγω από το αδιάκριτο βλέμμα της Κυράς του Πόνου διαμέσω της αέναης πολλαπλότητας των πραγματικοτήτων... :vaultboy:
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466


Adhan wrote:
Kέρβερε I am dissapoint.gif. Πάντα πίστευτα ότι το nick σου προέρχεται από τη Cerberus, την οργάνωση στα ME...

</blockquote>

λυπαμαι που σε απογοητευω αλλα δεν εχω παιξει ποτε ME

 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Όσοι έχετε μια στοιχειώδη επαφή απο strategy games, θα έχετε καταλάβει οτι το nick name μου προέρχεται απο το Starcraft. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά είχα μια ανεξήγητη μανία να παίζω με αυτά τα αξιαγάπητα πλασματάκια, που δεν μπορούσαν ούτε attack να κάνουν (το μόνιμο mind control που κάνουν δεν πιάνεται για επίθεση.... :lol:)
Σε κάποια φάση έπαιζα μια single πίστα και είχα γεμίσει την βάση με μονάδες των αντιπάλων μου, το όριο στρατού είχε πάει γύρω στο 350/200, είχα αρχίσει να ψιλοβαριέμαι . Οπότε είχα την ιδέα να ''δανειστώ εργάτες'' και να φτιάξω βάσεις και απο τις άλλες φυλές. Εκείνη την ώρα ήρθε ένα φιλαράκι μου και έμεινε κάνγκελο . Απο τότε μου έμεινε το παρατσούκλι και όταν ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσω κάποιο nick name ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό.
 

cook

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
93
το δικό μου είναι μάλλον πολύ προβλέψιμο..είναι το επάγγελμά μου.επειδή είμαι σε αυτή την δουλειά από μικρό παιδί,όλοι μου οι φίλοι από μικρό με φώναζαν "μάγειρα".εε δεν ήταν και πού δύσκολο να μου κολλήσει και ως nickname στα διάφορα forums!
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Μάνος + WR426F = manos426f...... <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Και για όσους δε ξέρουν τι είναι το WR426F, ιδού:

<img src="http://www.alljet.com/pro_parts/yamaha_parts/motorcycle/yamaha_wr426f_motorcycle_parts.jpg" alt="yamaha_wr426f_motorcycle_parts.jpg" class="bbcode_img" />

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ έρωτας και αγιάτρευτη καψούρα πίσω στο 2002, όταν ακόμη είχα αυτό (DT200WR)

<img src="http://p1.bikepics.com/2011%5C04%5C02%5Cbikepics-2179804-320.jpg" alt="2011%5C04%5C02%5Cbikepics-2179804-320.jpg" class="bbcode_img" />

Τελικά με συντρόφεψε από το 2003 έως το 2008.....
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
(χμμ σκεφτόμουν να ανοίξω τέτοιο θρεντ, με πρόλαβες)
Το νικ προέρχεται απο τα τρανσφορμερς, γιατί ένας δεκάχρονος γκικουλας δεν είχε που αλλού να στραφεί για να δημιουργήσει την ιντερνετικη του ταυτότητα. Φυσικά έπρεπε να ειναι υπερ-πομπώδες για μπόνους ποιντς, Το έχω σιχαθεί από τότε αλλά κόλλησε τώρα τι να κάνουμε.
<span class="bbcode_spoiler">http://www.youtube.com/watch?v=B9uyk_jJ6Ns</span>

Το στημ νικ προέρχεται απο το dev (συντομογραφία του devastator) και το whatevs, συντομογραφιατου whatever(http://www.urbandictionary.com/define.php?term=whatevs" class="bbcode_url">link)
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Όπως φαίνεται και στο Avatar από την Kara Thrace του Battlestar Galactica . Αν και ο χαρακτήρας της δεν ταιριάζει καθόλου με τον δικό μου , για κάποιο λόγο τη λάτρεψα στη σειρά . Το έχω υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια και το χρησιμοποιώ όπου με αφήνουν .
<span class="bbcode_spoiler"> Στο χαζοsteam φαίνεται μικρό και με ανάγκασε να του βάλω άλλα 2 γράμματα </span>
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Kara ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα! :pinch:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095


OxidE wrote:
Kara ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα! :pinch:</blockquote>

:eek:hmy: :eek:hmy: σε χάνω φίλε ! Ποτέ μου δεν υποστήριξα το τριφύλλι
<span class="bbcode_spoiler">ούτε κι όταν βρέθηκα ανάμεσα τους στις κερκίδες τότε που δεν δίνανε και στις 2 ομάδες εισιτήρια και έπεσα στην ανάγκη </span>

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Εμένα έτσι αρχίζει το επίθετο μου <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Oh yes!
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Eνταξει το δικο μου κανει κραααααααα απο μακρια.Εχω τον πρωταγωνιστη και στο αβαταρ του λογαριασμου μου.Καταρχην ο πρωτος που επαιξε αυτον το απιστευτο χαρακτηρα ηταν ο Brian Cox που εχει κανει και μερικα πολυ καλα voice over σε παιχνιδια με το κορυφαιο ρολο κατα την γνωμη στο Κillzone 2 τον Scolar Visari .Τωρα για την Η Σιωπή των Αμνών τι να πω.ΤΑΙΝΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Anthony Hopkins βγαζω το καπελο μου γιατι αποδωδει αυτον το χαρακτηρα οπως ο Λετσερ τον Τζοκερ.Εμενα με κεντρισε ομως το βιβλιο Red Dragon που ειχα αγορασει οταν ειχα παει στο Λονδινο μαζι με την οικογενεια μου σε ηλικια μολις 8 ετων(γιατρε μηπως εχω τιποτα,ειμαι λιγο τρελος?),το ενδιαφερον που μου προκαλεσε το βιβλιο ηταν το εξωφυλλο και μου το αγορασαν χωρις να ξερω τι ηταν.Σιγα μαθαινα αγγλικα και το διαβαζα και ετσι συνδεθηκα με τον χαρακτηρα αυτο που τον χαρακτηριζω ως εναν ωραιο πολυ σκοτινο κακο που δεν ξερεις πια θα ειναι η επομενη του κινηση.
Το 1984 ειναι το ετος γεννησεως μου.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


OxidE wrote:
Kara ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα! :pinch:</blockquote>

Εγώ πίστευα σοβαρά ότι προέρχεται από τον Καραγκούνη. :rofl: :rofl:

 

kesnar

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
269
Θυμαστε τον Cenarius στο Warcraft 3....εεε Cenarius -> Kenarius -> Kesnarius -> Kesnar!!!!

(Φαν φακτ....γραφοντας Kenarius το χερι μου εγραψε αυτοματα s :oops: )
(Εν τω μεταξυ καμια σχεση με τον Cenarius...ουτε καν ακριβως τι ειναι δεν θυμαμαι τωρα πια...αλλα μου αρεσε το ονομα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )

(Αι αμ μπακ μπιτσαζ)
 
Top Bottom